Od kdy jahody?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1751
14.4.12 09:23

Od kdy jahody?

Zdravím mamky,
chtěla jsem se zeptat, od kdy myslíte, že je vhodné dát jahody, myslím tím v přesnídávce? Koupila jsem malé jogurtový dezert s jahodami od Hami. Teď zkoušíme cca čtyři dny jogurt, aby jsme viděli, jestli je to v pořádku s bílkovinou, je tam uvedeno 18% jahoda, myslíte,že to malé 10M můžu dát?

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
14.4.12 09:24

oni jsou jahody i v přesnídávce pro 8 měsíců nebo tak nějak… Zkus jí dát trochu a uvidíš… buď se osype,nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
14.4.12 09:25

Zkus to a uvidíš já myslím že bez problémů :palec:

• Citovat
  • Upravit
1751
14.4.12 09:28

No je tam napsané dokonce od 6.měsíce, já jsem si jednu musela dát, byla výborná, nijak sladká, ale moc dobrá, tak jsem dala lžičku i malé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.12 09:28

Jahody v přesnídávce už dáváme dávno a bez problémů. Takže to zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.4.12 09:29

Taky jsem viděla jagurtovou s jablkem, ale malá jablka teda nemusí, normálně jí doma smíchám bílý jogurt s ovocem, ale zítra chceme jít na celý den do zoo, tak mě napadlo, že by to bylo lepší vzít takhle celou přesnídávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
14.4.12 09:30

Ahoj, my jíme přesnídávky s jahodami, kde je napsáno od ukončeného 6. měsíce. Jak jsem začala s ovocem, tak jsem zkusila i jahody, ale náš chlapeček se poprvé po jahůdkách osypal. Tak jsem to zkusila za měsíc a už je to v pohodě a chlapeček baští jahodové přesnídávky i jahodové čaje o 106. Je mu skoro 9 měsíců. Takže bych také raději prvně zkusila pár lžiček a kdyby nebyla žádná reakce, klidně bych mu jahody dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.4.12 09:30
@Nainuva píše:
Jahody v přesnídávce už dáváme dávno a bez problémů. Takže to zkus :palec:

Já si taky říkám, že když nejsou čerstvé, ale jsou ještě tepelně opracované a je jich tam malinko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.4.12 09:31
@lucinenecka píše:
Ahoj, my jíme přesnídávky s jahodami, kde je napsáno od ukončeného 6. měsíce. Jak jsem začala s ovocem, tak jsem zkusila i jahody, ale náš chlapeček se poprvé po jahůdkách osypal. Tak jsem to zkusila za měsíc a už je to v pohodě a chlapeček baští jahodové přesnídávky i jahodové čaje o 106. Je mu skoro 9 měsíců. Takže bych také raději prvně zkusila pár lžiček a kdyby nebyla žádná reakce, klidně bych mu jahody dávala.

no dala jsem teď malé lžičku, mňam, mňam a chutnalo jí to, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.4.12 09:44

Já dávám jahody od nějakýho 5,5měsíce, povařený, rozmixovaný a přidám toho dvě lžičky do kaše nebo do jogurtu. :) Chce to opatrně zkusit. My dlabeme už i maliny a borůvky a nic to s ním nedělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.4.12 09:49

Ja davala jahody od desatyho mesice i cerstvy, zrovna byla sezona, nejdriv trochu. V predsnidavce jsem je davala mnohem driv, nebala bych se toho tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.4.12 09:49

myslím, že je to tam tepelně upravené, takže by to mělo být v pohodě. Malé bylo 10 měsíců začátkem léta a myslím že dostala žužlat i čerstvou jahodu a zvládla ji. Neosypala se. Ale tenkrát toho z ní moc nesnědla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.4.12 09:54

Dáváme od 7,5 měsíců, začala jsem trochou šťávy, pak pár lžiček a v pohodě. Teď baští přesnídávky o stošest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
14.4.12 10:07

Já dala klukovi samotnou jahodu na 6m :oops: Všechno v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
14.4.12 10:17

tak na přesnídávkách s jahodami je dokonce u hamánka napsáno od 4. měsíce ;)
takže u desetiměsíční bych se fakt nebála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí