Odčervujete se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
11.3.15 17:03
@wasilly píše:
Ještě jeden článek pro zamyšlení http://www.prawda.cz/…ta-ze-vsech/

No, ono stačí se zajímat o „celostní medicínu“…tam tedy doporučují výplachy střeva a detox…ne chemii v podobě prášků…
 http://www.celostnimedicina.cz/…-co-jime.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.3.15 22:16
@SIMONA1234 píše:
Tak pokud je z kontrolovaného chovu…maso, myslím…Ty se přece můžeš v restauraci zeptat, odkud berou maso, ne??? :think: A pak se rozhodnu, budu tam chodit na tatarák, nebo jen na utopence… ;)

to jo a ked krmim psa masom z kontrolovaneho chovu(urcene pre kidsku spotrebu) tak je odcervenievtiez na mieste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.3.15 22:18
@miisenka píše:
to jo a ked krmim psa masom z kontrolovaneho chovu(urcene pre kidsku spotrebu) tak je odcervenievtiez na mieste?

Pokud tomu chovu (kontrole) věříš, tak asi nemusíš…to je jako s tím tatarákem…taky doufám, věřím…
Já se teda odčervuju kvůli kočkám..tam se toho fakt bojím. Jednou za rok to moje tělo přežije a já mám klid na duši…asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.3.15 22:25
@SIMONA1234 píše:
Pokud tomu chovu (kontrole) věříš, tak asi nemusíš…to je jako s tím tatarákem…taky doufám, věřím…
Já se teda odčervuju kvůli kočkám..tam se toho fakt bojím. Jednou za rok to moje tělo přežije a já mám klid na duši…asi tak.

Tak to maso jeme vsetci a pes taky..
A coho konkretne sa bojis ze od kocky chytnes?
Odcervujes i deti?
Treba preventivne odcervovanie sa podla poslednych metod uz moc nedoporucuje, udajne su pripravky stavane tak, ze posobis ken na urcite parazity a doporucuje sa cielene odcervenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
11.3.15 22:27
@divine_d píše:
na vetsinu parazitu ti to je stejne prd platny…

mozes byt konkretna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.3.15 22:51

Zajímavé téma :think:
Z toho článku od @wasilly se mi teda udělalo blivno :poblion:
Psa samozřejmě odčervuji, ale u nás jsem o tom nepřemýšlela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 07:01

@SIMONA1234 tak to potom jo :) ale pokud toxo kocka dostane, stejne ji nevylecis, ma ji uz do smrti v sobe, jen za zivot ji bylucuje pouze jednou a to cca 14 dni v kuse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
12.3.15 07:15
@miisenka píše:

U psa je odčervování určitě vždy na místě. Už jen přičichnutí k exkrementu jiného psa mu do těla nacucne zárodky kde čeho. Náš pes to olizoval po cizích psech a to byla tedy katastrofa :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.3.15 08:19
@miisenka píše:
mozes byt konkretna?

No prostě je strašně velké množství všech možných parazitů, kteří nežiji jen ve střevech ale i ve svalech a v jiných orgánech. klasické odčervení psů a koček zabíjí snad jen vyvinutý parazity, ne jejich larvy. prostě ideální prevence je, nenechat si lézt zvíře do postele, nekrmit ho z vidličky, kterou si pak dáš do pusy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 08:32

@JayLee my taky odčervujeme co 3 měsíce, prcka zatím nemáme, ale čekáme a mám klid…já se nechala testovat jen na toxo, nemám ji a neměla…divný, když od malička žiju s kočkama :D no a v lednu jsme si vzali kotě a buch, po 14 dnech jsem zjistila, že jsem těhu :D tak jsem valila na testy a půjdu na ně ještě dvakrát, jistota je jistota, ale myslím, že to chytnout není jen tak, kor když je kočka bytová :) jinak červíky a tak, vím, že jedna naše kočka je měla, byla venkovní, ale je to tak 20 let zpátky, to se nějaký odčervování neřešilo a ze zadku jí lezly červy, od té doby odčervujeme a odčervujeme zatím teda jen kočky :D sebe ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.3.15 08:32

Jinak tohle http://zdravi-alternativnimedicina.webnode.cz/…ikacni-kura/ mi doporučila kamarádka… Ještě jsem to nezkusila :/ ale nevypadá to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 08:41
@divine_d píše:
No prostě je strašně velké množství všech možných parazitů, kteří nežiji jen ve střevech ale i ve svalech a v jiných orgánech. klasické odčervení psů a koček zabíjí snad jen vyvinutý parazity, ne jejich larvy. prostě ideální prevence je, nenechat si lézt zvíře do postele, nekrmit ho z vidličky, kterou si pak dáš do pusy, atd.

ale to ja rozumiem, ale k comu je Vermox? ten posobi tiez len na urcitu skupiny, ale miozno sa pletiem..ja sa pytam na konkretne,,breberky´´ co mozu byt kde a co na ne plati, ak sa rozumieme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 08:44
@JayLee píše:
ja ho jim skoro kazdej mesic, mame doma psa a kocku a před 3 mesicema mi delali rozbor me stolice na parazity + nabirali krev prej i z te se to pozna - delali mi to v nemocnici na infekcnim a bylo vse ok ;) mozna to je cesta si třebas 2× za rok nechat zkontrolovat stolici ale nevim jak by se resilo kdyby me tam něco nasli :think: :nevim: co bych pak jedna na odcerveni třebas :nevim:
A za chvili jedu se psem a kocourem na ockovani a odcerveni k veterinari :lol: když jsou doma deti tak by se mělo pry každý 3 mesice odcervovat zvirala rikal veterinar a i když kocour je jen doma ale pes samozrejme prevazne doma ale chodim s nim i ven, tak jako fakt každý 3 mesice s nima na to odcerveni chodim :roll:

ja ho jem skoro kazdy tyzden, plus sushi k tomu.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mne na vete povedala dr, ze pripravky co sa bezne podavju na odcervenie, nie su cielene na vsetky skupiny parazitov(co je asi logicke),takze ty mozes dat pripravok, ktory tvoje zviera nema, ale ma nieco ine a ty si myslis jak super je odcerveny a pritom ma v sebe parazita..
ja robim tie rozbory, zatial nic nenasli a stejne pouzivam Advocate pred sezonou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 10:18
@miisenka píše:
Tak to maso jeme vsetci a pes taky..
A coho konkretne sa bojis ze od kocky chytnes?
Odcervujes i deti?
Treba preventivne odcervovanie sa podla poslednych metod uz moc nedoporucuje, udajne su pripravky stavane tak, ze posobis ken na urcite parazity a doporucuje sa cielene odcervenie

konkrétní názvy parazitů fakt nevím… :mrgreen: tenkrát mi to vysvětlovala veterinářka, když jsem jí o ten přípravek požádala…říkala na co je a na které parazity funguje. Je to prý (?) jediný schválený přípravek na odčervení lidí… :nevim: Asi to nebude fungovat na všechny parazity, asi jen na ty nejčastější, kteří se vyskytují u koček a psů a člověku by nedělali dobře.
Cílený odčervení je určitě lepší, ale to by člověk musel jít na testy a rozbory…to berou tuším (?) ze stolice, max z krve (?)…jenže spousta parazitů už je v jiných částech těla…plíce, klouby atd…jak toto zjistí? Jsou na to testy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 10:23
@veronika67 píše:
@SIMONA1234 tak to potom jo :) ale pokud toxo kocka dostane, stejne ji nevylecis, ma ji uz do smrti v sobe, jen za zivot ji bylucuje pouze jednou a to cca 14 dni v kuse!

Tak je spousta jiných parazitů a nemocí… :nevim: nejen toxoplazmoza…proto se odčervují malá koťata…a opakuje se to ze začátku tuším co měsíc, dva…pak 2 x ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková