Od kdy kopr?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy kopr?
Od kdy jste zařadili do jídelníčku kopr, koprovku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kopr by měl jít zařadit snad už od začátku příkrmů, tj.6m. Je aromatický, dobře se s ním dochucují různé příkrmy s bramborem.
Koprovku od roka, pokud bych vařila omáčku ze smetany, pokud by byla s UM, tak klidně od zavedení lepku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tyto bylinky (plus bazalku, oregáno) dávala někdy okolo 9-10ti měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme měli poprvé koprovou omáčku ze smetanou včera a malé je 15měsíců.Olizovala se až za ušima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a odkdky kyselé zelí? chtela jsem udelat takovou tu zelnacku, ale bojim se, co on na tu kyselost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kopr jsem začla dávat brzy, i koprovku s UM. nějak po 6/7m
Zelňačku asi na 14m a nechtěl to, moc kyselé. Ani zapečené brambory s kys zelím nejedl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás boršč se zelím jeden den jedl, druhý den už ne. V 18ti m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudlo, dneska mi Bardotka snědla segedín..šmakoval jí hodně, i když byl kyselý..tak uvidím, zda se z něho nepo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, kopr mi nikdy nechutnal a jako dítě sem ho nesnášel, barva, vzhled, vůně to vše se mi na kopru nelíbilo. Ale dnes v práci měli v nabídce koprovou omáčku a poprvé v životě sem na ní dostlal chuť. Od té koprovky jsem neměl žádná očekávání… ale musím říct že sem byl překvapen ( až na to maso to mi tam nesedělo) chuťově byla výborná což mě velmi překvapilo. Určitě mi bude mnohem více chutnat s vejcem a když si jí připravím doma. Ode dneška zařazuji do mého jídelníčku koprovou omáčku
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:@bse.pedro?
Zdravím, kopr mi nikdy nechutnal a jako dítě sem ho nesnášel, barva, vzhled, vůně to vše se mi na kopru nelíbilo. Ale dnes v práci měli v nabídce koprovou omáčku a poprvé v životě sem na ní dostlal chuť. Od té koprovky jsem neměl žádná očekávání… ale musím říct že sem byl překvapen ( až na to maso to mi tam nesedělo) chuťově byla výborná což mě velmi překvapilo. Určitě mi bude mnohem více chutnat s vejcem a když si jí připravím doma. Ode dneška zařazuji do mého jídelníčku koprovou omáčku![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina píše:
@BSE?
Vyznavačem KOPr jsem už od útlého mládí… Ale na talíři to nesnesu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě malá kopr ji.. Nebyl ji ani rok, ale pořád z ní cítím tu koprovou omáčku 😂 🙈. Má ji k obědu a celý den cítím z malé kopr, i když jde spát a to je umyta 😂. Cucham ji k vlaskum a cítím kopr.. 😄
- Citovat
- Upravit