Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baracudas jop teď na to koukám. Jen nevím kdy přesně nečekat červenou, je to druhý cyklus, ale tak někdy mezi 19-21/5. Ale jsem nafouklá jak balon, jsem si povolila pásek i knoflík a stejně jsou mi gatě malý
Kdybych neměla kalendář tak bych řekla že červená je za dveřmi
@WmarliesW Mě by měla přijít v úterý (28DC), chodí mi to vesměs pravidelně a snad se tentokrát madam neuráčí
Já byla nafouklá včera
Ale jako brutálně, večer jsem se postavila k zrcadlu, vyfoukla a myslím, že takový 5, 6 měsíc s přehledem ![]()
@baracudas
Jo to jsem udělala taky. Manžel na mně koukal jak na blázna, zda mu tím chci něco říct, že spíše slyšel, že ženský ukazujou testy, ale že je to originál oznámení ![]()
@WmarliesW Mě to přišlo tak šílené, že jsem se nakrucovala raději na tajňáka ![]()
@Hanulina21 Tak díky moc, chtěla jsem zkusit ovu testy az tak od pondělí, ale přesvědčila jsi me a zkusila už 7 DC a je tam pěkna čárka. Málem bych to promeskala. Takže minuly měsíc jsem to nevychytala. Dekuju a dneškem začínáme ![]()
@BarčaM Jeeee, gratuluji, to je super
Já mám dneska radost i jenom z toho, že jsem vychytala ovu
Tak třeba to i vyjde ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se víc jak rok, loni v květnu jsem potratila…dnes jsem 5 DC, takže květnu zdar! ![]()
Ahojky holky
my se začali snažit teď v květnu.
jinak mám 5 letou holčičku
@Emma30 vyfotíš mi ju??:) no vidíš to..
díky me odchytneš ovulku vcas
ono je fakt lepsí testovat uz den po ms
já zacnu..6 Dc
a za 9-8 dní bude ovulka verim v to
minule taky byla 16 DC
@PerlaMarina Ahooj
Květnu zdar!
já jsem dnes 3 DC ještě dva dny… a hurá do toho ![]()
@ZDENISKA23 tak to musíte slečně upéct sourozence
držím pěsti ![]()
@Hanulina21 to jo uvidíme jestli se to povede. Já si ovu testik nedělám. Sexujem každý den tak uvidíme ![]()
@ZDENISKA23 To my se sice skoro taky, ae minulej měsíc se mi to osvědčilo, tak mám testy objednané znovu, zítra dorazí
věřím, že teď ty // mršky najdemeee ![]()