Od té doby, co chodí do školky, doma zlobí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
10.11.13 19:19

od té doby co chodi do školky

Ahojte všichni :-) tak a máme problém se školkou. Od té doby co se mala těší do školky tak šíleně doma zlobí a vůbec neposlouchá. Je to docela legrační ale opravdu když do školky moc chodit nechtěla tak doma poslouchala no relativně na 3 létě dítě, ale dalo se s ní mluvit, ale teď je to fakt mazec. Přitom ve školce ji chválí jak je šikovná a nezlobí. stalo se to některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2660
10.11.13 19:24

U nás to samé. Přikládám to jednak tomu, že se ve školce hodně unaví a unavené dítě klasicky zlobí + jsem s ním mnohem míň, tak ho míň vychovávám. Navíc ve školce mají pevná pravidla, tak je pak jak utržený ze řetězu. A když se jim tam nelíbilo, tak na nás byli prostě víc fixovaní a smutné dítě bývá hodné. Vůbec bych se nestresovala. Náš je teď příšerný, začínám mu pěkně přitahovat opratě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.11.13 19:26

Ano, u nás taky. Ve školce si tolik nedovolí, má vítr z učitelek, je tam jak beránek a doma si to potom vynahrazuje

• Citovat
  • Upravit
30627
10.11.13 19:27

Mám to doma. Ve školce si ji chválí, mě sice moc nezlobí, ale je jako utržená ze řetězu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.11.13 19:39

No teď byla zase od čtvrtku doma (málo učitelek tak mě poprosili jestli když jsem doma si ji můžu nechat doma, tak jsem souhlasila) a je to fakt šílené nikdy taková nebyla ignoruje mě a to mě vytáčí šíleně. a navíc zapomíná to základní co jsem ji učila od té doby co mluví, jako je poprosit a poděkovat. Je to taková hloupost, ale prostě jsem ji to naučila a byla jsem za to ráda že to říkala sama od sebe a nemusela jsem ji na to upozorňovat. a teď mami dej, vezme a jde, takže s tím začínám znovu a to mě štve. vím že toho ze školky přinese ještě mnohem víc, a že tohle je úplná maličkost. Nejsem nějaká pedantka nebo slušňačka, ale prostě základní prosím a děkuji říkat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.11.13 19:44

Ufff holky tak koukám nejsem jediná kdo poržívá to samé. nastoupila v září do školky a je jak říkáte - jak utržená ze řetězu. v březnu jí budou tři roky a co předvádí, tak já normálně jen žasnu, že se někdy nezmůžu ani na slovo a jen koukám s otevřenou pusou.

Třeba při obědě. Několikrát jsem přišla dřív a sledovala jsem jí a ona věřte neveřte seděla jak přibitá u stolu, v klidu jedla, odesla talíř. sedla si zpátky a v klidu si dopila pití. no já čuměla jako prase. doma neposedí chvilku na místě, že jí někdy na etapy. a tam prostě sedí a nehne se od stolu. přitom se snažim mít nějaký pravidla, ale ona se mi někdy i tlemí do ksichtu :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.11.13 19:48

Myslim, ze je to normalni, ve skolce jak hodiny a doma si to vynahradi. Cesta ze skolky a hlavne cesta do schodu a prvnich par minut doma to je moje kazdodenni peklicko :cert:

ve skolce je uz rok a nejak se to moc nezlepsilo, ted ma taky cerstve tri roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.11.13 19:56

Jééé holky a jak to teda zvládáte? domluvou ať nezlobí nebo rovnou na zadek? U nás vždy zabrala ta domluva nikdy nebylo potřeba ji nějak trestat, stačilo jen vysvětlit a byl klid, ale teď opravdu ta domluva nezabírá a nechci ji trestat, ale asi se z toho brzy zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
10.11.13 19:57

Nemluvíte náhodou o našem synovi? Co je ve školce, tak je to pěkný „vejlupek“ a to to bylo takové hodné dítě. Najednou nezná prosím ani děkuji, pořád mě sekýruje a je „chytrý jako rádio.“ A to je tam teprve třetí měsíc, z toho měsíc byl doma kvůli nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.11.13 19:59

Na jednu stránku mě těší že v tom nejsem sama ale nějaká rada by nebyla? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.11.13 20:00
@suik píše:
Myslim, ze je to normalni, ve skolce jak hodiny a doma si to vynahradi. Cesta ze skolky a hlavne cesta do schodu a prvnich par minut doma to je moje kazdodenni peklicko :cert:ve skolce je uz rok a nejak se to moc nezlepsilo, ted ma taky cerstve tri roky :nevim:

takže u nás, cesta ze školky. okamžitě si běží sednou na takový dřevěný auto a jako že musí někam jet. hrozně důležitý!!! takže to už začíná přemlouvání at jde, že děti jsou spinkat, že tady na hřišti být nemůže bla bla bla. Nakonec to vzdávám a odcházím a ona za mnou s řevem. výjdeme z areálu, tak se mě chytne za ruku a musí po okraji chodníku, takže další půlhodina cesty, protože to musí dojít celý. a pak stojíme před barákem a začíná další řev, protože nechce jít spát. ona přece nespí po obědě. takže vylezeme do třetího patra ( bez výtahu ) opět s řevem. a jen co odemknu dveře tak si lehne na zem a řve že ona spát nejde. :cert: :cert: :cert: :cert: a to za 14 dní rodim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsme zvědavá jak tobude zvládat tatínek :pankac:

podotýkám ještě že školku máme dvě minutu od baráku a chodíme to tak půl hodiny domů :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
10.11.13 20:38

Jeee, ja si lamu hlavu, proc to moje kdysi hodne dite tolik zlobi a vubec jsem si to nedala dohromady se skolkou. A je fakt, ze od kdy tam chodi, tak je oprsklej, chytrej jak radio a na nej az nezvykle zlobi (fakt byl hodne hodny dite do te doby). Tak a ted vim cim to je, jen nevim co s tim :nevim: Zabit ho nemuzu :mrgreen: :lol: Snazim se nevypenit, ale posledni dobou prskam jen pri odpovedi zacinajici ne(nebudu, nechci, nedam, nemam atd) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.11.13 20:50

@tikule Přesně jako u nás - cesta ze školky je každodenní peklo :cert: Když to stihneme za hodinu, je to super (tam nám to trvá max. 15 minut). První hřiště, druhé hřiště, kouknout na poštu na větráky, třetí hřiště, všechny obrubníky a rampy pochopitelně musí přejít… Na konci je tak unavený, že úplně plete nohama. Pokud řeknu, že to už dnes stačí, že musí jít spát, následuje příšerná scéna - řve jak tur, flákne sebou doprostřed chodníku, občas ho táhnu domů za ruku po kolenách. Doma sebou praští v předsíni a občas se i trochu počůrá…
Měli jsme asi nějaké mírné období vzdoru, protože něco takového jsem nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.11.13 21:04

@AliTad tak ted jsi mě vážně pobavila :) :palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
10.11.13 21:05

Holky a jak tyhle situace teda řešíte??? dáte na zadek nebo jak? já musim přistoupit i dání na zadek, protože domluva nezabírá. Pak jedině studená sprcha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí