Slabé krvácení v 34. tt

75
10.7.09 12:13

Slabé krvácení v 34. tt

Ahojda těhulky a maminky, opět volám S.O.S. Předevčírem jsem se milovala s manželem a potom jsem začala mírně krvácet. Byla to taková spíš hustá tmavě červená krev, ne nijak velké množství. Včera i dnes jsem ještě zašpinila, ale už je to jenom slaboučké… Mám strach, že jsme tím uspíšili porod a uvolnili hlenovou zátku, je to možné? Jinak se cítím ale celkem dobře, občas mi ztvrdne bříško, což je však vzhledem k pokročilému těhu normální… Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.7.09 12:27

Ahoj,
no, já jsem takovej plašan, že bych neváhala a okamžitě jela
na gyndu. Raději destkrát zbytečně, než abych něco zanedbala…

Jana

• Citovat
  • Upravit
8297
10.7.09 13:08

Ivíku , já myslím, že podle toho co píšeš, to není hlenová zátka. Já tuhle odpověď v těhu nenáviděla, ale taky jí musím napsat: Až půjde zátka, tak to poznáš. Většinou je to takový rosolovitý blemc, nikdy ze mě nic podobného nešlo, a to jsem měla různé infekce a kvasinky. Ale sperma může porodu pomoct, já jsem po 30.tt měla výjezd na pohotovost a pak jsme do 36.tt sex omezili a provozovali jen s kondomem, aby sperma předčasně neměkčilo čípek.
Pokud je to tvrdnutí málokrát, nemá žádný pevný interval, cítíš pohyby jako jindy, tak myslím, že stačí počkat do další KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
10.7.09 16:03

nam na kursu rikali, ze spineni nevadi, krvaceni vadi. ja myslim pojedu i se spinenim, protoze jsem hysterka. hzlavni je, jestli se miminko normalne pohybuje - coz jde dost tezko poznat, ze? Me se teda pohybuje zcela nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.7.09 13:06

Pudli, mimčo se pohybuje naštěstí jako vždycky, u nás je to už celkem pravidelně, nejvíc řádí odpoledne a večer. Myslím, že jsme jen asi moc divočili, tak možná praskla nějaká cévka :oops: Kdyby to kvácení nebylo po sexu, taky letím rychle na gyndu… Teď už je to úplně OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí