Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, uz je to delsi dobu, tak si to presne nepamatuji, ale myslim, ze jsem mela 1,25 - 1,5 x vyssi prijem bilkovin, nez je doporucena denni davka. Zacala jsem v momente stimulace a vydrzela par dni po OPU. Kdyz mi bylo receno po ult, ze je vsechno v pohode, tak jedla normalne. Me to dalo hrozne zabrat, protoze behem stimulace jsem vubec nemela chut jist. Musela jsem se do kazdeho jidla hrozne premlouvat a fakt planovat, abych dodrzela „predepsane“ mnozstvi. Bylo to peklo, ale kdybych si to nepsala do kal. tabulek, tak bych za cely den byla schopna snist jen jedno jablko nebo banan.. tekutiny jsem tolik neresila, protoze ja bezne piju fakt hodne. V techto teplech bych navysila na 2×, co jsi bezne zvykla.
Ahojky, holky prosím.🙏 Kvůli vyššímu AMH mám strach z OHSS. Vím, že mám zvýšit příjem bílkovin a hodně pít, ale nikde jsem se nedočetla, kdy začít a jaké množství toho všeho. Na odběr vajíček to zatím vypadá na středu. S bílkovinami bych začala zítra. Ale jake množství? Příjem bílkovin mám udržet i po zákroku? A jak je to s pitným režimem, pít více tekutiny také před a i po odběru? Doma mám zásobu jogurtů, tvarohu, protein, koupím si nutriční drinky. Ale to množství? Děkuji všem za rady a zkušenosti🌼 ♥️