Odchod od milence

5
9.1.26 14:41

Odchod od milence

Ahoj, dobry den,

zijeme spolu dva mesice a ja pochopila, ze to nejde.
Odesla jsem od manzela, ano jsem ta nezodpovedna a nevazici si zena. A ted jsem narazila. Tedy tusila jsem to uz driv, ze milenec, nemusi male deti (4roky), ale rikala jsem si, treba to zkusi a zjistí, ze je to fajn. Ale ne. On opustil kvuli me partnerku, se kterou byl 8 let. Ta ma dve deti - 15 a 18 let. Zili spolecne v dome, kde v jednom patre zil jeji ex s novou rodinou a druhym patre zili oni. Takze deti videli mamu a tatu kdykoli.
Jenze u me to tak neni. Holcicku vidam, prorotze chci a protoze mi chybi, kazdy den. Vyzvednu ji ze skolky a travime spolu cas. Bohuzel ho travime mimo muj novy domov. Protoze koukat na otravenyho chlapa, ktereho obtezuje male dite, nechci.
Dcerka u nas nechce byt a nechce tam ani spinkat (bojd kdyz tam malicka nema svou postylku a poradne hracky).
Ted uz jsem dospela do rozhodnuti, ze odejdu. I kdyz pritele miluju, tak fakt, ze nesnese mou dcerku, je pro me neprijatelny. Dcerka mi hrozne moc chybi. Chybi mi noci s ni, delat ji snidane a nestresovat se, ze prijdu domu dyl, protoze jsme se zdrzely na hristi.
Ted hledam zpusob, nebo spis formulaci, jak mu to oznamit. Protoze ho stale miluju a bohim se, ze ho tim znicim. Ale chci byt s dcerkou to je priorita :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1605
9.1.26 14:44

Neboj, tohohle typa fakt nezničíš. Kdyby mu na tobě záleželo, tak mu nebude jedno, že u něj bydlíš bez dítěte a trpíš tím. Asi máš růžové brýle, ale tohle fakt žádná velká láska není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
9.1.26 14:50

To se jako vrátíš k manželovi jakoby se nechumelilo? Já bych spíš řešila, jak to říct manželovi, že jsem naprostá trubka a chci se vrátit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
9.1.26 14:50
@Pichňa89 píše: Více

K. manzelovi se vratit nemuzes? Jestli by Ti odpustil a vzal zpet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.26 14:53

@Andelskej_Satan právě, že jsme to spolu diskutovali. Protoze co jsem je opustila, uvedomila jsem si hodně věci. Neustále na ně myslím a musím říct, že s manželem jsme spolu začali mluvit víc otevřeně, víc se posloucháme a máme domluvenou parovou terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.26 15:02

Bože kde jsi dala rozum holka.
Vedela si že nemusí malý děti a přesto všechno svou rodinu rozbiješ.
Teď už snad jen ti přát, aby manžel byl zodpovědnější a nějak to slepíte. A odpustí nevěru. Už kvůli dcerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.26 15:03

@Steve718 ja vim. :,( byla jsem naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.26 15:06

Jaký máš odhad, jak se manžel zachová.
Patrně ještě nejste v rozvodovém řízení.
Holka já měl uz16, když náš otec opustil kvůli milence a řeknu ti těžké to bylo a co potom chudák tvá dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.26 15:09

@Pichňa89
Ne nebyla jsi naivní, ale patrně zamilovaná.
Co ti manžel udělal ze si to zasloužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.1.26 15:12

@Steve718 on nic.
Prisla jsem si nevyslechnuta, přehlížená, taková samozřejmost. A pak se najednou objevil nekdo, kdo me videl, kdo se mnou mluvil….
Ale jak se rika, kdyz ptacka lapaji….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.1.26 15:32

Tak to je klasický scénář, co jsem kdy četl. A pak žena nevidí neslyší. Probere se až nárazem s realitou.
Jenže ty jsi to částečně věděla že to nebude s milencem jen tak. To je to divné, že jsi do toho šla.
Ale co už. Přeji ať tě vezme manžel na milost. Jen bych počítal že už to bude jiný vztah a důvěra - kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
9.1.26 15:51

Od dcerky si odesla jakoby nic a od milence premyslis, jak mu to rict, abys mu neublizila 8o Proste cau, jdu za tim nejcennejsim, co mam, kdyz ty ji tu nechces…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.1.26 15:57

Milence miluješ a chceš se vrátit domů skrze dceru, o manželovi ani zmínka. :think:

Nic není nemožné a já si stojím za tím, když všem píšu, že pokud jsou v manželství malé děti a dojde na nevěru, mělo by se to minimálně zkusit.

Čeká vás velice náročných několik let.

Nezbývá, než popřát spoustu sil a pevné zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9355
9.1.26 17:22

No tvl, opustíš kvuli milenci dceru a tvoje jediná starost je teď, jak mu to říct, abys ho chudáčka nezničila :zed: ty jsi fakt matka roku. Ten chlap je dospělý, přežije to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37153
9.1.26 17:43

Řekla bych mu Pepo byla sem totálně tupá když sem si myslela, že to bude fungovat. Odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí