Odčervujete se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
12.3.15 10:32
@SIMONA1234 píše:
Cílený odčervení je určitě lepší, ale to by člověk musel jít na testy a rozbory…to berou tuším (?) ze stolice, max z krve (?)…jenže spousta parazitů už je v jiných částech těla…plíce, klouby atd…

Ty už asi neodčervíš tabletkou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 10:36
@meduzza píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 10:37
@meduzza píše:

No…to právě nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 11:09
@SIMONA1234 píše:
konkrétní názvy parazitů fakt nevím… :mrgreen: tenkrát mi to vysvětlovala veterinářka, když jsem jí o ten přípravek požádala…říkala na co je a na které parazity funguje. Je to prý (?) jediný schválený přípravek na odčervení lidí… :nevim: Asi to nebude fungovat na všechny parazity, asi jen na ty nejčastější, kteří se vyskytují u koček a psů a člověku by nedělali dobře.
Cílený odčervení je určitě lepší, ale to by člověk musel jít na testy a rozbory…to berou tuším (?) ze stolice, max z krve (?)…jenže spousta parazitů už je v jiných částech těla…plíce, klouby atd…jak toto zjistí? Jsou na to testy? :nevim:

no jasne, ale co ked tvoje kocky maju parazita, na ktory Vermox nezabera-cize sa odcervujes zbytocne..
Ako som pisala, odcervujem cilene-liecim cilene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 11:33
@miisenka píše:
no jasne, ale co ked tvoje kocky maju parazita, na ktory Vermox nezabera-cize sa odcervujes zbytocne..
Ako som pisala, odcervujem cilene-liecim cilene…

Beru to jako prevenci…do svého těla nevidím, taky nevím jestli mám dost všech vitamínů a minerálů…jestli nemám někde náběh na ucpanou tepnu…apod. Preventivně jím ovoce a zeleninu, beru vitamíny, sportuju atd…
Vím, že zvířata jsou přenašeči parazitů, preventivně se odčervuju. Kdybych si to odůvodnila tvým argumentem, tak se na to vyprdnu…ale musela bych se vyprdnout i na to ostatní…proč sportovat, jíst zdravě, brát vitamíny??? Když to je jen prevence, není to cílené…Takhle to Míšo nemůžeš brát. :nevim:
Jsem ráda, že se zbavím těch hlavních parazitů…jo, asi to nezabere na všechny…očkování proti chřipce taky funguje na ty hlavní typy chřipky…ale druhů chřipky je cca 300…Takže je taky na prd? Asi jo…no. Očkování, jakékoliv tě NECHRÁNÍ na 100%…!!! Tvůj syn je počítám očkovaný proti obrně (?) je chráněný na 90%…není to 100%-ní. Takže pokud nezabere vakcína na CELOU chorobu (všechny aspekty), tak se na ní máme vykašlat?
Nechci se hádat…já se odčervuju a budu to dělat každý rok..nikomu to fakt nenutím. Ale nemůžu přijmout argument, když to nezabere na všechno a 100%, tak to nemá smysl (tak jsem tvůj argument pochopila) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.3.15 11:56

Ach ty kočky..sami doma zvířata nemáme..ale u sousedu, jak u jednych tak u druhých je spousta koček, které nám,,kalí" na zahradu :pocitac: A my tam pěstujeme tolik zeleniny a ovoce. Zásadně nic nestříkáme! Ale copak můžu si něco utrhnout a sníst? Ani omylem. I když to pořádně umyju..abych se bála že něco chytnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 11:58

@LLenule111 Co jde, tak oloupat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 12:08
@SIMONA1234 píše:
Beru to jako prevenci…do svého těla nevidím, taky nevím jestli mám dost všech vitamínů a minerálů…jestli nemám někde náběh na ucpanou tepnu…apod. Preventivně jím ovoce a zeleninu, beru vitamíny, sportuju atd…
Vím, že zvířata jsou přenašeči parazitů, preventivně se odčervuju. Kdybych si to odůvodnila tvým argumentem, tak se na to vyprdnu…ale musela bych se vyprdnout i na to ostatní…proč sportovat, jíst zdravě, brát vitamíny??? Když to je jen prevence, není to cílené…Takhle to Míšo nemůžeš brát. :nevim:
Jsem ráda, že se zbavím těch hlavních parazitů…jo, asi to nezabere na všechny…očkování proti chřipce taky funguje na ty hlavní typy chřipky…ale druhů chřipky je cca 300…Takže je taky na prd? Asi jo…no. Očkování, jakékoliv tě NECHRÁNÍ na 100%…!!! Tvůj syn je počítám očkovaný proti obrně (?) je chráněný na 90%…není to 100%-ní. Takže pokud nezabere vakcína na CELOU chorobu (všechny aspekty), tak se na ní máme vykašlat?
Nechci se hádat…já se odčervuju a budu to dělat každý rok..nikomu to fakt nenutím. Ale nemůžu přijmout argument, když to nezabere na všechno a 100%, tak to nemá smysl (tak jsem tvůj argument pochopila) :kytka:

aha, takze na prevenciu pouzivas lieky? 8o :think:
prevenciu beriem ako zdravy zivotny styl a nie tabletky, ale kazdy to ma inak..
a porovnavat odcervovanie s ockovanim, snad nemyslis vazne..
btw moje dite ockovane neni..
ja sa tiez nechcem hadat, ja som len dufala, ze mi niekto zodpovie na moje dotazy..
sa kludne odcervuj kazdy mesiac, mne je to fuk..
antibiotika pred zimou si tiez davas preventivne, aby si nechytila anginu? :think:
P. S.prosim nepis uz o mne a mojej rodine, snazim sa moc nespecifikovat urcite podrobnosti, diky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 12:09
@LLenule111 píše:
Ach ty kočky..sami doma zvířata nemáme..ale u sousedu, jak u jednych tak u druhých je spousta koček, které nám,,kalí" na zahradu :pocitac: A my tam pěstujeme tolik zeleniny a ovoce. Zásadně nic nestříkáme! Ale copak můžu si něco utrhnout a sníst? Ani omylem. I když to pořádně umyju..abych se bála že něco chytnu..

tak to uz je zase hysteria, nemyslis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.3.15 12:09

Jo oloupat..ale jahody, boruvky, maliny..to nejde. Je to hrozné..nesnáším kočky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
12.3.15 12:12

@miisenka Ne nemyslím..jdu po zahradě a samy fekal od koček. A to máme malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 12:15
@LLenule111 píše:
@miisenka Ne nemyslím..jdu po zahradě a samy fekal od koček. A to máme malé dítě.

no to chapem ale co to ma spolocne s jahodou, boruvkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 12:20

@LLenule111 můžu tě uklidnit, za prvé, jsou to zvířata a za nic nemůžou, holt nám taky na zahradu chodí a nic s tím nenadělám, za druhé my máme kočku teda jen doma a čistotnější zvíře neznám…pokud vám kadí na záhnoky, tak chápu, že ti to třeba i vadí, ale zeleninu nebo ovoce stačí umýt teplou vodou a je klid…btw. já bych si teda neomytou zeleninu ani ovoce nedala, i kdyby tam kočky nebyly, vůbec asi nevíš, co po tom leze v noci, když chrupkáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
12.3.15 12:25
@miisenka píše:
aha, takze na prevenciu pouzivas lieky? 8o :think:
prevenciu beriem ako zdravy zivotny styl a nie tabletky, ale kazdy to ma inak..
a porovnavat odcervovanie s ockovanim, snad nemyslis vazne..
btw moje dite ockovane neni..
ja sa tiez nechcem hadat, ja som len dufala, ze mi niekto zodpovie na moje dotazy..
sa kludne odcervuj kazdy mesiac, mne je to fuk..
antibiotika pred zimou si tiez davas preventivne, aby si nechytila anginu? :think:
P. S.prosim nepis uz o mne a mojej rodine, snazim sa moc nespecifikovat urcite podrobnosti, diky.. :kytka:

No, kdybys to necitovala, mohla jsem editovat… ;)
To vše byly příklady…nic víc…o ATB a lécích píšeš TY..ne já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.3.15 12:31
@SIMONA1234 píše:
No, kdybys to necitovala, mohla jsem editovat… ;)
To vše byly příklady…nic víc…o ATB a lécích píšeš TY..ne já.

no pisala si, ze odcervenie beres ako prevenciu-a ja teda tabletu na odcervenie beriem ako liek..preto ten priklad s ATB..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková