Neočkujicí pediatr Praha

5
22.6.17 11:19

Neočkujicí pediatr Praha

Ahoj holky, mate někdo prosim zkušenost s dobrým doktorem v Praze, který je ochotný očkováni odložit či neočkovat vůbec? Popřípadě mi pošlete kontakt do zpráv. Moc Dekuju za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8596
22.6.17 11:50

Nic ve zlem, ale ja mit takoveho pediatra, tak ho teda fakt takhle neprasknu. To by mi prislo teda hodne nevdecny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
22.6.17 12:16
@VernikaM píše:
Ahoj holky, mate někdo prosim zkušenost s dobrým doktorem v Praze, který je ochotný očkováni odložit či neočkovat vůbec? Popřípadě mi pošlete kontakt do zpráv. Moc Dekuju za odpovědi!!

Očkování vám odloží každej doktor. Není to nic nezákonného, jsou rámce do kterých se s očkováním musí vejít a jestli začne očkovat od mimina nebo v 10-ti měsících je úplně jedno.
Nechci tady rozpoutávat nějakou diskuzi pro a proti, ale být vámi bych si raději nejdříve přečetla co která daná nemoc může způsobit a hlavně jak se léčí. Taky to není úplně bez srajd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.17 12:42
@Barbora1993 píše:
Očkování vám odloží každej doktor. Není to nic nezákonného, jsou rámce do kterých se s očkováním musí vejít a jestli začne očkovat od mimina nebo v 10-ti měsících je úplně jedno.
Nechci tady rozpoutávat nějakou diskuzi pro a proti, ale být vámi bych si raději nejdříve přečetla co která daná nemoc může způsobit a hlavně jak se léčí. Taky to není úplně bez srajd :(

Jo, však jo. Ono ty nemoci jsou lahůdky. Třeba takový tetanus bych doporučila. Křeče až takové, že se může zlomit kost v noze nebo ruce. Proč ne, když to ty matky tak chtěji :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
22.6.17 12:48

No mne pobavila jedna matka. U nás teď řádily spalničky, sama své dítě odmítá očkovat, ale první co se zajímala zda já jsem dceru naočkovala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.17 12:56

Každá matka dle svého vědomí a svědomí dělá to nejlepsi pro svoje dítě.. takže prosím tyto komentáře si odpusťte. Neznáte konkrétní zkušenosti ostatních ani přesné důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.17 13:06
@VernikaM píše:
Každá matka dle svého vědomí a svědomí dělá to nejlepsi pro svoje dítě.. takže prosím tyto komentáře si odpusťte. Neznáte konkrétní zkušenosti ostatních ani přesné důvody.

Však si dělej/nedělej co chceš :mrgreen: Žijeme v celku svobodné době a společnosti, která toleruje kde co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
22.6.17 13:07

@VernikaM nase dr. ockovala dle meho prani. Takze treti davku hexy dostal syn ted, ve trech letech. Prvni v deviti mesicich. MMR jeste nema. Celkove mi prijde jako hodne dobra doktorka. Napisi ti kontakt do soukrome zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.6.17 13:28

A když Vám dítě zemře, protože jste ho nenechala naočkovat, založíte také nějakou chytrou diskuzi?
Raději si jděte přečíst, co může udělat třeba záškrt, tetanus, černý kašel nebo dětská obrna… na to se, milé neočkující maminky, umírá!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
22.6.17 13:29
@VernikaM píše:

Nikoho jsem nikde neodsuzovala, mám v okolí dost různorodé názory co se očkování týče. Dokonce i můj otec, který mě jako dítě nechal očkovat na kde co, s dnešním očkovacím plánem nesouhlasí :D Jo, jo po bitvě je každý generál.
Znám i osobně lidi, kteří tvrdí, že kvůli očkování jsou jejich děti mentálně postižené. Dejme tomu, že ano, ale nesouhlasím s tím, že je to očkováním, nýbrž následnou péčí o dítě. Pokud je někdo natolik v pohodě, že nechá své dítě 3 dny ve vysokých horečkách, kdy je apatické, ve bdělé chvíli zvrací obloukem a myslí si, že takový stav rozežene paralenem, čajem a mokrým prostěradlem, jeho boj. Jak už jsem psala jinde do školy k nám na integraci chodili různě postižené děti a já se shodou náhod s jednou mamkou setkala později v práci. Povídali jsme si spolu a došla i řeč na postižení její dcery. Ta měla lehkou mentální retardaci a sama její matka mi řekla, že kdyby tenkrát neposlechla svojí tchyni s radami o lipovém čaji a obkladech malá by se z toho dostala. Onemocněla zánětem mozkových blan, to píšu jen pro info a ano bylo to po očkování..

Co se toho či očkovat nebo neočkovat týče, šlo by to v ideálním světě, kde jsou v Česku pouze Češi. Z toho vyplývá, že dnešní doba není moc ideální čas na to, se na všechna doporučení lékaře vybodnout. Cestuje si sem kdo chce a kdy chce z jakéhokoliv koutu světa..

S výběrem solidního lékaře s vámi souhlasím, sama jsem volila lékařku, která doporučuje antibiotika jen v krajních a nutných případech, nenutí očkování dávat hned od miminka a kvůli mým obavám mi první dávku hexy a prevenaru rozdělila na dvě. Vím, že je toho dost na tělo malého dítěte a vím, že ani to očkování ho 100% neochrání nadosmrti, ale ochrání ho v tom nejkritičtějším období života, a to jako bezbranného kojence, batole a ve školkovém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
22.6.17 13:30
@Anonymní píše:
A když Vám dítě zemře, protože jste ho nenechala naočkovat, založíte také nějakou chytrou diskuzi?
Raději si jděte přečíst, co může udělat třeba záškrt, tetanus, černý kašel nebo dětská obrna… na to se, milé neočkující maminky, umírá!!! :,(

Proc anonynmni? Stydis se za svuj nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
22.6.17 13:30
@Iustitia omnibus píše:
Jo, však jo. Ono ty nemoci jsou lahůdky. Třeba takový tetanus bych doporučila. Křeče až takové, že se může zlomit kost v noze nebo ruce. Proč ne, když to ty matky tak chtěji :mrgreen: :nevim:

Mě stačilo vidět dokument o černém kašli. Jednomiutový záběr na dusící se dítě, které si nebylo samo schopné pomoci a následný rozhovor s jeho matkou, která řekla, že léčba trvala skoro rok mi naprosto stačil. Nepotřebovala bych to zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.17 14:05

To co jsem potřebovala jsem zjistila a raději pryč z této diskuze. Udivuje mě, že má někdo čas a náladu zdlouhavě hanit názory ostatních místo toho, aby delal neco užitečného.. no… krásný slunečný den Všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.17 14:08
@VernikaM píše:
To co jsem potřebovala jsem zjistila a raději pryč z této diskuze. Udivuje mě, že má někdo čas a náladu zdlouhavě hanit názory ostatních místo toho, aby delal neco užitečného.. no… krásný slunečný den Všem

Ano sluníčkový i tobě. Jo a procházky na sluníčku se doporučovali při tuberkuloze, tak třeba se ti to bude jednou hodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
22.6.17 14:09
@VernikaM píše:
To co jsem potřebovala jsem zjistila a raději pryč z této diskuze. Udivuje mě, že má někdo čas a náladu zdlouhavě hanit názory ostatních místo toho, aby delal neco užitečného.. no… krásný slunečný den Všem

Však vás to nemusí přece nějak pohoršovat, každý má svůj názor a pokud si na tom svém pevně stojíte, tak vám může být jedno okolí :) Stejně bude nejlepší to probrat s lékařem a nečekat na nějaké internetové tipy. To, že doktor povolí jednomu, neznamená, že každému. Vyberte doktora podle toho jaký z něj máte pocit a ne podle toho jestli očkuje či neočkuje :) Věřte mi, že po porodu na létání od lékaře k lékaři a hledání toho, co neočkuje nebude vůbec čas :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek