Od kolika let modelína?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
21.10.12 09:46

od kolika let modelína???

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat od kolika let vaše děti modelovali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
21.10.12 09:52

Moje mladší dcera bude mít v listopadu dva roky a s modelínou si začala hrát někdy o prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.10.12 09:56

Modelína asi od dvou, nůžky od tří (pod dozorem od dvou, bavilo ho stříhat do modelíny) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
21.10.12 09:57

Mládě má 16 m, modelínu (doma vařenou) jsem jí zkoušela dávat, zatím to spíš rozplácává a ochutnává. Jako jí se to chvilku celkem i líbilo, mně míň :) Asi ji mám málo tuhou.
Edit: málo tuhou modelínu, ne dceru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.10.12 10:05

Naše měla v září dva a ještě nezkoušela, ale já už bych byla pro, takže myslím, že na vánoce nějakou dostane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.10.12 10:16

My začali zrovna nedávno..před tim by to jen ňahňala. Ted se snaží vykrajovat a podobně. Budou nám tři roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.10.12 10:20

U nás je to začalo bavit až teď, budou jim tři roky. Vykrajují, dělají válečky, krájí a plácají to po stole. Já musím tvořit a oni to ničí, ale zabaví se a neječí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.12 10:29

Tak to taky vyzkoušíme modelínu :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
21.10.12 10:40

Dcera dostala tu reklamní ve 2,5, bavilo jí to, ale bylo to všude, ale byla nadšená. Měla k tomu válečky, nožíky, vykrajovátka, zvířata, tak patlala - všude, postupně jsem to vyházela, stejně to začalo tvrdnout, schovala jenom ty potřeby a dostane ji znovu až teď - o 2 roky později, kdy už to využije naplno i s těma strojema, jako malá to neumáčkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.10.12 10:48

Minuly rok na vanoce to jí byl 2 a čtvrt chtěla patlat těsto :roll:,tak jesm jíndala kousek dala a bavilo jí to a hlavně neječela, ale bylo to všude, takže si myslím, že by měla uspech i modelína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.10.12 10:52

Dcerka si s ní začla hrát ve dvou letech, kdy jí dostala jako dárek k narozkám. Je taky dobrá ta kuličková, ted nevím, jak se jmenuje, ale bezvadná, že nedělá bordel a nebarví, nesmrdí a nelepí.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.10.12 10:57

Kluka to baví zhruba od 18 měsíců. Na 2. narozeniny už dostane nějakou sadu s vykrajovátkama.

• Citovat
  • Upravit
21.10.12 10:59
@Jančakecalka píše:
Dcerka si s ní začla hrát ve dvou letech, kdy jí dostala jako dárek k narozkám. Je taky dobrá ta kuličková, ted nevím, jak se jmenuje, ale bezvadná, že nedělá bordel a nebarví, nesmrdí a nelepí.

tu kuličkovou chci taky zkusit pro malého a zatím jsem jí nikde nesehnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
21.10.12 11:07

Mně ta kuličková teda nevyhovovala, dětem to jde špatně spojovat dohromady, spíš se to jak sype, musí se hodně tlačit a ty kuličky docela lítají, jak jsou lehké.
Normální modelína zase patlá a pak je ještě nějaká pěnová a z té je teda bordel největší.
Ale tak asi to chce vyzkoušet.

2leté dítě bych zkusila vyzkoušet na těstě - třeba listovém, jestli ho to bude bavit a pak bych koupila asi tu normální modelínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
21.10.12 11:08

Tu kuličkovou mají normálně v Dráčiku a v Pompu - to je u nás, ale myslím že ji budou mít v každém takovémhle velkém hračkářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí