Od kdy jahody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
14.4.12 10:31

Jahody jsou v přesnídávkách už od 4 měsíců, tak nevím, v 10 měsících bych to neřešila a prostě zkusila dát… Náš malej měl jahodovou přesnídávku ve 4 měsíci, jahody, povařené o měsíc později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
14.4.12 10:56

Náš malý má 10,5 měsíce a už měl asi před týdnem „opatrně“ i čerstvou. V přesnídávce bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
14.4.12 11:29

u nas to bylo jedno z prvniho ovoce co uchutnala…zrovna to tak vyslo ze cca v jejim pulroce uz na zahrade byly krasny jahody…moc ji chutnaly, neosypala se..tak bastila jak o zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.4.12 12:08

díky holky, dneska jsem jí dala lžičku té přesnídávky a v pohodě, taky si říkám, že v přesnídávce se toho nemusím tolik bát, spíš si jen říkám, jestli zítra jí dát teda rovnou celou tu přesnídávku jogurt-jahoda? Co myslíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.4.12 12:50
@Irisska píše:
Zdravím mamky,
chtěla jsem se zeptat, od kdy myslíte, že je vhodné dát jahody, myslím tím v přesnídávce? Koupila jsem malé jogurtový dezert s jahodami od Hami. Teď zkoušíme cca čtyři dny jogurt, aby jsme viděli, jestli je to v pořádku s bílkovinou, je tam uvedeno 18% jahoda, myslíte,že to malé 10M můžu dát?Díky :)

Já zkusila jahody(za zahrady) asi v 7m, nic jí to neudělalo… přesnídávku jahodo¨vou měla asi už dřív, kolem toho 6m :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.4.12 22:13

V té „jahodové“ přesnídávce je jahod, že by je lupou musel hledat, navíc je to tepelně upravené, takže žádná křeč. Kdo má strach, může zkusit lžičku, a vyčkat reakce, ale to by musel být super alergik, aby to s ním něco udělalo. Jinak čerstvé jahody se podle mě doporučují až v roce. Já je dávala už v deseti měsících, byla sezóna, měli jsme je ze zahrádky, tak jsme je prostě zkusili a bylo to v pohodě. Mladší je ochutnal ještě dřív. On se po všem děsně sápe, mě se nechce ho pořád peskovat, takže kromě uzenin už snad ochutnal všechno (dneska i segedín - 10 měsíců). Jasně, že ho tím necpu, ale ochutnat ho nechám, (obzvlášť, když mi chce urvat ruku s jídlem nebo mi to tahá z pusy :mrgreen:) . Zákazy máme na kočičí granule, kamínky, hovínka a jiné fujtajbly, kterých je také požehnaně. My nejsme nikdo alergičtí na jídlo a zatím to vypadá, že on taky ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela88
4.6.12 14:17

Dobrý den, myslíte si, že když malej už snědl jahodovou přesnídávku, tak mů můžu dát i normální jahodu? Malýmu bude 11.6. 7 měsíců

• Citovat
  • Upravit
3380
4.6.12 14:22

Zkus a uvidis :nevim: Napred jednu na zkousku. Ja bych se toho nebala,me se treba kluk osypal po jablku,jahody mu nevadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
26.6.13 11:55

My začali dneska jahodovu vyzivou a pka se uvidi zkusim z mrazaku. Takze se narodil 11.11.11??? to je dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí