Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky bych odložila, máme jít za týden taky na očko a budu odkládat určitě i z důvodu, že jedeme pak za týden na dovolenou, a syn má od včera vysoké teploty (buď zuby nebo tipuju 6.nemoc) a znova to absolvovat bych nechtěla…
@Aa pepina My byli s malym na ockovani dnes je mu 14m a mel Hexu. Doktorka nam ji dala protoze jsme na ni nikdy nemeli nezadouci ucinky. Ale mame mit jeste prevenar a ten mame odlozeny na zari az nebudou tepla. Ten malemu vzdy dela neplechu.
Naše dr. sama říká, že vedrech neočkuje. Že není kam spěchat pár dní/týdnů odložíme.
Byli jsem ani ne před týdnem, ale já neměla moc na výběr, Pediacelu končí expirace. Naštěstí jen teplota přes noc u jednoho
Tak ja dnes nechala dat prvni hexu (3,5m),porad jsme to odkladali a uz jsem z toho nesva (chodime hodne mezi lidi, deti, jezdime mhd a tak) a jelikoz dnes je celkem prijatelne, tak doufam, ze to bude ok..Zatim je dcerka bez teploty, ale dvakrat dobrej pocit z toho nemam..
Naše doktorka v tomto počasí vůbec neočkuje. Ve vedru mohou být reakce mnohem horší.
@Luca10 píše:
Za mě ano, očkovat.Příspěvek upraven 20.07.15 v 20:35
A proc?
@sebaanez píše:
A proc?
Protože se (předpokládám) jedná o povinná očkování a nejsem stržená antivax davem. Víc, myslím, netřeba rozebírat, zakladatelka chtěla znát prosté ano nebo ne, nerada bych jí to tu zaplevelila zbytečnou diskuzí o výhodách a nevýhodách očkování. ![]()
Ockovali jsme a nebyla absolutne zadna reakce. Vse ok. Sli jsme tedy hned na 7 rano, abychom se vyhnuli vedrum
Očkovat, proč by jim včelka měla ublížit? Je to očkování, ne nějaký závažný zákrok, za hodinu o injekci ani nebudou vědět.
@sebaanez píše:
A proc?
proc ne? bud je vedro nebo zima nebo jarni a podzimni virozy. v lete, pokud zrovna neni v planu dovolena, je fajn, ze nejsou skolky nebo jine spolecne akce deti, talze mensi riziko soucasne infekce, zase.
@markur59 píše:
Očkovat, proč by jim včelka měla ublížit? Je to očkování, ne nějaký závažný zákrok, za hodinu o injekci ani nebudou vědět.
muzu se zeptat, kolik a jak stare mate deti?
@Lama Lama píše:
proc ne? bud je vedro nebo zima nebo jarni a podzimni virozy. v lete, pokud zrovna neni v planu dovolena, je fajn, ze nejsou skolky nebo jine spolecne akce deti, talze mensi riziko soucasne infekce, zase.
ja se nejvic ztotoznuji s timto prispevkem. Proto zitra take podstoupime ockovani. Ovsem hned odpoledne uteceme pred horkem. Kdybych mela zustat doma, kde mame nesnesitelne horko, tak bych tez vahala.
Já bych taky nešla. Já chci dát syna naočkovat proti tbc a taky s tím čekám na podzim.