Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hezký podvečer.
Chtěla bych si odbarvit vlasy na blond, mám je uplně černé.
Nevadí to při kojení? Kamaradka řikala že pry se to muze nejak dostat do mleka?. Nechce se mi tomu uplne verit. Poradte prosím
Děkuji
Barvení není vhodné moc ani při těhotenství, nebo spíš barvení není vhodné vubec
Jsou tam ty chemické látky atd… ale to si myslím, že by jsi nemohla ani ven na ulici, protože ty výpary z aut všeho možného co dýcháš.. Znám spousty holek co se barví v těhotenství i po.. Já se zrovna dneska barvila a budu i když budu kojit, jinak bych vypadala s těma odrostama ![]()
@Lucuna píše:
Barvení není vhodné moc ani při těhotenství, nebo spíš barvení není vhodné vubecJsou tam ty chemické látky atd… ale to si myslím, že by jsi nemohla ani ven na ulici, protože ty výpary z aut všeho možného co dýcháš.. Znám spousty holek co se barví v těhotenství i po.. Já se zrovna dneska barvila a budu i když budu kojit, jinak bych vypadala s těma odrostama
Barvení není vhodné při těhotenství? Od kdy?
Když jsme koukali na internet tak tam o tom dost píšou a píšou že lepší než se barvit normální barvou tak že je v těhotenství lepší henna.. ale s tou zkušenosti nemám. Neřeším to..
To víš, vleze ti peroxid do mlíka a vybělí dítěti mozkový buňky. To bych se spíš zamyslela nad tím, jestli si chci ničit vlasy odbarvováním z černé na blond ![]()