Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pichňa89 V životě bych nedošla od svých dětí kvůli chlapovi, to je hnus. Milenci vysvětlovat nic nemusíš, nebuď hloupá a okamžitě se vrať k dceři.
@Alušáček píše: Více
A kdyz se rozbije rodina diky tomu, ze si dva jen pry nerozumi? Je to vetsi hnus?
@Andelskej_Satan píše: Více
Ne není, protože opouští sebe, ale ne děti. Neumím si představit, že večer ležím v pelechu vedle milence a nemužu ani uložit ke spánku svoje malé dítě. Tomu se říká přesun mozku do jíných míst.
@Alušáček píše: Více
No kdyz jeden to citi ze uz si nerozumite a rozbije rodinu, tak taky jeden z nich nebo oba pri stridavce neuspavaji sve deti kazdy den…jestli vnimas muj point. Ten co.byl rozejit si to taky nevybral.
Ty jsi fakt odešla od manžela a hlavně od čtyřleté dcerky k milenci? Jako vážně? To jsi teda hustá. Být tvým mužem, pošlu tě do řiti, podám žádost o rozvod a o svěření dítěte do péče pro tvé hrubé zanedbání péče.
Fakt strašný. 🤦
@Pichňa89 píše: Více
Jako fajn, že jsi to přehodnotila, ale nechápu, jak může dát žena přednost chlapovi před dítětem. A zajímalo by mě, co na něm tak ty ženy milují… Tys opustila manžela, on opustil stalou partnerku, teď pro změnu zase opustíš ty jeho… Na můj vkus je u vás nějak moc těch opuštěných a nespokojených…
Předpokládám, že nick je provokace…
Příspěvek upraven 09.01.26 v 18:47
Je rozdíl ukončit vztah, když si ti dva už nerozumí a odejít za milencem a obětovat vlastní dítě kvůli němu.
Myslíš, že by při rozchodu s manželem musela zakl řešit, že nemůže vzít dceru domů, protože by to tam někomu vadilo?
@izabe píše: Více
Patrně byla hodně zamilovaná a holt některé věci úplně nedomyslela. Taky se to stává.
Mě jen udivilo že věděla, že milenec tak malé děti nemusí. A přesto to udělala.
To, ale není zakladatelky případ. Nemá dceru v péči vůbec, odešla od ní.
@Parvaneh píše: VíceŽe by hormony. To pak jde rozum jinam.
@Steve718 píše: Více
Evidentně rozum v kalhotkách ![]()
Ale psycho trávit s ní čas mimo nový “domov” jen aby milenec byl ok a netvářil se kysele ![]()
Dokážu pochopit nevěru (v krajním případě), dokážu pochopit vyhoření vztahu po letech a dítěti, dokážu pochopit zamilování se do nového objektu, který je „úplně jiný“ než ten původní.. ale v životě nepochopím, žes mu dala přednost před vlastním dítětem. Za to se omlouvám, tohle mi hlava nebere, ač skousnu leccos.
@teroonka píše: Více
To pochopí jen ty které byli nevěrné, že dokážeš dítě opustit.