Od června se jde na to :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
10.6.15 07:04

@Kamilka90 tak jo pátek ráno to jistí :dance: Dáme si vědět :potlesk: Už teď jsem nervózní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.6.15 07:09

@Maikee Taky sem nervozní tyjo… ale aspoň máme šanci ještě něco víc cítit a získat větší naději.. kdyžtak to dopadne příště.. máme celé léto na snažení, pak už něco začnem řešit víc no… :) jsme mladé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 07:15

@Kamilka90 já vím, ale i tak. Ty co nechtějí se jim to podáří omylem na diskotéce někde a když si člověk z celého srdíčka miminko přeje tak to nepůjde? :zed: Hrozně nefér teda :| a teď nevím mám se testovat i když mi dorazí MS, pro jistotu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
10.6.15 07:20

@Maikee Jo, to pravda.. nějaký ženský hoděj miminko do popelnice a někdo se snaží i 10 let.. není t vůbec fér no.. taky ho moc chci..jsem vlastně bez antikoncepce 2 roky a nc…aleaž teď to bylo opravdové snaení no :) uvidíme :) no heleď to nevim co poradit…asi si ho udělj pro jistotu a hlavně kdybyto nevyšlo, tak se můžeš začít těšit na snažení;) hlavně nebud smutná.. jak dlouho se vlstně snažíte přesně? a ty máš „dole“ nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 07:29

@Kamilka90 Přesně no, nechápu jak někdo může miminko hodit do popelnice - vraždila bych je :pocitac: Já si říkám pořád, že až bude správný čas mimi si samo určí, kdy k nám dorazí :) Ale i tak vím, že mi to bude líto až uvidím ten sněhobílý prázdný testík :roll:
My se snažíme jen krátce, je to první měsíc. 11.5 jsem dobrala poslední prášek z HA. Vyloženě problémy žádné nemám, ale teď naposledy mi zjistili na čípku nějaké přednádorové změny, tak mě budou hlídat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.6.15 07:39

@Maikee @Kamilka90 držím vám palce dámy :palec: :) ať se zadaří.
Já mám celou noc od včerejška bolavý podbříšek, jsem 15DC, tak žeby ovulka?? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.6.15 07:43

@Kamilka90 @Maikee děkuji za přivítání :kytka: Mám pocit, že MS dneska přijde, pokud ne, tak to asi zkusím… U mě je problém s nedostatkem progesteronu a krátkými cykly, které mívám 23-25 dní. Dnes jsem 27DC, ale přičítám to shonu v posledních týdnech, tělo už dává jasně najevo, že si nemám dělat naděje předčasně. S ex jsme se pokoušeli rok bez výsledku, on byl naprosto ok. Tak uvidíme, jak to půjde s manželem, ale zatím jsem plná optimismu, celý náš vztah je tak neuvěřitelný, že i toto se určitě povede :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 08:00

@Vikousek jo jo to bude ovulka, takže šup šup se snažit, ať se zadaří :kytka: :D

@Little_Talker No ale tak třeba si to jen ne chceš připouštět, a opravdu tam mimísek už je :) Byla by si první se // mezi náma :potlesk: Tak že bychom nakonec testovaly všechny zítra? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
10.6.15 08:13

@Maikee tentokrát jak se na to zaměřuju, tak 14DC bolest v podbříšku, 15DC taky + čirý slabší výtok. ;) tak dneska na to hupsneme, snad už se zadaří :lol: :dance:

Testuju kolem 20.6., tak prosím ať tak jsou // :)

A jestli vy testujete už zítra, tak sem hoďte fotky testíků :pankac: jaký používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.6.15 08:23

@Maikee jo já už jsem taková nepřipouštěcí co se těchto věcí týče :oops: ale kdysi jsem si celou dobu dělala naděje, vsugerovávala si příznaky a pak byla akorát zklamaná… Otázku vztahů za mě vyřešil manžel, když jsem mu na otázku našeho vztahu odpověděla, že to nechci škatulkovat, že je mi prostě fajn a že si to chci užít… Pár dní na to jsme se vzali :lol: Teď si říkám, že to tak mělo být a stejně tak přijde i prcek až na to bude ten správný čas a když to bude dřív než později, budu jedině ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
10.6.15 08:48

@Little_Talker ahojky vítám Tě mezi nami :) já bych se na to tehotentstvi tak neupinala, snazime se, ale kdyz na to budeme intenzivne myslet, tak to na just nepujde. Takze pozitivni mysleni, sex obden a oni se tam ty mršky // objeví :) me gynekolog i rekl, ze Telo po vysazeni hak muze zacit reagovat mesic - 3 mesice. :think: :nevim: tak az dotestujete, tak dejte co nejdriv vedet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 09:18

@Vikousek mám nahrát fotku i když tam nic nebude jo? :lol: Nu určitě se snažte obden, oni si ty potvůrky kdyžtak na to ovulaci počkají :mrgreen:
@Little_Talker já už bych po dvou dnech zmeškání vnitřně jásala :D ale chápu tě než být zklamaná radši si nic nepřipouštět, ale stejně tam ten červíček, co hlodá, je viď? :) k´ž by nám to všem vyšlo, co nejdřív :andel: :kytka:
Já sem hodně i slyšela, že zase po HA se to povede klidně i na poprvé, jak je to tělo nabuzené. I když se nedaří ve snažení tak lékaři kolikrát předepisuji antikoncepci na tři měsíce, a pak po vysazení se často i povede :) jůůůů kéž by to byl můj případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 09:32

Jo a jinak mám doma připravený GS mamatest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.6.15 09:33

@Maikee červíček tam je, ale já si to zdůvodňuju stresem, antibiotiky, vším jen ne tou možností :) Ale jsem tentokrát tak nějak vnitřně klidná, manžel mě nabíjí neskutečným optimismem, chce velkou rodinu a vubec si nepřipouští, že by to nemělo jít. A ono to pujde, všechny se dočkáme, i když já už bych ve svém věku moc dlouho čekat neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.6.15 09:39

@Little_Talker kolik pak ti je? nejdůležitější je ta podpora od druhého, je dobře, že ti takhle pomáhá :srdce: určitě to půjde, tahle skupnka musí být plná optimismu :D hezky jsme se to rozrostly, to by bylo aby to nešlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí