Odběr plodové vody a vysledky !!

5248
27.3.06 18:37

Odběr plodové vody a vysledky !!

Odběr plodové vody, kdy vám přišel výsledek??? Jak dlouho od odběru????
Děkuji za odpovědi.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
27.3.06 18:42

Ahoj Lucko,

čekala jsem bohužel hóodně dlouho :cry: skoro měsíc. Ale slyšela jsem, že v nějakém centru mají výsledky do týdne.. Podrobnosti bohužel nevím

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.3.06 18:50

Ahoj Lucko, taky jsme čekaly min tři týdny, ty nervy byli hrozný, ale určitě to i u Vás dobře dopadne! Užívej si zatím s jedním drobečkem jara! Nane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
27.3.06 18:52

Ahoj holky, ja uz jsem taky jednou na plodovce byla cekala jsem presne 3tydny a vysledek jsem mela, vim, ze ta voda prave nejak zraje a neda se to nejak uspisit,ale ted je tehu svagrova a uz je to 4tydny a je na nervy, ze ji to jeste nedoslo,tak zjistuju co se za tu dobu zmenilo, ja uz jsem 4,5 let od odberu, takze treba to ted trva jeste dele.. 8O
Diky za odpovedi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.3.06 19:01

Já byla v na AMC v Brně v Prenatalu a výsledek jsem věděla za 14 dní po telefonu a týden na to mi přišli černé na bílém do schránky.

U odběru mi dali číslo kam jsem si mohla zavolat.

Držím pěsti ať je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.3.06 19:15

Já čekala na výsledky amnia 14 dnů (GENNET Praha7) !
Vysvětlovali mi, že když je podezření na DS tak výsledky jsou za týden, ale nás brali kvůli podezření na roštěpovou vadu a to prý je složitější, takže těch 14 dnů, ale jak na to koukám, tak jste některé mněly delší čekání, takže ještě můžu být ráda, že mi ty nervíky hrály jen tak krátce :D
Myslím, že to záleží kde se nacházíte, kam tu vodu posílají a tak.....
Přeji všem dobré výsledky, zdravá miminka, je to sice hrůza ty dny čekání na výsledky, ale ten klid potom stojí za to :D :D :D
Danny a zdravý Davídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.3.06 20:54

Měla jsem podezření na DS a vybrali jsme si „placenou“ metodu zjištění vady (jiný způsob nehrazený pojišťovnou) a výsledek jsme znali do dvou pracovních dnů. Jinak by to trvalo tři týdny. Oficiální papír nám došel až za tyt ři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
27.3.06 21:01

Ahoj Luci,
já byla na odběru v Gyncentru v Ostravě, je tam moc milý pan primář a přišlo mi to taky cca do tří týdnů. Čekáné není nic příjemného a obálku jsem otvírala s posvátnou hrůzou, ale všechno dobře dopadlo. Taky je fajn, že se dozvíš pohlaví se 100% přesností.
Určitě ti to taky dobře dopadne, tak se drž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.06 21:05

Ahoj,
tak já jsem na to byla v srpnu 2004 a výsledky jsem měla přesně za 2 týdny. Ještě ten den tam sestřička od doktora volala, takže dřív to neměli hotové. V době dovolených asi nemají nazbyt lidičky. Taky mi doktor vysvětloval, že v té plodové vodě jsou částečky miminka (prý se mu šoupe kůžička) a záleží na množství, které tam je. Když je těch částeček málo, tak se to musí nějak „dopěstovat“ a to trvá déle. Ono asi taky záleží, co se přesně z té plodovky má zjistit.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.06 21:05

Ahoj,
tak já jsem na to byla v srpnu 2004 a výsledky jsem měla přesně za 2 týdny. Ještě ten den tam sestřička od doktora volala, takže dřív to neměli hotové. V době dovolených asi nemají nazbyt lidičky. Taky mi doktor vysvětloval, že v té plodové vodě jsou částečky miminka (prý se mu šoupe kůžička) a záleží na množství, které tam je. Když je těch částeček málo, tak se to musí nějak „dopěstovat“ a to trvá déle. Ono asi taky záleží, co se přesně z té plodovky má zjistit.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
28.3.06 08:49

ja byla na odberu nekdy v zari 2005,v Gennnetu a vysledek na vylouceni Downova syndromu se da udelat do druhyho dne.ja tam byla ale v patek,takze jsem to vedela v pondeli.cele vysetreni mi pak rekli za tri tydny na kontrole.
a mne toto zrychlene vysetreni nabidla geneticka a nic jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.3.06 09:29

Ahoj
Já byla v Hradci Králové v Sanusu.Pro výsledek jsme měli volat za 14dní.A celkové výsledky přišly do 4týdnů k mé gynekoložce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
28.3.06 11:45

Holky moc vse dekuji za odpovedi, nezbyva proste nic jineho nez cekat :(
Doufam, ze to me svagrove prijde uz co nejdrive, a vysledky budou dobre, kdyz uz i ja mela miminko zdrave ikdyz se stejnou chromozonalni vadou..ktera ovsem nicemu nevadi, jen i moje mala az bude chtit mit mimi na plodvku bude muset jit.
Takze dnes ji taky nic neprsilo, zitra to je presne 4tydny..tak snad uz jen tyden a budem to vedet..
Diky vsem a jsem moc rada, ze vase vysetreni dopadly tak moc dobre a fotecky mate moc krasne v metriku :lol:
Lucie a Adelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
28.3.06 14:06

Ahojky
i já jsem si na výsledky počkala celé tři týdny.Byla jsem u Apolináře .Od známé vím,že měla výsledky do týdne,ale ta byla v nějakém centru reprodukovaného těhotenství. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.06 14:14

Ahojky,
já si myslím, že můžete být v klidu, že plodovka bude v pořádku.
Já jsem toto podstoupila v lednu a jelikož se objevila chrom. vada (musíme doufat, že nijak podstatná), tak mi volala dr. sama, že něco není ok a že mám přijít. Volala mi asi po 14cti dnech.
Moc Vám držím palce, ale snad to bude v pořádku. Jsou to strašný nervy, chápu to :-((((
 Lucka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí