Očkování v těchto vedrech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
20.7.15 20:50

Já bych taky nešla. Já chci dát syna naočkovat proti tbc a taky s tím čekám na podzim.

• Citovat
  • Upravit
10032
20.7.15 20:57

Taky bych odložila, máme jít za týden taky na očko a budu odkládat určitě i z důvodu, že jedeme pak za týden na dovolenou, a syn má od včera vysoké teploty (buď zuby nebo tipuju 6.nemoc) a znova to absolvovat bych nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
20.7.15 21:05

@Aa pepina My byli s malym na ockovani dnes je mu 14m a mel Hexu. Doktorka nam ji dala protoze jsme na ni nikdy nemeli nezadouci ucinky. Ale mame mit jeste prevenar a ten mame odlozeny na zari az nebudou tepla. Ten malemu vzdy dela neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.15 21:10

Naše dr. sama říká, že vedrech neočkuje. Že není kam spěchat pár dní/týdnů odložíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
20.7.15 21:11

Byli jsem ani ne před týdnem, ale já neměla moc na výběr, Pediacelu končí expirace. Naštěstí jen teplota přes noc u jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
20.7.15 21:27

Tak ja dnes nechala dat prvni hexu (3,5m),porad jsme to odkladali a uz jsem z toho nesva (chodime hodne mezi lidi, deti, jezdime mhd a tak) a jelikoz dnes je celkem prijatelne, tak doufam, ze to bude ok..Zatim je dcerka bez teploty, ale dvakrat dobrej pocit z toho nemam..

• Citovat
  • Upravit
3767
20.7.15 21:32

Naše doktorka v tomto počasí vůbec neočkuje. Ve vedru mohou být reakce mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
20.7.15 21:56
@Luca10 píše:
Za mě ano, očkovat.Příspěvek upraven 20.07.15 v 20:35

A proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
20.7.15 22:05
@sebaanez píše:
A proc?

Protože se (předpokládám) jedná o povinná očkování a nejsem stržená antivax davem. Víc, myslím, netřeba rozebírat, zakladatelka chtěla znát prosté ano nebo ne, nerada bych jí to tu zaplevelila zbytečnou diskuzí o výhodách a nevýhodách očkování. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
37134
20.7.15 22:15

Ockovali sme v podobnem pocasi a uplne v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.7.15 22:40

Ockovali jsme a nebyla absolutne zadna reakce. Vse ok. Sli jsme tedy hned na 7 rano, abychom se vyhnuli vedrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
20.7.15 23:25

Očkovat, proč by jim včelka měla ublížit? Je to očkování, ne nějaký závažný zákrok, za hodinu o injekci ani nebudou vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
20.7.15 23:27
@sebaanez píše:
A proc?

proc ne? bud je vedro nebo zima nebo jarni a podzimni virozy. v lete, pokud zrovna neni v planu dovolena, je fajn, ze nejsou skolky nebo jine spolecne akce deti, talze mensi riziko soucasne infekce, zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.7.15 23:28
@markur59 píše:
Očkovat, proč by jim včelka měla ublížit? Je to očkování, ne nějaký závažný zákrok, za hodinu o injekci ani nebudou vědět.

muzu se zeptat, kolik a jak stare mate deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.7.15 23:30
@Lama Lama píše:
proc ne? bud je vedro nebo zima nebo jarni a podzimni virozy. v lete, pokud zrovna neni v planu dovolena, je fajn, ze nejsou skolky nebo jine spolecne akce deti, talze mensi riziko soucasne infekce, zase.

ja se nejvic ztotoznuji s timto prispevkem. Proto zitra take podstoupime ockovani. Ovsem hned odpoledne uteceme pred horkem. Kdybych mela zustat doma, kde mame nesnesitelne horko, tak bych tez vahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek