Odběr plodové vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
1.3.15 10:37

@Ťuhík moje maminka na ni byla pred 25 lety a byla ve druhem trimestru. Nevím teda přesne týden ale říkala neco o 4.-5. měsíci. No a taky mi říkala, ze mam byt rada za to, jak ji odebírají ted, protože tenkrat se odebrala velkou tlustou jehlou, muselo se pak dodržovat klasicky sestinedeli a bolelo to jako svina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
1.3.15 10:40

@Melliska.M děkuji… Teta říkala, že v klidu odešla po svých… :-D člověk musí být fakt rád, že ty technologie jsou tak pokročilé… :-) jsen teď 3 den po odběru a je to už dobré… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
1.3.15 10:44

@Ťuhík no tak mě máma rikala, ze ji taky pak pustili hned a pak jela vlakem domu, ale rikala ze půlku cesty prozvracela a jeste omdlela… :D ja byla na odběru v lednu a taky za 3 dny v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
1.3.15 11:02

Moje mamca byla na AMC pred 36. a 34. lety, u obou odberu byla hospitalizovana, nedelalo se to tak, ze se pak mohlo hned odejit domu - hospitalizovana byla den pred odberem a pak pet dni po odberu. Odbery delali v Plzni cca ve ctvrtem mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
1.3.15 11:44

@Ťuhík Myslím, že se určitě dělala. Ne kvůli genetickým vadám, ale kvůli zjišťěni stavu mimina.

• Citovat
  • Upravit
1163
1.3.15 11:46

Já věřím, že se dělala. To vím, ale nezdá se mi, že by ji to dělali v 9. Měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
1.3.15 14:30

Jak jsem psala, mohli to dělat kvůli stavu mimča - jestli voda není už zkalená atd… Myslím, že jsem někde četla, že se to tak fakt dělalo.

• Citovat
  • Upravit
1163
1.3.15 18:21

Holky, tak dnes byla teta u nás a ptala jsem se a kontrolovali ji plodovou vodu, jelikož byla po termínu. Ale jí to brali klasicky přes spodek. Ona si myslela, že se to tak dělá pořád a i v tom 2. Trimestru… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí