Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamilka90 tak jo pátek ráno to jistí
Dáme si vědět
Už teď jsem nervózní ![]()
@Maikee Taky sem nervozní tyjo… ale aspoň máme šanci ještě něco víc cítit a získat větší naději.. kdyžtak to dopadne příště.. máme celé léto na snažení, pak už něco začnem řešit víc no…
jsme mladé ![]()
@Kamilka90 já vím, ale i tak. Ty co nechtějí se jim to podáří omylem na diskotéce někde a když si člověk z celého srdíčka miminko přeje tak to nepůjde?
Hrozně nefér teda
a teď nevím mám se testovat i když mi dorazí MS, pro jistotu? ![]()
@Maikee Jo, to pravda.. nějaký ženský hoděj miminko do popelnice a někdo se snaží i 10 let.. není t vůbec fér no.. taky ho moc chci..jsem vlastně bez antikoncepce 2 roky a nc…aleaž teď to bylo opravdové snaení no
uvidíme
no heleď to nevim co poradit…asi si ho udělj pro jistotu a hlavně kdybyto nevyšlo, tak se můžeš začít těšit na snažení;) hlavně nebud smutná.. jak dlouho se vlstně snažíte přesně? a ty máš „dole“ nějaké problémy?
@Kamilka90 Přesně no, nechápu jak někdo může miminko hodit do popelnice - vraždila bych je
Já si říkám pořád, že až bude správný čas mimi si samo určí, kdy k nám dorazí
Ale i tak vím, že mi to bude líto až uvidím ten sněhobílý prázdný testík ![]()
My se snažíme jen krátce, je to první měsíc. 11.5 jsem dobrala poslední prášek z HA. Vyloženě problémy žádné nemám, ale teď naposledy mi zjistili na čípku nějaké přednádorové změny, tak mě budou hlídat ![]()
@Maikee @Kamilka90 držím vám palce dámy
ať se zadaří.
Já mám celou noc od včerejška bolavý podbříšek, jsem 15DC, tak žeby ovulka??
![]()
@Kamilka90 @Maikee děkuji za přivítání
Mám pocit, že MS dneska přijde, pokud ne, tak to asi zkusím… U mě je problém s nedostatkem progesteronu a krátkými cykly, které mívám 23-25 dní. Dnes jsem 27DC, ale přičítám to shonu v posledních týdnech, tělo už dává jasně najevo, že si nemám dělat naděje předčasně. S ex jsme se pokoušeli rok bez výsledku, on byl naprosto ok. Tak uvidíme, jak to půjde s manželem, ale zatím jsem plná optimismu, celý náš vztah je tak neuvěřitelný, že i toto se určitě povede ![]()
@Vikousek jo jo to bude ovulka, takže šup šup se snažit, ať se zadaří
![]()
@Little_Talker No ale tak třeba si to jen ne chceš připouštět, a opravdu tam mimísek už je
Byla by si první se // mezi náma
Tak že bychom nakonec testovaly všechny zítra? ![]()
@Maikee tentokrát jak se na to zaměřuju, tak 14DC bolest v podbříšku, 15DC taky + čirý slabší výtok.
tak dneska na to hupsneme, snad už se zadaří
![]()
Testuju kolem 20.6., tak prosím ať tak jsou // ![]()
A jestli vy testujete už zítra, tak sem hoďte fotky testíků
jaký používáte?
@Maikee jo já už jsem taková nepřipouštěcí co se těchto věcí týče
ale kdysi jsem si celou dobu dělala naděje, vsugerovávala si příznaky a pak byla akorát zklamaná… Otázku vztahů za mě vyřešil manžel, když jsem mu na otázku našeho vztahu odpověděla, že to nechci škatulkovat, že je mi prostě fajn a že si to chci užít… Pár dní na to jsme se vzali
Teď si říkám, že to tak mělo být a stejně tak přijde i prcek až na to bude ten správný čas a když to bude dřív než později, budu jedině ráda…
@Little_Talker ahojky vítám Tě mezi nami
já bych se na to tehotentstvi tak neupinala, snazime se, ale kdyz na to budeme intenzivne myslet, tak to na just nepujde. Takze pozitivni mysleni, sex obden a oni se tam ty mršky // objeví
me gynekolog i rekl, ze Telo po vysazeni hak muze zacit reagovat mesic - 3 mesice.
tak az dotestujete, tak dejte co nejdriv vedet ![]()
@Vikousek mám nahrát fotku i když tam nic nebude jo?
Nu určitě se snažte obden, oni si ty potvůrky kdyžtak na to ovulaci počkají ![]()
@Little_Talker já už bych po dvou dnech zmeškání vnitřně jásala
ale chápu tě než být zklamaná radši si nic nepřipouštět, ale stejně tam ten červíček, co hlodá, je viď?
k´ž by nám to všem vyšlo, co nejdřív
![]()
Já sem hodně i slyšela, že zase po HA se to povede klidně i na poprvé, jak je to tělo nabuzené. I když se nedaří ve snažení tak lékaři kolikrát předepisuji antikoncepci na tři měsíce, a pak po vysazení se často i povede
jůůůů kéž by to byl můj případ ![]()
@Maikee červíček tam je, ale já si to zdůvodňuju stresem, antibiotiky, vším jen ne tou možností
Ale jsem tentokrát tak nějak vnitřně klidná, manžel mě nabíjí neskutečným optimismem, chce velkou rodinu a vubec si nepřipouští, že by to nemělo jít. A ono to pujde, všechny se dočkáme, i když já už bych ve svém věku moc dlouho čekat neměla ![]()
@Little_Talker kolik pak ti je? nejdůležitější je ta podpora od druhého, je dobře, že ti takhle pomáhá
určitě to půjde, tahle skupnka musí být plná optimismu
hezky jsme se to rozrostly, to by bylo aby to nešlo ![]()