Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj potřebovala bych radu, jsem dva měsíce a pár dni po revizi a po první ms jsme se začali snažit o mimi
když jsem byla na kontrole 14 dní po revizi tak mi dr. v nemocnici řekl že děloha je ukázková a krásně vyčištěná a tak jsem počkala na ms, vychytali jsem pomocí ovu testů plodné dny a snažili se ale 1DPO jsem šla k dr s tím že už mě prez 14 dní pobolívá podbřišek jako při ms a tak mi udělal utz a prý se mu zdá že mi to asi špatně vyčistili, není to tak hrozný ale něco málo tam prostě zustalo a když nedostanu do týdne ms tak jdu v pondělí na vyvolávačku. A když se to neodplaví s ms tak pujdu na druhou revizi. Byla jsem z toho tak mimo že jsem na nějaké těhotenství uplně zapomněla a vzpomněla jsem si až doma. Mohla vy vyvolávací injekce miminku uškodit? jeden člověk mi řikal že ne a druhý že jo tak chci vědět co si o tom myslíte vy. Nejspíš počkám až budu mít stoprocenstní jistotu že těhu nejsem ale chci vědět váš názor. Děkuji
Ne, neuskodi, naopak muze podporit pripadny rust sliznice, ve ktere je embryo uhnizdene.
Taky jsem byla na vyvolavacce, doktorka říkala, ze nemusím mít strach, ze injekce naopak připadne těhotenství podpoří ![]()