Od června se jde na to :)

663
15.5.15 06:41

Od června se jde na to :)

Zdravím! :mavam: je tu někdo, kdo čeká koncem května MS a v červnu se začíná snažit? :pankac: Mě má MS dorazit 25.5. a pak na to vlítnem hned po MS obden :cert: Všem snažilkám přeju // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
15.5.15 07:26

Ahojky, přeju krásné ráno :mavam:
Já už vysadila antikoncepci, teď mi probíhá MS a od příštího týdne jdeme na to :palec: Také nám přeju ať brzy objevíme // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.5.15 07:29

Mě MS dorazila včera - o týden dříve, tak jsem na tom stejně :) a příští týden se jde na to :D budete zkoušet obden nebo si hlídáš plodné dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.15 09:42

@Kamilka90 :mavam: mě by už zítra mela končit, tak zatím začnem třeba obden nebo jak nám to přijde vhod :P plodne dny přímo nehlidám, jen cca koukám podle kalendáře kdy by mohly byt :) ty si je hlídas? A co nejake vitaminky bastis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.5.15 12:36

Nesleduju, v lednu jsem byla s mimoděložním na laparoskopii (srůsty, endometrioza, neprůchodný pravý vejcovod) a do konce března jsem na to brala antikoncepci, tak teď se mi to zase muselo asi nějak zas srovnat…tak uvidíme, chci zkusit 1 nebo 2 měsíce obden, jinak mi primář nabízel IVF, abychom riskovali další mimoděložní… :( vitamínky žádné, ale mám doma vlastně kys. listovou, tak ji asi najdu :) co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.15 12:57

@Kamilka90 jeee tak to me mrzí :( ted už to určite vše bude v pořádku :hug: my se budem snažit poprvé, chtěla jsem čekat kvůli smlouvě v práci ale zbytecne jsem to oddalovala.ale chlap jednoho dne řekl dost, koukej vysadit prášky a jde se na to :mrgreen: není na co čekat :) a vitaminky jsem přemýšlela, ze začnu brát kyselinu listovou a vitamín e a ten bych chtěla dávat i chlapovi. Prala bych si aby se to povedlo co nejdřív, ale prášky beru 9 let, takže si asi počkáme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.5.15 13:15

To není pravilo s tou antikoncepcí, může to být hned první měsíc :) my se předtím teda nesnažili, jen si nedávali pozor, stal se nějaký zázrak ale nevyšlo to no :/ teď jsme si o tom už pořádně popovídali a zkusíme to :) snad nám to vyjde oběma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.15 13:24

@Kamilka90 trosku se tím uklidnuji, snažím se na to nemyslet. Ale copak to jde? Jsem jak nemocna :lol: furt nad tim přemýšlím co a jak, v mobilu mam aplikaci, ktera te na vše upozorňuje vypočítává největší šance na početí. No hrůza nic jiného me ted nezajímá :D taky doufám že za chvilku budeme obě hrde vystavovat pupiky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
19.5.15 15:15

U mě to zatím jde…ale přijde mi, že kolem mě chodí samá těhule…jak naschvál :D není to jednoduchý.. tenhle měsíc to ještě bude dobrý, příští budu krapet nervóznější a pak už budu mít v mobilu ty aplikace tři :D :D :D kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.15 15:25

@Kamilka90 jo taky si všímám kolem sebe samých maminek v očekávání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
19.5.15 15:28

Se mi to nevložilo cele. Me bude za chvilku 24 a tobě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.5.15 08:48

@Maikee Mě bude v říjnu 25 let :) to je hrozný člověk si to tak moc přeje, ale nikdy neví kdy to bude…vím, že až to má přijít, tak to přijde, ale aby mi nebylo dřív 30 :D dneska přítele připravím na sex obden, bude to muset vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.5.15 09:48

@Kamilka90 no právě ráda bych si to už uživala v tomhle věku :lol: ted pojedu na nakup tak se stavim v lékárně a koupím si tu listovku a pak jsem se dočetla, že chlapi by meli jist vitamín e podporuje plodnost. Ale nadšene nevypadal když sem mu o tom říkala, že by mohl taky jist vitamíny :mrgreen: stejne to je hezky jak my ženský si to plánujem a chlapi jsou úplne v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.5.15 07:08

To já taky..první miminko by i zdravotně mělo být do 25 let. No u těch chlapů to je stejný…tak joo, tak se budem snažit, chtěl bych miminko, ale my ženský musíme promyslet kdy a jak :D nebo to moc řešíme? :D už mě ms končíí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
21.5.15 09:17

@Kamilka90 Tak chlap ten už to přetahuje tomu je 29, ale přeje si rodinu moc - za to jsem ráda :andel: Asi opravdu to my ženský zbytečně moc řešíme, ale dyť to jinak nejde - máme to v genech :mrgreen: mě už skončila v úterý :potlesk: tak z vesela do toho, viď? :palec: jinak včera jsem začala zobat listovku a chlap už si vzal první vitamínek E, ani neprotestoval :D Ale řeknu ti, že je to na palici dnes se mi dokonce zdál tak ujetý sen :D že jsme byli někde v centu, kde mi přejížděli nějakou hadičkou po břiše a ukazovali mi jak se spermie dostávala do vajíčka a že se to povedlo :lol: :lol: fakt magor :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí