Od kdy jahody?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jahody jsou v přesnídávkách už od 4 měsíců, tak nevím, v 10 měsících bych to neřešila a prostě zkusila dát… Náš malej měl jahodovou přesnídávku ve 4 měsíci, jahody, povařené o měsíc později…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malý má 10,5 měsíce a už měl asi před týdnem „opatrně“ i čerstvou. V přesnídávce bych se nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nas to bylo jedno z prvniho ovoce co uchutnala…zrovna to tak vyslo ze cca v jejim pulroce uz na zahrade byly krasny jahody…moc ji chutnaly, neosypala se..tak bastila jak o zivot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky holky, dneska jsem jí dala lžičku té přesnídávky a v pohodě, taky si říkám, že v přesnídávce se toho nemusím tolik bát, spíš si jen říkám, jestli zítra jí dát teda rovnou celou tu přesnídávku jogurt-jahoda? Co myslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irisska píše:
Zdravím mamky,
chtěla jsem se zeptat, od kdy myslíte, že je vhodné dát jahody, myslím tím v přesnídávce? Koupila jsem malé jogurtový dezert s jahodami od Hami. Teď zkoušíme cca čtyři dny jogurt, aby jsme viděli, jestli je to v pořádku s bílkovinou, je tam uvedeno 18% jahoda, myslíte,že to malé 10M můžu dát?Díky
Já zkusila jahody(za zahrady) asi v 7m, nic jí to neudělalo… přesnídávku jahodo¨vou měla asi už dřív, kolem toho 6m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V té „jahodové“ přesnídávce je jahod, že by je lupou musel hledat, navíc je to tepelně upravené, takže žádná křeč. Kdo má strach, může zkusit lžičku, a vyčkat reakce, ale to by musel být super alergik, aby to s ním něco udělalo. Jinak čerstvé jahody se podle mě doporučují až v roce. Já je dávala už v deseti měsících, byla sezóna, měli jsme je ze zahrádky, tak jsme je prostě zkusili a bylo to v pohodě. Mladší je ochutnal ještě dřív. On se po všem děsně sápe, mě se nechce ho pořád peskovat, takže kromě uzenin už snad ochutnal všechno (dneska i segedín - 10 měsíců). Jasně, že ho tím necpu, ale ochutnat ho nechám, (obzvlášť, když mi chce urvat ruku s jídlem nebo mi to tahá z pusy
) . Zákazy máme na kočičí granule, kamínky, hovínka a jiné fujtajbly, kterých je také požehnaně. My nejsme nikdo alergičtí na jídlo a zatím to vypadá, že on taky ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, myslíte si, že když malej už snědl jahodovou přesnídávku, tak mů můžu dát i normální jahodu? Malýmu bude 11.6. 7 měsíců
- Citovat
- Upravit
Zkus a uvidis
Napred jednu na zkousku. Ja bych se toho nebala,me se treba kluk osypal po jablku,jahody mu nevadily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začali dneska jahodovu vyzivou a pka se uvidi zkusim z mrazaku. Takze se narodil 11.11.11??? to je dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit