Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Marcelka146 jsem také u VZP co musím udělat pro to aby mi to VZP proplatila? Nemám s tím žádné zkušenosti. Zrovna tak jako nerozumím tomu kam mám sbírat razítka od dr. za preventivní prohlídky ![]()
Na VZP jsem šla s těma dvěma paragonama o zaplacení. Byla akce, že přispívají 500Kč na očkovaní u dětí. Jestli je to ještě teď nevím (byla jsem tan v říjnu). Podívej se na stránky VZP, jestli tu akci ještě nemají. Taky se mrknu, jestli nemají něco nového.
Ahoj, my nechali naši dcerku taky očkovat proti TBC. Jsem teď klidnější
Mluvila jsem se spoustou lékařů a všichni mi potvrdili velké množství nemocných. Já osobně byla na testech loni (kolega z práce ji dostal
) a manžel před 2 lety. Platila jsem 300Kč za test a 500Kč za očkování, ale VZP snad něco prý proplácí
.Tak hodně štěstí a zdraví ![]()
Ahoj,
všem děkuji za info
syna naočkovat nechám…mimochodem TBC v ČR je ![]()
Ahoj
obnovuji, když byla dcera malá, tak jsem jí nechtěla dávat očkovat proti TBC, ale zajímalo by mě, jestli je možné dát naočkovat teď, když jí jsou čtyři roky? Děkuji
Ahoj. možné to je. ale myslím, že ted jsou tady už vakcíny jenom z polska, ktere nejsou moc odzkoušené.
@Taciras my byli take na budejarne. ale pred rokem meli jen polske vakciny. tu ja bych nedala. nevim, jestli uz maji ty klasicke, danske. staci tam zavolat a reknou ti
Díky holky
, tak si taky zjistím, kde se to u nás dělá a zda-li mají vakcíny
@romca2102 zavolej na tu budejarnu, kalmetizaci. a dej pak, pls, info. dik
@z1908 já nejsem z prahy
u nás se to očkuje někde v žamberku, co si pamatuji, tak to ti je asi k ničemu ![]()
@romca2102 me zajimá jestli ti řeknou, že mají dánskou nebo polskou vakcínu. protože jsem přesvědčena, že nyní jsou pouze polské. díky
Ahoj, vzhledem k současné situaci plánujete očkovat děti proti tuberkulóze? Já o tom začínám vážně uvažovat. Dávali jste děti už dřív naočkovat? Zaznamenali jste nějaké vedlejší účinky? Díky ![]()
@LolaAA mám naočkované obě děti a plánuju i třetí. Vedlejší účinky žádné.
@LolaAA píše:
Ahoj, vzhledem k současné situaci plánujete očkovat děti proti tuberkulóze? Já o tom začínám vážně uvažovat. Dávali jste děti už dřív naočkovat? Zaznamenali jste nějaké vedlejší účinky? Díky
My se tam snažíme dceru dostat už od ledna a pořád je plno
. Takže teď, když začala ta válka, tak si říkám, že to bude úplně bez šance.
Ahoj. Starší už je naočkovaná asi 3 roky, byla v roce a půl cca. Mladší jsem objednala už teď s ohledem na situaci, je jí 9m a jdeme na začátku dubna. Starší po očkování malinko hnisal vpich na ramínku, jinak vůbec nic.