Očkováni spalničky a svatba

19
23.6.17 16:15

Očkováni spalničky a svatba

Se synem 18 měsíců jdeme na očkování spalniček a 2. den máme jít na svatbu, nebude to zátěž pro malého, byla jste některá takhle na svatbě, nebo oslavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
23.6.17 16:16

Já jsem to vůbec neřešila, měli jsme běžný režim

• Citovat
  • Upravit
34322
23.6.17 16:23

Jeho organismus bude bojovat se třemi nemocemi najednou a ty ho vezmeš na svatbu? Kde bude spousta lidí, spousta z nich různě nemocných (protože si přece nenechají ujít svatbu) a kde může něco chytit?
Buď bych tam nešla, nebo přehodila očkování. (ono chytit do MMR třeba neštovice může být až o život…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.6.17 16:27

Po očkováni mame vždy tři dny klidový režim bez kontaktu s nějakými davy. Tak bych ho radši posunula ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
23.6.17 16:30

Odložila bych to, pokud jde o první dávku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.6.17 16:30

@Tichošlápek na svatbu by také šla a očkování přehodila, zase to očkování i týden dva počká :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.6.17 16:31

Já bych odložila klidně i druhou :lol: :lol: na pondělí nebo kdy bude mít doktorka nejbližší termín:) nebo den po svatbě, ale svatba bude asi v sobotu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.6.17 16:34

@Florencie
Myslim ze muzes byt v klidu, ale v odlozeni o tyden nevidim zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
23.6.17 16:37
@Lucie_Sx píše:
(ono chytit do MMR třeba neštovice může být až o život…)
:roll:
Nestresuj…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
23.6.17 16:37

@Florencie odložila bych, není proč spěchat. malá byla na očkování až v srpnu před mš takže jí byly víc jak 4 roky :lol: Po žádném očku a v tomhle vedru bych dítě nikam netahala, je to zátěž a minimálně bude protivný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.6.17 16:47
@Lucie_Sx píše:
Jeho organismus bude bojovat se třemi nemocemi najednou a ty ho vezmeš na svatbu? Kde bude spousta lidí, spousta z nich různě nemocných (protože si přece nenechají ujít svatbu) a kde může něco chytit?
Buď bych tam nešla, nebo přehodila očkování. (ono chytit do MMR třeba neštovice může být až o život…)

Dcera to tak měla, ve čtvrtek dostala první dávku MMR a o víkendu se starší vysely neštovice, takže mladší bojovala s očkováním i virem neštovic. Strach jsem měla velikej, ale muselo se čekat a naštěstí to dobře dopadlo, neštovice měly mírný průběh a reakce na očko 0.

Já bych na svatbu po očkování šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.6.17 16:49

Svatba bude v pátek, radši by jsem s ním byla doma, jen rodina mě pořád přesvědčuje, že to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.6.17 16:58

Určitě to očkování posuň. Moje malá z toho měla 40 horečky, osypala se a týden naprosto nesnesitelnou náladu. Sice ta reakce nebyla hned druhý den, ale když jsem pak viděla, co je to za svinstvo, tak jsem litovala, že jsem s ní vůbec chodila po očkování ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.6.17 17:00

@Florencie jednodušší je posunout to očkováni než nechodit na svatbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.6.17 17:22

Tak urcite neni problem ockovani odlozit o tyden. Je to to nejjednodussi, co muzes udelat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek