Očkování proti tuberkulóze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6220
6.12.12 10:23

@Marcelka146 jsem také u VZP co musím udělat pro to aby mi to VZP proplatila? Nemám s tím žádné zkušenosti. Zrovna tak jako nerozumím tomu kam mám sbírat razítka od dr. za preventivní prohlídky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
6.12.12 10:29

Na VZP jsem šla s těma dvěma paragonama o zaplacení. Byla akce, že přispívají 500Kč na očkovaní u dětí. Jestli je to ještě teď nevím (byla jsem tan v říjnu). Podívej se na stránky VZP, jestli tu akci ještě nemají. Taky se mrknu, jestli nemají něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Áďuděnka
14.12.12 22:31

očkování proti TBC

Ahoj, my nechali naši dcerku taky očkovat proti TBC. Jsem teď klidnější :palec: Mluvila jsem se spoustou lékařů a všichni mi potvrdili velké množství nemocných. Já osobně byla na testech loni (kolega z práce ji dostal :| ) a manžel před 2 lety. Platila jsem 300Kč za test a 500Kč za očkování, ale VZP snad něco prý proplácí :nevim:.Tak hodně štěstí a zdraví :)

• Citovat
  • Upravit
1
7.10.14 11:42

Ahoj,

všem děkuji za info :) syna naočkovat nechám…mimochodem TBC v ČR je :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
18.5.16 16:58

Ahoj
obnovuji, když byla dcera malá, tak jsem jí nechtěla dávat očkovat proti TBC, ale zajímalo by mě, jestli je možné dát naočkovat teď, když jí jsou čtyři roky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
18.5.16 17:56

Ahoj. možné to je. ale myslím, že ted jsou tady už vakcíny jenom z polska, ktere nejsou moc odzkoušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.5.16 14:22

@Taciras my byli take na budejarne. ale pred rokem meli jen polske vakciny. tu ja bych nedala. nevim, jestli uz maji ty klasicke, danske. staci tam zavolat a reknou ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
19.5.16 15:16

Díky holky :kytka:, tak si taky zjistím, kde se to u nás dělá a zda-li mají vakcíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
21.5.16 13:24

@romca2102 zavolej na tu budejarnu, kalmetizaci. a dej pak, pls, info. dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
23.5.16 14:07

@z1908 já nejsem z prahy :) u nás se to očkuje někde v žamberku, co si pamatuji, tak to ti je asi k ničemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
23.5.16 14:10

@romca2102 me zajimá jestli ti řeknou, že mají dánskou nebo polskou vakcínu. protože jsem přesvědčena, že nyní jsou pouze polské. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
11.3.22 21:12

Ahoj, vzhledem k současné situaci plánujete očkovat děti proti tuberkulóze? Já o tom začínám vážně uvažovat. Dávali jste děti už dřív naočkovat? Zaznamenali jste nějaké vedlejší účinky? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.3.22 21:17

@LolaAA mám naočkované obě děti a plánuju i třetí. Vedlejší účinky žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
11.3.22 21:18
@LolaAA píše:
Ahoj, vzhledem k současné situaci plánujete očkovat děti proti tuberkulóze? Já o tom začínám vážně uvažovat. Dávali jste děti už dřív naočkovat? Zaznamenali jste nějaké vedlejší účinky? Díky :)

My se tam snažíme dceru dostat už od ledna a pořád je plno :roll:. Takže teď, když začala ta válka, tak si říkám, že to bude úplně bez šance.

• Citovat
  • Upravit
646
11.3.22 21:20

Ahoj. Starší už je naočkovaná asi 3 roky, byla v roce a půl cca. Mladší jsem objednala už teď s ohledem na situaci, je jí 9m a jdeme na začátku dubna. Starší po očkování malinko hnisal vpich na ramínku, jinak vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek