Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@SIMONA1234 Ahoj, a cim se prosimte odcervujes, Vermoxem? Napise Ti to Tvuj doktor, nebo na veterine? Diky
Ještě jeden článek pro zamyšlení http://www.prawda.cz/…ta-ze-vsech/
To zni dost zajímavě „odčervujete se“
, no snad jsem neudělal chybu, ale ještě jsem to nezkoušela…
@Anemary je to pro otrlé ![]()
Já se snažím všude možně dohledat, jak se tedy správně odčervovat. Našla jsem ještě zajímavé stránky blogerky, která sama sebe odčervovala a popisovala vše právě na svém blogu. Má tam psanou i diagnostiku, co jí bylo v jakých orgánech zjištěno atd. Vkládám úryvek:
„Je to už více než 10 let, kdy měl praktický lékař podezření na toxoplazmózu. Měla jsem zduřené uzliny vzadu na krku. Udělal jedno vyšetření a prý že jsem zdravá. Hm, škoda té liknavosti, mám jí, ale už dlouho mít nebudu:)“ více na jejích stránkách a tady odkaz kde je její diagnostika
http://denik-parazitika.webnode.cz/…zity-mam-ja/
@wasilly toxoplazmoza se nedá léčit, nikdy ji už z těla nedostaneš, je to z medicinskýho hlediska nemožné, jen po čase přejde do latentní fáze.
@miisenka píše:
ja nechavam psovi i kocke robit po 3 mesiacoch rozbor houinka na parazity, takze som v klude..odcervovat a zatazovat jatra a pak detoxikovat to nehodlam..ale diky..
na vetsinu parazitu ti to je stejne prd platny…
@veronika67 píše:
@SIMONA1234 pokud se zvíře odčervuje 4× ročně, nechodí ven a nejí syrový maso, to jim nedávám hlavně kvůli toxoplazmoze, tak se nemá kde nakazit, myslím, že odčervovat sebe už pak nemá cenu, ale prosti gustu
Pokud nepřijde do kontaktu s výkaly jiných, volně žijících zvířat, nežere syrové maso a nechodí ven, není to nutné…já píšu, že moji kocouři žerou syrové maso…mají svůj zasíťovaný balkon, ven nechodí…ale i přes tu síť máme sem tam na zábradlí výkaly od holubů…fakt nechci riskovat.
@miisenka píše:
Holky, a ti co jedia tatarak tak sa tiez maju odcervovat?
Tak pokud je z kontrolovaného chovu…maso, myslím…Ty se přece můžeš v restauraci zeptat, odkud berou maso, ne???
A pak se rozhodnu, budu tam chodit na tatarák, nebo jen na utopence… ![]()
@miisenka píše:
mne nejde o olovo, ale o celkove zlozenie tabletky..pokial mam zviera vysetrovane, tak mi odcervovanie nepride na mieste..vlastne by sa mali odcervavat vsetci, co pridu do kontaktu so zveieratom, lebo k prenosu cervov nepotrebujes dlhodoby kontakt..![]()
Olovo jsem vybrala jako TĚŽKÝ KOV, zátěž pro játra, když už jsi je jmenovala…jako příklad… vím, že v odčervovacích tabletách není…
Jinak ano, odčervovat by se měli všichni, co jsou v pravidelném kontaktu se zvířaty, výkaly atd…pokud jsou tato zvířata volně v přírodě a hrozí přenos na člověka…hlavně kočka a pes.
Ale nikoho k tomu nenutím přece…každého volba… ![]()
@Anemary píše:
@SIMONA1234 Ahoj, a cim se prosimte odcervujes, Vermoxem? Napise Ti to Tvuj doktor, nebo na veterine? Diky
Tak mně to dali na veterině…sama jsem o to požádala, nebyla to aktivita veterinářky.
A byl to Vermox. Je tuším na recept…mně ho prodala přímo v ordinaci.
@wasilly píše:
Ještě jeden článek pro zamyšlení http://www.prawda.cz/…ta-ze-vsech/
No, ono stačí se zajímat o „celostní medicínu“…tam tedy doporučují výplachy střeva a detox…ne chemii v podobě prášků…
http://www.celostnimedicina.cz/…-co-jime.htm
@SIMONA1234 píše:
Tak pokud je z kontrolovaného chovu…maso, myslím…Ty se přece můžeš v restauraci zeptat, odkud berou maso, ne???A pak se rozhodnu, budu tam chodit na tatarák, nebo jen na utopence…
to jo a ked krmim psa masom z kontrolovaneho chovu(urcene pre kidsku spotrebu) tak je odcervenievtiez na mieste?
@miisenka píše:
to jo a ked krmim psa masom z kontrolovaneho chovu(urcene pre kidsku spotrebu) tak je odcervenievtiez na mieste?
Pokud tomu chovu (kontrole) věříš, tak asi nemusíš…to je jako s tím tatarákem…taky doufám, věřím…
Já se teda odčervuju kvůli kočkám..tam se toho fakt bojím. Jednou za rok to moje tělo přežije a já mám klid na duši…asi tak.
@SIMONA1234 píše:
Pokud tomu chovu (kontrole) věříš, tak asi nemusíš…to je jako s tím tatarákem…taky doufám, věřím…
Já se teda odčervuju kvůli kočkám..tam se toho fakt bojím. Jednou za rok to moje tělo přežije a já mám klid na duši…asi tak.
Tak to maso jeme vsetci a pes taky..
A coho konkretne sa bojis ze od kocky chytnes?
Odcervujes i deti?
Treba preventivne odcervovanie sa podla poslednych metod uz moc nedoporucuje, udajne su pripravky stavane tak, ze posobis ken na urcite parazity a doporucuje sa cielene odcervenie