Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
nejak jsem se zmatla od kdy se muze pouzivat nutrilon 2.na etikete se pise od 5. mesice.my mame presne 4,5 mesice,takze 5 mesicu nemame,ale 5.mesic ted jedeme, tak jsem z toho cela tumpachova
u ostatnich vyrobcu pisou treba 4+ nebo od ukoceneho 4.mesice, tak to je mi jasny, ale u toho nutrilonu
![]()
Ahoj,
tak to jsi mi kápla přesně do noty, včera jsme to zrovna řešili s manželem.
Podle mýho je to od ukončeného 4 měsíce, tudíž 5 měsíc. Tudíž si myslím, že ho používat již můžete.
Vždyť jiné značky jsou všechny od ukončeného 4 měsíce(Sunar,Beba, Hami…, tak si myslím, že u Nutrilonu to nebude jinak.
Pokud se mýlím opravte mě.
Šárka
Taky jsem to resila, jenom ne prechod z 1 na 2, ale z 2 na 3… Ten Nutrilon to ma jinak nez ostatni, treba Beba je od 10 mesice, Babylove dokonce od 8 mesice, ale Nutrilon az od 11. Tak nevim ![]()
Pokračovací mléka se prý mají dávat, až když je „zajetý“ nějaký příkrm, je to někdy psáno i na krabici…
Ahoj,
kdyz Bare byly 4m zacala jist prikrm a najela jsem rovnou i na Nutrilon 2. A vse v pohode.
Já bych řekla, že kvůli 14 dnům se z toho moc nestřílí. Náš mrňous by měl mít 2,ale jelikož jsem měla zásoby 1,tak prostě dojedl to a pak jsem vytáhla 2.
Ale přiznám se, že pro mě takový - kdy je ukončenej třeba 6.měsíc - to je vysoká matematika
Tohle prostě mi rozum nebere
Podle mě je to první den 7.měsíce, kamarádka tvrdila že ne. Tak jsem to taky přestala řešit ![]()
taky jsem si to myslela, ale spise jsem to tipla az proste budeme mit 5 mesicu,kazdopadne 1 je jeste u nas mirne v pohode tak ji dojedu a zacnu s 2 o par dni driv pred ukoncenym 5. mesicem tak abysme meli proste 5 mesicu.asi by meli zmenit znackovani na etikete
![]()
Martulko, Nutrilon 2 už může klidně prcek 2 týdny dlabat.
Desty, s „ukončenýma“ měsícema máš pravdu TY. Kamrádka Ti valí šrouby do hlavy
Nevím, mně to přijde celkem jednoznačný. Třeba Ondrovi je 7 týdnů, takže máme UKONČENÝ 1. měsíc a jedeme měsíc druhý…
A jinak jsem podle našich dětí poznala celkem bez problémů, kdy je potřeba najet z Nutrilonu 1 na 2 a z 2 na 3. Měli pořád hlad ![]()
My začali dávat nutrilon 2 také v tomhle věku. Řekla nám to doktorka, ale protože jí moc nevěřím, ptala jsem se i v lékárně, tam mi to potvrdili taky. Příkrmy jsme v té době ještě nedávali, střídala jsem to s kojením.
ja to ze ma porad hlad poznam dost stezi.jelikoz to stridam s kojo a tak nevim kolik jsem ji toho dala, ale asi moc ne protoze se do hodky znovu ozve.A navic po spanku chce jist vzdycky i kdyby vypila 180.A to musim davat prikrmy k te 2 ????to uz vtom budu mit peknej chaos,nejprve kojo pak UM a do toho nejakou zeleninku
chtela jsem to do 6 mesicu UM stridat s kojo
![]()