Odčervení pro lidi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35533
25.2.18 10:19
@lucenka píše:
Třeba proto, že nechci čekat než nějaký červík moc vyroste a začne páchat neplechu.

Aha. A taky nechodis ven, nejezdis autem apod, aby se ti neco nestalo? Ma to stejnou logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.18 10:22
@mroe píše:
Aha. A taky nechodis ven, nejezdis autem apod, aby se ti neco nestalo? Ma to stejnou logiku.

Chodím. Ale dbam na bezpečnost. A stejně tak to mám i s parazity

• Citovat
  • Upravit
35533
25.2.18 10:27
@lucenka píše:
Chodím. Ale dbam na bezpečnost. A stejně tak to mám i s parazity

Neni bezpecne se cpat chemii zbytecne. Navic si vypestujes rezistentni jedince, takze spolu pak budete zit spokojene az do smrti. Neverim, ze tohle doporucil nejaky odbornik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.2.18 11:17
@mroe píše:
Neni bezpecne se cpat chemii zbytecne. Navic si vypestujes rezistentni jedince, takze spolu pak budete zit spokojene az do smrti. Neverim, ze tohle doporucil nejaky odbornik.

Psovi taky vypěstuješ rezistenci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10103
25.2.18 11:51

@pannda ano i na antiparazitika vzniká rezistence. A ano, dost antiparazitik už je neúčinných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.2.18 11:58

Tak proč se jimi zvířata odcervuji? Nic proti názoru, něco na tom je, proč by tyhle kůry měli občas udělat i lidé, ať už z důvodu či dobrého pocitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.2.18 12:00

Mě spíš zaráží věc, že domácím zvířatům lidí koupi a dopřejí co největší péči, a sobě odpírají. Přitom ti, co se nechají od nich olizovat, by na to měli myslet taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10103
25.2.18 12:13

@pannda třeba proto, že mezi zvířaty ti parazité kolují? Většina běžných psíčh a kočičích parazitů, jako jsou tasemnice a škrkavky nejsou schopné v lidech dokočit svůj vývoj. A typicky lidští parazité (s výjimkou roupů) jsou v našich hygienických podmínkách vzácní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35533
25.2.18 12:16
@pannda píše:
Tak proč se jimi zvířata odcervuji? Nic proti názoru, něco na tom je, proč by tyhle kůry měli občas udělat i lidé, ať už z důvodu či dobrého pocitu.

I zviratum by se mel udelat rozbor stolice driv, nez do nej nacpes antiparazitika. Ale je to drazsi, tak to lide nedelaji - to je cele. Ze jsou odcervovana pravidelne ( a mozna bezduvodne} nemusi byt projev vyssi pece, ale naopak. A navic ma clovek daleko mensi sanci nejakeho parazita chytit nez venkovni kocka.
Nase kocky nechodi ven, preventivne neodcervujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9184
25.2.18 12:30

To nemá smysl, jsou lidi co věří a co nevěří.. já věřím, že občasná bylinná očista pomůže, proto si občas nasadím Vermophyt, aspoň od té doby, co jsem si kdysi našla cervika, zřejmě roupa 1cm. Byl kdysi dostupný sirup takový krvavě červený, už není u nás k vidění. Lékař tehdy řekl, že stačí špatně umyta zelenina, ovoce..
Zakladatelka se ptala, co může pomoci, tak jsem odpověděla. Nemám chuť tu vest žabomyší války..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.2.18 13:44

Energy ma prirodni kapky Annona Muricata forte. Pomohly mi.

• Citovat
  • Upravit
135
21.8.18 09:46

parazité se u lidí vyskytují vzácně

Můj známý je parazitolog a tvrdí mi, že parazité se u lidí tady v Evropě vyskytují jen velmi vzácně a celý ten byznys, co se tady rozběhnul s odčervovacími přípravky, je podvod. Strašení lidí pomocí parazitů je jen podvod, který má za cíl, aby lidé kupovali nějaké předražené šmejdy, nebo platili obrovské peníze za „ošetření“ zázračným přístrojem jako je například Zapper, Salvia nebo Diacom. Pomocí strašemí parazity se propagují všechny ty šarlatánské přístroje, všechny ty biorezonanční přístroje, plazmové generátory. Všechno je to podvod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hedvika22
6.10.20 20:20

Ahoj. Já používám wurmex. Myslím, že když pravidelně odčervujeme psy, tak bychom neměli podceňovat odčervování i sebe samotných. Beru už ho 6 měsíců a cítím se líp.

• Citovat
  • Upravit
78
14.1.21 19:51
@Hedvika22 píše:
Ahoj. Já používám wurmex. Myslím, že když pravidelně odčervujeme psy, tak bychom neměli podceňovat odčervování i sebe samotných. Beru už ho 6 měsíců a cítím se líp.

Také zastávám názor, že i odčerovat lidi, kteří žijí s mazlíčkem je dležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 08:24

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí