Možné těhotenství a vyvolání ms

4804
14.5.15 20:25

Možné těhotenství a vyvolání ms

Ahoj potřebovala bych radu, jsem dva měsíce a pár dni po revizi a po první ms jsme se začali snažit o mimi :) když jsem byla na kontrole 14 dní po revizi tak mi dr. v nemocnici řekl že děloha je ukázková a krásně vyčištěná a tak jsem počkala na ms, vychytali jsem pomocí ovu testů plodné dny a snažili se ale 1DPO jsem šla k dr s tím že už mě prez 14 dní pobolívá podbřišek jako při ms a tak mi udělal utz a prý se mu zdá že mi to asi špatně vyčistili, není to tak hrozný ale něco málo tam prostě zustalo a když nedostanu do týdne ms tak jdu v pondělí na vyvolávačku. A když se to neodplaví s ms tak pujdu na druhou revizi. Byla jsem z toho tak mimo že jsem na nějaké těhotenství uplně zapomněla a vzpomněla jsem si až doma. Mohla vy vyvolávací injekce miminku uškodit? jeden člověk mi řikal že ne a druhý že jo tak chci vědět co si o tom myslíte vy. Nejspíš počkám až budu mít stoprocenstní jistotu že těhu nejsem ale chci vědět váš názor. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
14.5.15 20:27

Ne, neuskodi, naopak muze podporit pripadny rust sliznice, ve ktere je embryo uhnizdene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
14.5.15 20:28

Takže kdyžtak na tu vyvoláčku můžu jít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
14.5.15 20:48

@Ya-ya super děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2802
14.5.15 20:55

Taky jsem byla na vyvolavacce, doktorka říkala, ze nemusím mít strach, ze injekce naopak připadne těhotenství podpoří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
14.5.15 21:02

Spadl mi kámen ze srdce holky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie