Od kdy namazaný chleba?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy namazaný chleba?
Ahoj maminy, od kdy jste dětem dávaly k snídani namazaný chlbeba?A čím jste ho mazaly?Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
asi v 9 měsících. Mažu ho buď Lučinou ( tu miluje) nebo pravým máslem. Někdy mu na to dám dětskou šunku a teď už plátek eidamu. Namazaný chlebík by mohl jíst pořád. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
já dávala mezi 10-tým a 11-tým měsícem Šumavu s Lučinou, samozřejmě na doporučení pediatričky. Moc jí šmakuje, teď v roce jí i Apetito, šunku zatím nedávám, ještě můžeš okolo 11 měsíce plátkový sýr, ale doporučuji 45% tuku v sušině min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky začali cca v 10.měsících- máslo, Lučinu, kvalitní sýr, šunku a vajíčkovou pomazánku. A oba kluci milují razítkování= chleba namažu Lučinou nebo máslem a do mističky jim dám nasekanou pažitku a oni si sami chleba v té pažitce razítkují. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja uz davam ted, namazu lucinou a nakrajim na kousky ale spis to je ted jen patlani nez jezeni ale aspon neco spapa
a jemu 8mesicu a kousek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všichní dáváte Lučinu a já myslela že Lučinu děti nesmí.No tak jsem zase o něco chytřejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte, že mu to můžu dát, když má pouze 2 dolní zuby ??? ![]()
Bysh mu to ráda pozměnila, ale myslím, že bez těch zubů mi toho moc nesní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka512 píše:
Myslíte, že mu to můžu dát, když má pouze 2 dolní zuby ???
Bysh mu to ráda pozměnila, ale myslím, že bez těch zubů mi toho moc nesní
Leni klido jo. Budeš mu dávat malý kousky a sedět u něj, nic se nestane, požvejká to - dyť si vezmi, jak silnej stisk v těch dásních mají!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš, že jo- prťata mají silný stisk a sliny- užužlají skoro všechno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit