Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den všem,
je tu někdo kdo se bude pokoušet o miminko v květnu, červnu? ![]()
Ahojky, my už se pokoušíme půlroku a zatím nic, tak snad v květnu či v červnu bude pozitivní těhulák ![]()
My už to „bušíme“ taky od února na tvrdo a doufám, že květen bude náš ![]()
Tenhle měsíc jsem poprvé zkoušela ovulační testy. Krásně mi vyšel pozitivní v úterý minulý týden (to jsem byla 15DC). Nevím, jestli jsme ten sex podchytili (ono to taky nejde na povel a máme i jiné povinnosti
). Takže sex jsme měli v neděli a pak až ve středu a v pátek. Tak uvidíme, jestli to stačilo. ![]()
Hm, já už dělám ovuláky 3měsíce a ještě jsme to „nepodchytili“ ![]()
Tak držím pěsti ![]()
@kanka80 Já vám též
A kde v cyklu jsi teď? Já očekávám/neočekávám MS příští týden v úterý, tak doufám, že se nedočkám a ve středu bych to testla (dřív netestuju, odmítám lovit duchy a upínat se k čárce, kterou vidím jen já
)
Jj, taky nelovím duchy
u malé jsem měla pozitívní čáru jak hrom ![]()
Teď čekám na ovulaci, měla by příjít každým dnem ![]()
Vítám Vás tu
já mám za sebou zp, a mimoděložní těhu, teď právě probíhá druhá porevizní MS
Ovu testy už minulý měsíc a paráda akorát jsme to asi nepodchytili tak jak jsme měli:) tenhle měsíc budeme (bušit) a bušit!
a věřím, že najdeme všichni v červnu //
mrchu neočekávám a ani nechci 7-8.června
všem držím palce:)) jinak užíváte nějaké vytamíny?
já kyselinu každý den a teď jsem si koupila kontryhelový sypaný čaj
piju dvakrát denně ![]()
@kanka80 Tak já už mám „zadělávání“ za sebou, teď už sex jen pro zábavu
A té svojí čáry se doufám příští týden dočkám
![]()
Ahojky holky, já se k vám přidávám.. my už se taky snažíme dýl, od Ledna, a podle mích propočtů bych měla mít den D dnes… přítel má odpolední takže musím počkat až přijde domu ale už jsem ho informovala že se nesmí moc unavit že bude mít práci i doma..
počítám si to přes aplikaci, vždy mě pobolívá lehce v podbřišku a kamaradka mi řikala že v den D jsi tam dole trošku citlivější.. dnes na sobě vše toto pocituju tak uvidime no.. každopadně když se nepovede od příštího měsíce zkusím ty ovulační testy.. holky si je hodně chválejí tak je asi taky zkusím
takže vám držím palečky děvčátka.. at se nám to všem povede
Už jsem vypila dvě balení kontryhelového čaje a můj občas pije kotvičník ![]()
Jinak do sebe valím kys. listovou od ledna a zinek, vitamín q10 a omega 3 ![]()
Tak vitamínově bych měla byt dobře nastartovaná ![]()
Ahoj holky
, můžu se přidat? Tak my se snažíme od prosince. Takže půl roku. Připadá mi to jako věčnost
Beru kyselinu listovou, pak jsem měla calibrum baby plán. Přítelovi jsem koupila vitamín E
Kontryhelový čaj jsem pila jen, když jsem měla krátký cyklus, ted ho mám už pravidelný, tak ho nepiju.
Ovu testy dělám tak tři měsíce, zachytim krásný čárky, i snažení proběhne a miminko stále nic. Tak snad tenhle měsíc bude úspěšný ![]()