Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký inositol je nejlepší? Jaký jste brali a pomohl na lepší vajíčka?
Hlavně takový co za něj nedám všechny prachy 🫣 😃
Inositol může mít pozitivní vliv na vajíčka, ale není to nic zaručeného.
Hodně populární je Inofolic, ale to není nic levného. Pokud bys šla do něj, tak ber ten kde je myo-inositol i d-chiro-inositol.
Pokud ti jde ale o čistý inositol, který bývá finančně výhodnější, tak zaručeně nejlepší poměr cen/výkon je inositol od myprotein. Je toho 500g a před koupí se vyplatí nějakou dobu sledovat stránky, dost často bývají 15-30% slevy. Čas od času to má za velmi výhodnou cenu i Pilulka.cz.
Měj na paměti, že pokud beteš jen čistý inositol, tak je potřeba ještě zvlášť doplňovat kyselinu listovou. Preparáty typu inofolic/fertiprona už ji obsahují, ale ten čistý ne.
Já brala ten od myprotein v kombinaci s vitamíny chytré miminko, teď beru inofolic premium, který jsem koupila kvůli dvolené (tahat bílý prášek letadlem mi nepřišlo úplně OK), ale až to doberu vrátím se zase k čistému inositolu.
@Clara98 Ahoj, objednala jsem Myoinositol s D-chiro inositolem od Goodie a beru k tomu klasické vitaminy s aktivním folatem. Vyšlo to cenově o něco lip. Nebo v nějakých akcích koupit Nosifol, nebo Inofolic. Ale za me lepší Nosifol. Nezkouseli jste už nějakou konzultaci v CAR po dvou letech?
@Mista1 děkuji za tipy. Ještě jsme se k tomu bohužel nedostáli, teď mám 3 cyklus po revizi v 10tt, tak jestli to nevyjde volám do Genetu ☺️
Ahoj, zrovna mi zbylo skoro celé balení Inofolic premium kapsle. Nechám se slevou, koukni na bazárek. ![]()