Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je *****. Proč je vše na tobě? Ať se hezky zapojí taky, děti si udělal dobrovolně. Takže žádný, že se starat nebude.
edit adminem - smazán vulgarismus
@JancaS84 píše: Více
Jak se to dělá v praxi, donutit ho. Když nechce.
A ona taky pěkná…píp…že má náturu na chlapa od těhotné ženské
. To je tak na kontakt s bývalou paní Vojtkovou, co jí manžel opustil ještě před porodem druhého dítěte a nebyla v tom jiná žena
no tak jistě tomu všechny věříme ![]()
Zlato, drž se!!! Doufám, že máš podporu rodiny a rodinných známých a kamarádek. Tohle udělat můj syn, tak ho neznám. ![]()
@vokishka píše: Více
Tak on rodič, který se plně staral, což bys předpokládala, když si s ním někdo udělal další, většinou ze dne na den nepřestane, že? ![]()
@vokishka píše: Více
Jojo, otázka je, jak moc přestal, nebo zda spíš vůbec nezačal ![]()
@Annonymní_007 Přestal…nebo takhle, o miminko v podstatě nejeví zájem žádný…staršího vezme sem tam na hodinu, dvě ven, ale tím to končí. Když na tu chvíli přijde, je nepříjemný a mě stačí jedno dvě jeho slova a bulim jak želva.
Nepíše se mi to lehce, ale vzhledem k tomu, že mi tě je opravdu líto, to udělám. Před lety jsem byla na místě té „nové“, se kterou si chlap začal v průběhu těhotenství manželky a po porodu odešel za mnou. Nechci ani psát, jak jsem byla neskutečně hloupá, důvěřivá a zamilovaná, navykládal mi o jejich manželství nesmysly a i když jsem měsíce odolávala a několikrát jsem se s ním rozešla ještě než se jim narodilo dítě, nakonec mě stejně udolal.
Jenže, byl ho ha.zl. A takoví lidé si za svým pochopitelně nestojí. Takže se za pár týdnů zase vrátil domů, asi pod tlakem širší rodiny, já se z toho snažila vyhrabat, ale jemu nedělalo problém mě znovu a znovu přesvědčovat. Manželka byla totálně na dně, není se co divit. Jí totiž nalhával věci stejně, jako mně. Uplynulo pár let, kdy se stále střídal s měsíci u mě a s měsíci u ní, já psychicky naprosto mimo, rozešla jsem se, on mě získal zpátky. A tak dokola. Nikdo neustál ten tlak, pořád jsme se hádali. Jediný, kdo to musel zvládnout a zvládnul, byla jeho žena. Ta to dokázala. Ona z toho myslím si vyšla mnohem silnější, on z toho vyšel v pohodě a já jsem byla psychicky vyřízená.
Pak jsem pochopila, že takového chlapa v životě nechceš. Ona ho měla zpátky. Nedivím se jí ani trochu, měli spolu malé dítě. Jen ji lituju, že ho asi pořád má. Pěkná, chytrá ženská.
Takže i ty to zvládneš a pokud ta druhá není opravdu bezcitná mrcha (za kterou i mě všichni považovali) a je vlastně jen hloupá a on jí třeba nalhal, že ho nechceš a chceš ho jen kvůli dětem a penězům a tak dále, tak ona bude chtít znát pravdu a až jí to přestane sedět do jeho pohádek, tak to začne řešit. A budou se hádat. A on se jako typický srab vrátí zase k vám domů. Pak se bude zase vracet k ní. Protože s tebou být přece nechce, ale taky nebude mít kam jít.
Zvaž, jestli o to stojíš. Děti zvládneš, psy a dům taky. Nebo on obstarával většinu péče? Nikdy nebudeš sama, máš děti. A podpoří tě úplně každý, protože tohle je strašné svinstvo, co udělal, akorát si to asi neuvědomuje.
Pro tveho manzela nemam slusneho slova
Ale tobe preju at mas hodne sil a pevne nervy.
Pokud muzes, zkus se zeptat v rodine/kamaradu jestli by ti nejak nepomohli. Je mi z toho celkem smutno, ze se chlap sbali a odejde od manzelky a matky jeho deti v tak citlivem obdobi.
![]()
@Anonymní píše: Více
A co proboha čekal??? Teď…v nejhorším období, Ty v hormonech a ještě vysírá…to je normálně na vraždu. A nikdo by se ti nemohl divit. ![]()
Asi nepotřebuji radu, spíš se jen anonymně svěřit… Mám krátce po porodu a k malému miminku mám doma ještě školáka. Manžel už u porodu byl takový divný, chladný. Do porodnice za námi chodil max na půl hodiny a pár dní po propuštění domů přišel s tím, že už takhle dál nemůže, potřebuje žít svůj život po svém. Že já v životě stále jen na něco čekám a to už on nechce. No je v tom jiná. Nastěhoval se k ni, ale s ni jeho odchod samozřejmě nemá nic společného. A já jsem teď solidně na rozsypání. Nečekaně sama na děti, psa, domácnost, na všechny ty radosti a starosti ohledně miminka. Emočně úplně v háji… 🥺