Očkování TBC Brno

novo123
12.7.13 10:22

Očkování TBC Brno

Ahoj holky, chci nechat děti naočkovat pro TBC někde v Brně. Můžete mi někdo poradit kde? Na netu jsem našla všeobecní info, konkrétní místo nic. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
12.7.13 11:12

V kalmetizačním centru Ti dítě naočkují, pokud splňuje podmínky.
 http://www.polza.cz/kalmetizace.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.7.13 11:14

Kopiruju, co jsem k tomu nasla, kdyz jsem hledala info o tomhle ockovani:

Dobrý den, očkování tuberkulózou provádí kalmetizační oddělení při plicním oddělení poliklinik. Cenu očkování TBC Vám sdělí konkrétní kalmetizační pracoviště. Plně se hradí a je na vyžádání rodičů, o příspěvku se musíte informovat ve Vaší pojišťovně. Informujte svého pediatra o záměru očkování proti TBC, on Vám podle ostatních povinných očkování doporučí vhodný termín očkování TBC.
MUDr. Deanna Skalleová, Správní lékař očkovacích a distribučních center

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.7.13 11:40

Ahoj, holky, díky za info. Tak jsem po hodinovém telefonování ke všem čertům zajistila, že jako samoplátce se prostě k vakcíně nedostanete, Prostě nejsou :mrgreen: Asi kontaktuji černý trh :palec:

• Citovat
  • Upravit
shellysss
12.7.13 11:50

Nám trvalo 2 měsíce než jsme prcka naočkovali. Pořád nebyly vakcíny, ale nakonec jsme se dočkali. Měla jsem i konflikt se sestrou z plicního, byla to pěkná pipina :zed: pořád se vyptávala proč ho chci naočkovat a že není v rizikové skupině atd. atd. Jak kdyby to měla platit ze svýho. :evil:

• Citovat
  • Upravit
novo123
12.7.13 12:11

Já jsem teda měla celkem štěstí, že obě sestry z plicních byly milé, ale výsledek se tím nijak nemění. My máme teďka mezeru mezi očkováním, tak se snad taky dočkáme, hodlám tam zase za čas zavolat, ale nechápu to. Zákonné právo mám, zaplatit si to chci, nechápu o co jde :nevim: Prostě toho maj koupit víc a hotovo. Mmch potřebuji ty vakcíny tři, to se nedočkám nikdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
481
29.10.13 11:53

Ahoj, jak to tak čtu, tak se asi jen tak nedočkám, aby mi malýho naočkovali. Je mu 2,5 roku a když se narodil tak mi doktorka řekla, že není problém, ale že to necháme na později a teď…nic… Od mého známého na to letos zemřel jeho bratr, tak jsem si řekla, že prostě toto očkování mít malej bude… nechápu proč to není umožněno, když si to musím stejně zaplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
30.10.13 11:34

@dagmarkav mluvíš mi z duše :palec:

• Citovat
  • Upravit
novo123
26.3.14 17:06

Holky, koho to zajímá, vakcíny jsou momentálně k dispozici, bohužel u nás jsme momentálně v takové fázi očkovacího kalendáře, že musíme počkat skoro půl roku, do té doby určitě zase nebudou :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek