Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:úplně jednoduchý, nahlédni do územního plánu, poptej se přímo na úřadu, zda něco nemají nebo neprodávají. To, že je obec velká neznamená, že je tam moře stav. pozemků.
Jsem v téhle oblasti naprostý zelenáč, tak třeba někdo poradí..Jde o to, že bych si chtěla koupit stavební pozemek v určité obci. Projela jsem všechny realitky a prodává se tam pár pozemků. Udivuje mě to, protože obec je dost velká a zalesněná. Je možné, že víc pozemků tam na prodej není? Kam se obrátit? Neprodává třeba něco obec nebo kraj? Vůbec netuším, koho a kde se ptát.
@Anonymní píše:
Jsem v téhle oblasti naprostý zelenáč, tak třeba někdo poradí..Jde o to, že bych si chtěla koupit stavební pozemek v určité obci. Projela jsem všechny realitky a prodává se tam pár pozemků. Udivuje mě to, protože obec je dost velká a zalesněná. Je možné, že víc pozemků tam na prodej není? Kam se obrátit? Neprodává třeba něco obec nebo kraj? Vůbec netuším, koho a kde se ptát.
Zajdi si na obec, my kupovali taky ve velké obci a měla na prodej 3 pozemky…
Velká obec automaticky neznamená hodně pozemků, takže jich tam opravdu víc k prodeji nemusí být. Ne všude lze stavět, existuje něco jako územní plán, který toto reguluje. No a taky to může být tím, že místní si svoje pozemky drží a prodat nechtějí. Jak psaly holky, zajdi se zeptat na obec a řeknou ti…
U nás se ted prodal poslední pozemek od obce. Od soukromníka není k mání žádný.
Náhled do územního plánu v téhle chvíli není k ničemu.
Spíš bych se poptal v hospodě, u kadeřnice, na místním úřadě…