Place mi v kocarku i v autosedacce

261
22.11.06 19:31

Place mi v kocarku i v autosedacce

Mam malou holcicku - 5 tydnu - a place mi v kocarku a kolikrat doslova prorve zacatek cesty i v autosedacce. Mate nekdo podobnou zkusenost. V kocarku place prvnich 15 minut, pak prestane a zase zasne, oblekani ven je taky des. Dudlika mi nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
22.11.06 19:40

Tak my měli s naším Martínkem taky takové zážitky. Do kočárku jsem ho přendavala zá:,–(ně když spal, nějaká delší procházka nepřicházela v úvahu. Jedině když jsem věděla, že má spát, tak jsem si troufla, jinak jsem jezdila doslova kolem baráku. V autě to bylo stejné. Nevím, jestli tě to potěší :) ale s tím kočárkem jsme měli galeje snad do 3čtvrtě roku, celou zpáteční cestu jsem vždycky mimino nesla v ruce a kočár tlačila před sebou. A s autem stejný. Tam přestal pobrekávat až tak po jednom roce, když už ho zajímalo dění venku. Jinak jsem si troufla max do obchoďáku pár kilometrů. Tak pevné nervy, ono to přejde dřív nebo pozdějc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
22.11.06 19:45

Ahoj,

mno, asi tě nějak nepotěším, naše zlatíčko kočár totál nesneslo tak do 6m, kdy si sedla a pak už ho vzala na milost, autosedačka byla v pohodě, ale my nějak ani necestovali, takže ta 5-ti minutová jízda k dr. se dala zvládnout. Jsou prostě dítka, které potřebují kontakt, Vikuli jsem první půlrok pouze nosila, v šátku, babyvaku.....bylo to pro mne náročné, ale stačilo se s ní jen přiblížit ke kočárku - divoký řev. Občas jsem to samo zkusila - bez úspěchu. Tak přeju hodně sil :wink: a pořiď nějaké „nosidlo“ :wink:

sany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
22.11.06 19:49

Taky radim nosidlo, nosila jsem v satku 7 mesicu, kocar jsme nemeli a Helenka byla spokojena. V autosedacce mi tedy vzdycky usnula a vetsinou neplakala. Zrejme tvoje miminko potrebuje citit kontakt s maminkou a kdyz ho nema, tak je nestastne. S autosedackou asi nic neudelas, ale kocar bych zrusila a zkusila pozdeji, az bude mrnouse vic zajimat deni kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
23.11.06 01:18

Taky radim satek. Malej je kolikrat v kocaru tak vzteklej, ze snad dusi vypusti, tak u sebe pro jistotu nosim i satek a kdyz takova situace nastane, narvu si ho do satku a je klidek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
23.11.06 15:38

Ahoj,

pridávam sa do klubu! :lol:

Obe deti neznášali kočík, starší asi do 10m, v podstate šiel až do šporťáku, mladší je ochotný tam už zaspať, ale dlho tam nevydrží. Snáď keď bude sedieť a pozerať von tak sa to zlepší. Takže doporučujem šatku, mladší v nej stále spáva minimálne raz denne. Kým bol taký maličký ako tvoje mimi, Hruzicka, nosila som ho aj niekoľko hodín denne.

Čo sa týka autosedačky, závidím ľuďom, ktorým deti v aute spia. Nám ani jedno ani náhodou. Zlomilo sa to u staršieho až okolo roku, mladší ešte plakáva :cry: Musím sedieť medzi nimi vzadu a robiť malému opičky, aby to aspoň chvíľu vydržal… :roll: (Ak šoférujem sama, tak holt , proste plače :roll: , nedá sa svietiť…)

Gabika

• Citovat
  • Upravit
601
12.6.07 09:07

Ahoj holky

to jste mi udělaly radost, že v tom nejsem sama. Já pořád přemyšlím, čím to může byt? Honzík kočár přímo nesnáší.
V autosedačce je spokojenej, jde nam naštěstí dát na podvozek. Už se těším na sportak, když říkáte, že tam už jsou v pohodě. Tak ještě 4 měsíce vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.6.07 15:58

ahojky,

nám taky Kamča v kočárku řvala, hlavně nechtěla čepičku! Teď je teplo, takže je to OK. Ale zlomilo se to ve chvíli, kdy jsme s ní poprvé jeli na vesnici na celý den a zrovna bylo krásně a ona v tom kočárku musela celý den vydržet…a babička jí neúnavně vozila a mluvila na ní, aby neplakala…a od té doby má kočárek moc ráda. Třeba je to náhoda, ale fakt se to změnilo. Takže já radím vytrvat :-)

S autosedačkou jsme teda problémy neměli, dřív v ní vždycky spinkala, teď už jako 10ti týdenní dáma musí sledovat cvrkot kolem, takže kouká, ale nepláče.

držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová