Manžel háže svou vinu na mě

Ninka122
25.10.24 15:41

Problem s manzelom

Dobry den. Chcela by som sa opytat, ako sa spravat k manzelovi, ktory stale hadze svoju vinu na mna, kedykolvek ho pekne upozornim, tak ja skoncim ta sibnuta a co si vymysla. Napriklad sa sprchuje iba obcas, ani sa neumyva a ked sa po robote vyzlecie tak pachne cely dom. Nesmiem sa ozvat, lebo zacne byt agresivny. Tak isto si berie prilis k sebe nieco, co poviem s dobrym umyslom a vobec to nemyslim tak zle, ako si mysli on. Musim povedat, ze sa snazim nanho hovorit pekne alebo so zartom. Tiez mi zvykne povedat, ze ziadny muz by pre zenu nerobil tolko co on - ze so mnou chodi vsade autom. Ja si myslim, ze iny muz by pre zenu robil omnoho viac..Ja uz neviem, co mam este skusit, aby sa spamatal. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
25.10.24 16:26

Nerozumím tomu, jak to může být manžel, když se nemyje :nevim:
Nebo se mu rozjela nějaká psych. diagnoza, která to způsobuje?
Prece proč by sis brala dobrovolně burana?

• Citovat
  • Upravit
1396
25.10.24 16:32

Máte děti?
Jinak moji mamku táta vozí všude a ještě je na ni celý život slušný a hodný. Stejně tak to máme i v dalších párech v rodině. Můj muž mě taky všude vozí autem, dokonce mi to sám nabízí a taky je ke mně slušný a hodný. To jen k těm jeho buranským řečím, že žádný jiný muž by…

S týpkem jako máš ty jsem se rozvedla a vřele doporučuji, „nespamatal sa 7 rokov“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
25.10.24 16:50

Jak bych se chovala. k chlapovi, co je dobytek a nemyje se? Asi bych si zacpala nos, až bych mu nesla rozvodové papíry :D

Příspěvek upraven 25.10.24 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
25.10.24 16:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35741
25.10.24 18:01

Udělala bych z něj exmanžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
25.10.24 18:12

Chce to sebedůvěru. Ty už to vidíš, že takovéhle chování je strašný a on asi ještě dlouho zůstane neandrtálec, takže závěr je jasný. :mavam:. Hmmm, sex s takovýmhle " metrosexuálem" musí být asi taky zážitek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
28.10.24 14:41

@Iva Horakova Problém je, že tenhle typ lidí nikdy moc nezajímá, jak se cítí ten druhý. Nejdůležitější jsou oni sami.

A pochybuji, že nějaká poradna promění křupana v citlivého a empatického partnera. A zároveň si myslím, že takový byl odjakživa, takže bych si ho nebrala. Během vztahu může vyplavat spousta věcí, co se předtím dařilo skrývat, ale celková povaha dlouho tutlat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.10.24 14:48

A ty nemas ridicak, ze te musi vozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15908
28.10.24 15:00
@Muz007 píše: Více

Myslím, že řidičák tu bude asi ten nejmenší problém… :think:
Chlap je prase a buran k tomu a asi si myslí, že se mu má snad ještě klanět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
28.10.24 15:04

Já myslím, že to je zásadní problém. Vzala by mu vítr z plachet a hlavně by se osamostatnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
28.10.24 15:18

Fuj, s prasetem bych nežila, ani kdyby mi platili. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
28.10.24 19:08

@Ninka122 jojo to je super to házení viny na tebe (obecně na druhé, styl já nic já muzikant), úplná kopie mého otce, kterému se pivedl majstštyk - podvedl kdysi naši matku a tak to otočil, že za vše mohla ona a že vlastně ona ho podvedla, to prostě nepochopíš.
Ohledně nehygieny je to tam u nich už velmi dlouhou dobu taky tak, otec prostě páchne (nekoupe se), jednou jsme tam dojeli na návštěvu a už v chodbě rychna jako prase, i jsem to řekla a matka na to, že ona s tím nic nezmůže, nedonutí ho atd, tak jsem otci řekla, ať se umyje a hádej, jak to dopadlo? Další den mi OBA řekli, že smrdí popelnice :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak jsem matce řekla, jestli si dělá pr.d.el, že ještě včera říkala, že smrdí otec, že se nemyje atd, prostě opět otočila a lhala - v tom žít nechceš!, aby z tebe dělal vo.la (ve tvém případě kra.vku)
Navíc otec je také agresivní, tak máš asi jeho kopii.
On je kombinace despoty, agresivního tyrana a narcisty, no hnus děs běs. Vřele doporucuji rozvod, protože takový člověk se nezmění (naši jsou také rozvedení už xy let z popudu otce, ale matka s ním stále žije)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí