Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera ho dostala k roku a to na nem doma i zacla jezdit.Ale taky zalezi kdy dite zacne chodit, ona chodila v 10ti mesicich.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám 7 měsíčního chlapečka a chtěla bych se optat od kdy takové to jezditko /odražedlo? zda mě chápetetakové to se 4-6 kolečky.
Syn chodil brzo, ale odrážedlo - plastovou motorku zvládnul na roce a půl. Jinak doporučuju spíš first bike nebo něco podobného.
Syn skoro rok a půl začal chodit cca před měsícem a na odražedle nebo motorce ještě neumí snaží se ale on ba to přijde spíše se mi vždycky převáží a spadne hlavou dopředu že přepětí i řídítka ![]()
@Kristýna 526 píše:
Syn skoro rok a půl začal chodit cca před měsícem a na odražedle nebo motorce ještě neumí snaží se ale on ba to přijde spíše se mi vždycky převáží a spadne hlavou dopředu že přeleti i řídítka
Jé maminky mi se asi nechápeme
omlouvám se takové to jak do toho dítě “ poradíte “ a ona si jezdí na strany a dozadu a dopředu ![]()
@Anonymní píše:
Jé maminky mi se asi nechápemeomlouvám se takové to jak do toho dítě “ poradíte “ a ona si jezdí na strany a dozadu a dopředu
To myslíš chodítko a to nikdy. Przni to správný vývoj.
@Anonymní píše:
Jé maminky mi se asi nechápemeomlouvám se takové to jak do toho dítě “ poradíte “ a ona si jezdí na strany a dozadu a dopředu
Chodítko ne. Syn mi i bez chodítka chodil velmi brzy.
Choditko? Nikdy! Pokud, tak choditko, ktere dite tlaci pred sebou.
Chodítko taky v žádném případně ne i když začal chodit později nikdy bych ho tam nedala
@mayunka odrážedlo ano, ale to „Choditko“ jak se do toho dite pověsi neee
Ahoj holky mám 7 měsíčního chlapečka a chtěla bych se optat od kdy takové to jezditko /odražedlo? zda mě chápete
takové to se 4-6 kolečky.