Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
myslíte že můžu dát sab i 2 týdennímu miminku
ahoj, my ho užíváme právě od toho druhého týdne, před kažkým jídlem 8-10 kapiček ![]()
Nám ho dala dětská sestra už v porodnici. Takže bych se toho nebála.
je děkuju Vám mě teda dr doporučila probiotické kapičky o sab simplexu říkala později ale ty kapičky stojí 400kč a na netu holky moc nechvalily spíš moc nepomohli tak abych nekoupila něco co nepomáha ale samo koupíme ale až zítra ale kdyby nepomohli tak at mám i sab a dneska taky ještě probiotické kapečky nebudu mít tak at netrpí holčička moje
taky bych se nebála … malému je dávali už v porodnici
. spíše se mi ale zdá, že než na prdíky fungují jako takové uchlácholidlo - holt sladké
.
jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce…
![]()
rybkabezvody píše:
jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce…![]()
To je pravda, sice to píšou v příbalovém letáku, ale mně je dr. doporučila už při příchodu domů. Dávala jsem 5 kapek jednou denně (měla jsem strach), ale dr. mi říkala, že i takhle malí mimísci můžou 10 kapek až 4× denně. Hlavně před jídlem. Takže bych se toho taky nebála!
Ať vás ty prdíky brzy přejdou!
![]()
Lucyus12 píše:rybkabezvody píše:
jo, ještě k těm probiotickým kapičkám, četla jsem že jsou od ukončeného prvního měsíce…![]()
To je pravda, sice to píšou v příbalovém letáku, ale mně je dr. doporučila už při příchodu domů. Dávala jsem 5 kapek jednou denně (měla jsem strach), ale dr. mi říkala, že i takhle malí mimísci můžou 10 kapek až 4× denně. Hlavně před jídlem. Takže bych se toho taky nebála!
Ať vás ty prdíky brzy přejdou!![]()
Omlouvám se, myslela jsem, že píšeš o sab simplex, až teď jsem si pořádně přečetla, že o probiotických ![]()
máme za sebou první probdělou noc kvůli prdíkům zato ted miláček od 4 rána dospavá tak že ji i na kojení budím
koupili jsme probiotické kapičky za 650kč protože sab nějak nezabral tak snad zaberou to je na doporučení dr
Ahoj Olii, pamatuju si tě z Babinetu. A jsem moooc ráda, že se ti po tom, čím jsi si prošla, zadařilo mimi!
My prdíky řešili cvičením noženkama a pokládáním na bříško. Začátky jsou těžký, ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem
Tak přeju hodně radosti a štěstí s maličkou ![]()
ferda30 píše:
Ahoj Olii, pamatuju si tě z Babinetu. A jsem moooc ráda, že se ti po tom, čím jsi si prošla, zadařilo mimi!My prdíky řešili cvičením noženkama a pokládáním na bříško. Začátky jsou těžký, ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem
Tak přeju hodně radosti a štěstí s maličkou
Klidně bych dala, nám ho dala doktorka taky tak nějak. Akorát nám nepomohl ![]()