Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Zdravím i nově příchozí
Mi včera skončila MS, takže ode dneška na to jdeme ob den a mám vypočítanou ovulku, tak pokud to pujde, tak v době okolo ovu se budem snažit každý den ![]()
@Vikousek Děkujii i já tobě
A i všem ostatním
Máme tady hezkou pozitivní náladu ![]()
Pokousime se necelych 14 dni
tak jsem si to chtela zkusit… asi…
Vlastne jsem zjistila, ze je to muj prvni nechraneny styk
Do te doby jsem mela HAK…
Vim, je to brzo ale bylo by to zajimave
hned
Holcinky, mejte hezky „snazivy“ vikend
![]()
My jsme ujeli před týdnem
Nemohla jsem z toho spát
A teď už to nějak beru „zadaří se zadaří, ne, tak ne“…ale pořád váhám teda ![]()
Dobré ráno,
na pár dní jsem se odmlčela. Bylo to tuším ve středu, kdy jste mě tady nahlodaly, že bych si mohla udělat test. Normálně mívám cykly max 25 dní a to byl 27DC, po cestě na jednu schůzku jsem neodolala a koupila si test, hned po příchodu domů si jej udělala a sněhobílo. řekla jsem si to ne, zase to bude jako předtím, budeš se na to upínat a každý měsíc budeš akorát zklamaná, tak jsem si řekla, že ani raději psát nebudu.
Dneska 30DC, dva týdny od svatby, zbyl mi ještě jeden test, prsa pořád bolí, menstruace nikde, tak si ho udělám a ona tam fakt je, sice ještě slabá, ale je. Poprvé v životě vidím na testu dvě čárky, sedím tu a brečím jako malé děcko a uvažuju, jak to řeknu manželovi ![]()
@Little_Talker Ahojky, jsem tu u vás nová, tak jen aby si věděla, že reaguji na tvůj příspěvek
Je to moc krásně napsaný a moc ti gratuluji
jsi ještě v šoku viď?
Jak dlouho se snažíte?
Jinak všem přeji dobré ráno
Tento víkend od včera mám ovulku
Tak doufám, že s toho něco bude
Včera snažení bylo, tak snad bude i dnes a zítra
a jak se daří ostatním?
@Kytičkaaa Moc děkuji
Právě že já se snažila s bývalým přítelem více než rok, brala jsem klostík, píchala si pregnyl, brala utrogestan, a nic. Mám krátké cykly a i přes utrogestan jsem to vždy nejpozději 25DC dostala a ovulaci mívám až 17DC nejdřív, takže se to nestíhalo zavrtat.
Teď jsme se s manželem ani nesnažili, dva dny před svatbou jsme se přestali chránit s tím, že to nebudeme hrotit, rok tomu necháme volný průběh a až pak bychom vyhledali pomoc doktorů. A povedlo se to hned napoprvé, podle předpokládané ovulace pravděpodobně o svatební noci, proto tomu nemůžu uvěřit. Psychika asi fakt dělá svoje, prostě jsem si to užívala a nemyslela na nic než na zatím svůj nejhezčí den v životě.
Ještě teda není vyhráno, beru antibiotika a uvidíme, co na to řekne má gynekoložka, ale tuším, že do 5. týdne ještě ten zárodek není napojený na můj krevní oběh, tak to snad bude v pořádku ![]()
@Maikee Moc děkuji
A co Ty? Ty bys taky měla dneska testovat ne? Stejně tak i Kamilka. Třeba bude 13. šťastný den pro víc lidí ![]()
@Little_Talker no tak to je hezký příběh
Přijde mi to tak, že s bývalým to opravdu nemělo být
Držím palce ať to dobře dopadne
Nechceš zkusit digitální? Krásný test ![]()
@Little_Talker jo jo testovala jsem a nic
přitom ms ještě nedorazila, fakt jsem tomu dávala velike nadeje. takhle nevím kdy ms přijde a kdy se budeme moct zase začít snažit ![]()
Ale ty si dnešek poradne uzivej
už si mu to rekla? ![]()