Od kdy dáváte cukroví?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
386
24.11.06 10:00

Od kdy dáváte cukroví?

Ahojky maminky. Letos budeme poprvé na Vánoce ve svém. Chtěla jsem se zeptat, od kdy dáváte na stůl vánoční cukroví a kdy budete dělat letošní vánoční výzdobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3813
24.11.06 10:18

jéé to je super téma, my obvykkle zdobíme byteček na první advent, ale letos, jsme s Terkou vyzdobili okna dřív, protože máme žaluzie tak nemůžem mít typickou výzdobu tak jsme lepili sněhové vločky a stromy v závějích atd (elektrostatické) nebo jak se tomu říká :-) adventní věnec a různé svícínky na čajové svíčky vyndáme až na první adventní neděli.

Pečeme vždycky víkend po Mikuláši a cukroví dávám na stůl když přijde návštěva, jen některé, spousta cukroví se zdobí těsně před vánočními svátky,my si ho sami pro sebe dáváme na stůl cca od 20. já nevim přesně, nechci aby se mi Terezka cpala jen cukrovím tak to moc nepřehánim a manžel říká že nechce být tlustej :-) ale stejně se to vždycky sní :-), už aby napadl nějakej sníh že aby se dětičky vyřádili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
24.11.06 18:11

uz se citim uplne vanocne. Driv jsem vanoce moc neprozivala, ale od doby, co mame deti, tak je to jiny, ty zarivy ocicka se nedaji nicim zaplatit. Ja davam venec na dvere, vyzdobu do oken hned prvniho prosince. Svicinky davam tak tyden pre stedrym dnem. Co se tyce cukrovi, tak ho nechavam az na Stedry vecer, vetsinu veci totiz dodelavam jeste kolem 20.12. Jedine co se u nas ji behem prosince jsou pernicky. Tech delame nejvic, protoze se pojidaji k caji a taky mi tolik nevadi, kdyz se jimi cpe nase dcerka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová