Od kdy rozdělit dvojčátka v postýlce?

andrejka87
21.1.11 08:20

Od kdy rozdělit dvojčátka v postýlce?

Zdravím všechny maminky dvojčátek,moji chlapečci už mají téměř 2 měsíce a mám je v jedné postýlce..Vzájemným křičením se nebudí,ale začali do sebe narážet boxují se do obličeje a tak :-),tak si říkám jestli není čas je rozdělit..A taky jak..chtěla jsem rozebrat dvě postýlky a udělat jednu velikou jenže co když se pak začnou navzájem budit,a když je srazím k sobě mají zas mezi sebou mřížky jak ve vězení,do rohu pokoje je dát nejde. jsem z toho zoufalec písněte jak to máte vy a kdy jste je rozdělili,díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Betty03
21.1.11 08:27

ahoj,
já tak cca v 6 týdnech, ve chvíli, kdy se právě vrtěním a rozhazováním ručiček začaly budit. Jim to bylo jedno, prostě jsem dala do ložnice dvě postýlky (měli jsme a máme do písmene L - k sobě postavené-čelo jedné přiléhá k boku druhé, jinak to v prostoru nejde). Jim je to jedno, tam se jen spalo, když byly vzhůru, byly vedle sebe v široké ohrádce, později na molitanu na zemi.

• Citovat
  • Upravit
24798
21.1.11 08:34

Já si teda myslím, že každý by měl mít svou postel… (pokud vysloveně pak někdy nebudou chtít spát spolu). Prostě dát vedle sebe dvě postýlky a víc neřešit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.1.11 08:46

Dvojčata co máme v rodině, spala každé ve své postýlce od narození - jen při odpoledním spánku, zhruba tak do těch 3m spali spolu v postýlce a to za sebou jako nudle, hlavy měli u sebe.

S postýlkama neporadím, protože oni měli v ložnici místo dát je pohodlně za sebe.

• Citovat
  • Upravit
5077
21.1.11 09:16

Ahoj,
taky jsem je zhruba v tomto věku oddělila a dala každého zvlášť. Napřed byli se mnou v obyváku, do ložnice se nevejdou, pak jsme je přesunuli do jejich pokojíku. Postýlky máme dané do L podél zdí, a jsou rozděleny podnožníkem od křešla, na něm jsou plyšáci..
malá je darebák a brala by malému hračky, dudlíky a tahala ho za vlasy. :roll:
Našla jsem i foto, tak přikládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.1.11 09:28

Kamarádky dvojčátka spaly spolu po dobu šestinedělí, pak začaly dělat to co popisuješ ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
21.1.11 09:30

spaly spolu hodně dlouho ale byly nedonošené takže mrňavé. Rozdělila jsem je až když jsem měla dojem, že už se tam nevejdou (asi 4 měsíce?) Od té doby jedna spí vedle mě a druhá vedle manžela. Teď už bych je vedle sebe asi nedávala, když někam jedeme kde musí být žbrdlení na žbrdlení tak si místo spaní třeba 1,5 hodiny povídají a podávají hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.1.11 09:59

Holky já vám tak závidim…ale v dobrém samozdřejmě.
Fotky jsou moc pěkné :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.1.11 10:09
Lafi píše:
Fotky jsou moc pěkné :hug: .
Lafi kéž bys za mě toto dilema vyřešila :-),stojím pořád v dětským pokoji čučím a nevím jak to poskládat :think: :-(
  • Citovat
  • Upravit
1773
21.1.11 10:19

Andrejko ,půjdeme do 3 pokusu umělka-a tak když by se to konečně povedlo…tak mi spíš potom poradíš Ty-souhlasíš? kluci jsou moc pěkný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.11 10:27

kluci spali hned kazdy ve sve posteli, chtela jsem, aby meli klid a nikdo je nerusil a nemlatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.1.11 10:40
andrejka87 píše:
Lafi píše:
Fotky jsou moc pěkné :hug: .
Lafi kéž bys za mě toto dilema vyřešila :-),stojím pořád v dětským pokoji čučím a nevím jak to poskládat :think: :-(

My je měli ještě jednu dobu za sebou, taky to nebylo špatný, ale tohle je lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.11 10:46

foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.1.11 10:47

Synovci spali každý ve své postýlce, měli tam každý monitor dechu, kdyby spali v jedné, tak monitor nemá smysl.
s rozestavěním postýlek…nevím, jak to u vás vypadá s místem, ale mysli také na to, aby jsi k oběma postýlkám měla dobrý přístup. A nevejdou se do postýlky za sebe…hlavičkami k sobě? Nebo i nožičkami, pokud by na sebe nedosáhli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
21.1.11 11:14

No zatím je mám takto v jedné,mají mezi sebou deku,pomohlo to,ale když mají svůj den deka je pryč :)…strašně jim to spolu takhle sluší ale musejí od sebe no :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510