Od kdy sab simplex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6201
29.7.10 11:53

od kdy sab simplex

myslíte že můžu dát sab i 2 týdennímu miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
29.7.10 12:11

ahoj, my ho užíváme právě od toho druhého týdne, před kažkým jídlem 8-10 kapiček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
29.7.10 12:38

Nám ho dala dětská sestra už v porodnici. Takže bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
29.7.10 12:41

je děkuju Vám mě teda dr doporučila probiotické kapičky o sab simplexu říkala později ale ty kapičky stojí 400kč a na netu holky moc nechvalily spíš moc nepomohli tak abych nekoupila něco co nepomáha ale samo koupíme ale až zítra ale kdyby nepomohli tak at mám i sab a dneska taky ještě probiotické kapečky nebudu mít tak at netrpí holčička moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
30.7.10 13:47

taky bych se nebála … malému je dávali už v porodnici :wink: . spíše se mi ale zdá, že než na prdíky fungují jako takové uchlácholidlo - holt sladké :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.7.10 15:54

jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce… :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.7.10 16:08
rybkabezvody píše:
jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce… :?: :nevim:

To je pravda, sice to píšou v příbalovém letáku, ale mně je dr. doporučila už při příchodu domů. Dávala jsem 5 kapek jednou denně (měla jsem strach), ale dr. mi říkala, že i takhle malí mimísci můžou 10 kapek až 4× denně. Hlavně před jídlem. Takže bych se toho taky nebála!

Ať vás ty prdíky brzy přejdou! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.7.10 16:09
Lucyus12 píše:
rybkabezvody píše:
jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce… :?: :nevim:

To je pravda, sice to píšou v příbalovém letáku, ale mně je dr. doporučila už při příchodu domů. Dávala jsem 5 kapek jednou denně (měla jsem strach), ale dr. mi říkala, že i takhle malí mimísci můžou 10 kapek až 4× denně. Hlavně před jídlem. Takže bych se toho taky nebála!

Ať vás ty prdíky brzy přejdou! :kytka: :mavam:

Omlouvám se, myslela jsem, že píšeš o sab simplex, až teď jsem si pořádně přečetla, že o probiotických :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
31.7.10 12:42

máme za sebou první probdělou noc kvůli prdíkům zato ted miláček od 4 rána dospavá tak že ji i na kojení budím :-) koupili jsme probiotické kapičky za 650kč protože sab nějak nezabral tak snad zaberou to je na doporučení dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
1.8.10 20:36

Ahoj Olii, pamatuju si tě z Babinetu. A jsem moooc ráda, že se ti po tom, čím jsi si prošla, zadařilo mimi! :kytka: My prdíky řešili cvičením noženkama a pokládáním na bříško. Začátky jsou těžký, ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem :-D Tak přeju hodně radosti a štěstí s maličkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
3.8.10 18:12
ferda30 píše:
Ahoj Olii, pamatuju si tě z Babinetu. A jsem moooc ráda, že se ti po tom, čím jsi si prošla, zadařilo mimi! :kytka: My prdíky řešili cvičením noženkama a pokládáním na bříško. Začátky jsou těžký, ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem :-D Tak přeju hodně radosti a štěstí s maličkou :hug:
:hug: děkuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.8.10 21:44

Klidně bych dala, nám ho dala doktorka taky tak nějak. Akorát nám nepomohl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí