Odbarvování při kojení

57
4.10.15 18:34

Odbarvování při kojení

Hezký podvečer.
Chtěla bych si odbarvit vlasy na blond, mám je uplně černé.
Nevadí to při kojení? Kamaradka řikala že pry se to muze nejak dostat do mleka?. Nechce se mi tomu uplne verit. Poradte prosím
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
4.10.15 18:39

Barvení není vhodné moc ani při těhotenství, nebo spíš barvení není vhodné vubec :lol: Jsou tam ty chemické látky atd… ale to si myslím, že by jsi nemohla ani ven na ulici, protože ty výpary z aut všeho možného co dýcháš.. Znám spousty holek co se barví v těhotenství i po.. Já se zrovna dneska barvila a budu i když budu kojit, jinak bych vypadala s těma odrostama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
4.10.15 18:42
@Lucuna píše:
Barvení není vhodné moc ani při těhotenství, nebo spíš barvení není vhodné vubec :lol: Jsou tam ty chemické látky atd… ale to si myslím, že by jsi nemohla ani ven na ulici, protože ty výpary z aut všeho možného co dýcháš.. Znám spousty holek co se barví v těhotenství i po.. Já se zrovna dneska barvila a budu i když budu kojit, jinak bych vypadala s těma odrostama :lol:

Barvení není vhodné při těhotenství? Od kdy?

• Citovat
  • Upravit
166
4.10.15 18:44

Když jsme koukali na internet tak tam o tom dost píšou a píšou že lepší než se barvit normální barvou tak že je v těhotenství lepší henna.. ale s tou zkušenosti nemám. Neřeším to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.10.15 18:46

Jenze. Barvení je trochu neco jineho nez odbarvování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.10.15 19:34

To víš, vleze ti peroxid do mlíka a vybělí dítěti mozkový buňky. To bych se spíš zamyslela nad tím, jestli si chci ničit vlasy odbarvováním z černé na blond :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová