Paní Wahlgrenis - pomohla někomu k otěhotnění?

223
12.5.15 12:21

Paní Wahlgrenis

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda někomu tahle paní pomohla a opravdu se vám na základě její rady časem podařilo otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1076
8.2.16 15:19

Přidávám se k dotazu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
15.6.17 15:51

Haloo, je tu někdo? Některá, která má zkušenost s touto paní? Také by mne to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.8.17 21:06

Holky, já mám. Bohužel negativní. Nijak mi nepomohla. Její „hádání“ úplně mimo. Ale mám pocit, že jsme si nesedly jako lidi… Doporučila mi ji kamarádka, které předpověď vyšla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
11.8.17 12:45

@Gabullka Konečně někdo! To jsem ráda, že jsi napsala svoji zkušenost. Mám totiž z té paní zvláštní pocit a nejsem si jistá jestli jí věřit, nikdo není neomylný. Její odpovědi jsou dosti neurčité a nabádá k odevzdanému postoji. Prostě nic nedělat, žít v radosti, ikdyž je člověk třeba na dně a bla, bla, bla. Poslala jsem jí příspěvek a na ten mi odpověděla, že těhotenství zatím není v plánu a když jsme potom diskutovaly přes skype, tak těhotenství může být brzo a budu mít holčičku. Tak jsem jí to napsala, že jsem z toho zmatená a ona vyhýbavě odpověděla, ale neřekla jasně ano či ne. A teď si holka vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
31.8.17 11:33

@leafortuna Rozhodně se neupínej na žádné její předpovědi. A vůbec předpovědi tohoto typu. Prošla jsem si při našem snažení vším možným, spoustu věcí (jako např. wahlgrenis) jsem dělala z čirého zoufalství, což si ovšem dokážu uvědomit až teď. Tihle lidé dokážou tvé situace využít a pěkně si na tom ještě vydělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
31.8.17 12:45

@Gabullka Přesně tak, zoufalá žena dělá zoufalé činy. Nezažila jsem jí na živo, pouze jsem viděla její rozhovor na netu. Narazila jsem na ní ve stavu naprostého zoufalství, takže mi to přišlo jako andělské znamení. Navíc vydává knížku „proč k nám miminko nechce“ a tolik kladných ohlasů, že jsem si myslela, že tato osoba ví a vidí víc než normální smrtelníci. Nechci jí křivdit, ale u mne bohužel, vaření z vody… Každopádně ti děkuji za příspěvek a že jsem tak zvědavá - nakonec ses dočkala svého mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
1.9.17 13:53

@leafortuna Já ji právě zažila na živo. Dokonce jsem četla i tu její knížku, která je naprosto amatérsky dělaná a z mého dnešního pohledu mi přijde hodně úsměvná. Nevím, jak to s těmi kladnými ohlasy je, já k nim opravdu nepatřím. Vlastního mimča jsme se nikdy nedočkali (navzdory předpovědím paní Wahlgrenis). Už z toho ale nemám ty zoufalé pocity. Vím, že jsem zkusila všechno, co bylo v mých silách a co šlo. Pocit vlastního selhání mám ale trochu pořád, to už se mnou půjde do hrobu :?. Teď máme doma adoptovanou holčičku, se kterou jsme nedávno oslavili 18měsíční narozeniny, a ta mi to všechno hodně vynahrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
4.9.17 10:21

@Gabullka Ani nevím co na to napsat, vlastně vám to dopadlo dobře…
Taky jsem uvažovala o adopci, ale už trochu starší :nevim: a v mém případě by nám dali starší dítě a kdoví co ještě. Dostala jsem z toho strach.
„Chceš-li boha pobavit, svěř se mu“. Přeji hodně štěstí, zdraví, ať vám malá hezky roste a dělá radost. A kdo ví, třeba ještě bude milé překvapení, není všem dnům konec, ale hlavně, že už jste rodinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
4.9.17 22:44

@leafortuna Děkuju za zprávu a krásné přání do budoucna. Re: adopce, paradoxně k adopci jsou spíš miminka (díky našemu skvělému Občanskému zákoníku je ale při striktním dodržování všech lhůt děťátku minimálně 8 měsíců, než se k tobě dostane), starší děti jen výjimečně. Proč bys tomu neměla dát šanci? A s tím Bohem máš pravdu. Hezky jsem si to v životě plánovala a on se mi pěkně vysmál do ksichtu :D Ale nemám mu to za zlé, byla to pro mě škola. Ve spoustě věcí jsem dospělejší a silnější. Přeju ti taky hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
5.9.17 08:43

@Gabullka Ahoj, teď se koukám co jsem naposledy posílala a mám tam chybičku, takže to asi nedávalo smysl. Chtěla jsem napsat, že jsem starší, v době kdy jsem se informovala na adopci mi bylo 42 a paní na sociálce mi řekla, že zájemců o zdravé bílé miminka je spousty a v mém případě vzhledem k věku by jsme měli už starší. Samozřejmě záleželo by na nás jaký věk bychom byli ochotni akceptovat. Taky mi přijde dosti stupidní vyjádření od zaměstnavatele, co ten má co s tím společného? :think: Vždyť dneska pracuji tady a zítra třeba jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.4.23 14:37

Já jsem s paní měla skype, odvykládala mi můj minulý život, kdy bylo potřeba vysvětlit něco duši dítěte a provést rituál. Jsem takovým věcem nakloněna a upřímně jsem rituál prožila. Nemůžu říct, že by to byl výmysl, prostě kdo ví. Napsala mi dvě možnosti, kdy otěhotním, pokud tento rituál provedu. Bylo to cca za 6 měsíců a nebo pak za 8 měsíců. Bohužel… nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí