OČR při porodu

80
25.9.16 21:27

OČR při porodu

Ahoj holky, prosím o radu. Snažila jsem se tu najít odpověď, ale bohužel jsem nenašla odpověď na mou konkrétní situaci. Mám TP za tyden. Máme 3 letou slečnu, která chodí do školky. S partnerem potřebujeme vedet, jestli dostane OČR na holku, kdyz já budu v porodnici nebo ne. A jestli to bude psané na me nebo na ní a kdo mu to vypíše? Jestli porodnice nebo pediatr nebo moje obvodní? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101556
25.9.16 21:30

@misicka3 Vypisuje porodnice a je to psané, že ty, která o holku normálně pečuješ nemůžeš z titulu porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.16 21:31

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.16 21:32

@j.a.n.i1 A jeste dotaz. Je to na těch 9 dni nebo jen na tu dobu, co budu v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101556
25.9.16 21:38

@misicka3 Správně jen na dobu, co budeš v porodnici, ale už jsem slyšela, že to někomu napsali i na dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.16 21:40

Jeste jednou díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
25.9.16 21:45

Jen v porodnici, která to s tvým odchodem ukončuje.. Pak ti to napíše tvůj gynekolog nebo praktik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101556
25.9.16 21:49
@lupilka.cz píše:
Jen v porodnici, která to s tvým odchodem ukončuje.. Pak ti to napíše tvůj gynekolog nebo praktik

Nebo taky nikdo, když usoudí, že to, že ji propustili znamená, že je schopna se starat ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
26.9.16 15:33

To je taky možné, ale neznám nikoho, kdo by s tím měl problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.17 12:35

TROCHU TO OŽIVÍM

Ahoj, tak odpověď na jednu otázku jsem našla, teď další části :-) Máme obdobnou situaci jako zakladatelka, jen teda… S přítelem jsme byli jeden čas rozejdutí, pak jsme to dali zase dokupy a za chvíli mam rodit, malou mám svěřenou do péče, jsem stále na RP, malá chodí do školky, přítel má jinde TP (zatím jsme nepotřebovali měnit). Jak je to s nárokem na očr v tomhle případě? Jde mi spíš o to, že ji mám svěřenou v té péči a že nemá přítel stejný TP. Snažila jsem se to vypsat ve stručnosti ať to není složitý ;) P.

• Citovat
  • Upravit
4706
24.4.17 12:46

Vlastní dítě do 10 let se může ošetřovat s nárokem na výplatu ošetřovného, i když není stejná domácnost

jiank obecně důležité je pro výplatu ošetřovného, kde člověk bydlí - kde má domácnost(což se často od trvalého bydliště liší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová