Od kdy houby a jaké ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy houby a jaké ?
Aho, napadlo mě, jestli by už mohl malej jíst houby (tedy za předpokladu, že nejsou jedovaté). Např. obalené dutonožky, smaženici…Dnes jsem mu poprvé dala obalené žampiony a chutnaly mu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ze sve zkusenosti nevim, ale nekde jsem cetla, ze by se prvni meli davat zampiony a to az kolem 3 let. Dalsi houby jeste pozdeji a opravdu jen zridka. Neroporucuji se hlavne proto, ze jsou tezko stravitelne a pro dite nejsou zadnym prinosem a navic se rychle kazi …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja bych je urcite jeste nedavala.Jeste je na to dost maly.Houby jsou tezce stravitelne a kor pro deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do tří let určo ne a pak jen malinko, četla jsem že až kolem 6 let se můžou začít dávat běžněji…I normální jedlé houby mohou být toxické pro malinké děti, jsou těžko stravitelné…
Taky řeším, co s nimi, máme nasušené ještě z loňského léta, ale oddoby, co jí Vítek s námi, je vlastně vůbec nevařím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My houby jíme běžně - ne často, ale přece jen. Zrovna dneska jsme měli bramboračku - a jak jinak než s houbami.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda
, tak díky. Bramboračku už taky malej jedl, ale ne ty houby v tom. Tak ještě jednou děkuju, raději ještě nebudem dávat, možná ty žampiony, ale jíme je tak dvakrát do půli roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V některých přesnídávkách od Hami houby jsou
Žampiony. Množství malé, ale přec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
já bych houby „cíleně“ nedávala… přece jen jsou těžko stravitelné a ty z lesa ani ne příliš zdravé (samozřejmě že žampiony pěstované - to je něco jiného)
Dávám je třeba když dělám hovězí na houbách,.. ale spíš mu je vybírám než abych mu je moc dávala..
když dělám houbovou omáčku, tak malýmu tam dám místo hub kopr a má fajnou koprovku:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den chtela sem se zeptat v jakem veku muze dite houby? myslim hriby vaclavky atak, treba omacku z nich nebo polivku. Dekuji za odpoved, slysela sem ze jsou tezce stravitelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina82 synovi dám od jeho 2,5let ale nikdo toho nesní kvanta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka003 píše:
@martina82 synovi dám od jeho 2,5let ale nikdo toho nesní kvanta
aha, no ja slysela ze se nesmi nak do 4 let.no a synovu ted byli 4 tak bych chtela zkusit poprve houby, takze v mensim mnozstvi tedy mohu dat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina82 já dávám… normálně jí žampiony a houby z lesa v polívce a nikdy mu nic nebylo
ale nesní toho moc. Zkus trošku a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka003 píše:
@martina82 já dávám… normálně jí žampiony a houby z lesa v polívce a nikdy mu nic nebyloale nesní toho moc. Zkus trošku a uvidíš
dobre dekuji zkusim polivku, predpokladam ze na vecer radeji ne ze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina82 zkusila bych na oběd a uvidíš, dej mu trošku a pokud nebude bolet bříško tak bych už normálně dávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit