Odchod od milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
10.1.26 14:08
@Venetia píše: Více

Nepletes se?
Nevím jestli mi něco neuniklo, ale zatím řeší jak opustit milence, aby z toho neměl trauma.
A jak ji chybí dcerka, a že nemá kde s ní být, když u milence nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
10.1.26 14:13
@Steve718 píše: Více
…

právě, že jsme to spolu diskutovali. Protoze co jsem je opustila, uvedomila jsem si hodně věci. Neustále na ně myslím a musím říct, že s manželem jsme spolu začali mluvit víc otevřeně, víc se posloucháme a máme domluvenou parovou terapii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
10.1.26 14:45

Dík. Už si vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
10.1.26 16:45

S manželem to budoucnost nemá, vždy jenom řeší milence. Milence miluje tak jaký asi bude návrat s manželem? že tak neřešila jak po jejím odchodu bude dítěti :? měla by se naučit žít nějakou dobu sama, ne od manžela za milencem a zpět. S milencem vztah neukončí protože to nezvládne. Ona ani nepřemýšlela když věděla že on děti rád nemá a čekala že kvůli ní změní názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
10.1.26 16:52

Jop, to.ma zakladarelka docela velke stesti, ze manzel.nema ego a komunikuje…to by mohlo zakladatelce neco napovedet, minimalne to, ze ji ma porad rad. Jak s tim zakl.do budoucna nalozi je v jejich rukach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9409
10.1.26 16:52

A bude to stačit? Vždyť současně uvádí, že milence miluje a kdyby neměl problém s dcerou, tak by o manželovi ani nepřemýšlela. Spíš hraje na manžela divadlo aby se mohla kvůli dceři vrátit zpět domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
10.1.26 16:55
@Markéta80 píše: Více

Hele mozna mas pravdu, nektery detaily mi asi unikly. Zavani to trosku vypocitavosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
10.1.26 17:30
@izabe píše: Více

To záleží více na něm než na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
10.1.26 17:46
@izabe píše: Více

Jojo. Znouze ctnost, jak se říká.
Celé se to děje jen kvůli dceři.
Na manželovi ji asi moc nezáleží.
O něm nic nepíše.
Snad se zakl. napíše jak se to vyvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9409
10.1.26 17:53

No jasně, ale pokud se bude snažit před manželem a přitom bude stále mít city k milenci, tak to manžel jak pozná? Pak je jen otázkou času, kdy s milencem zase skončí v posteli nebo ji oblbne někdo jiný - nepůsobí to na mě, že by o manžela až tak moc stala, spíš je to jen kvůli té dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
10.1.26 17:56

@Andelskej_Satan vždy řeší jen milence, ani slovo co manžel? Co potom chce zachraňovat, jen z něj bude dělat blbce a za milencem jí to stejně potáhne. měla by si položit otázku pokud by milenec její dítě nějak přijal chtěla by se vracet za manželem? odpověď bude že nechtěla. vrátí se protože nemá kam jít a sama žít neumí nebo na to nemá finance :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
10.1.26 18:14

Popsala si to přesně. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
10.1.26 18:24

Jop, mas pravdu, zacinam to videt stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.1.26 18:24

Mnohokrát jsem tu četla, že žena sbalí potomky a jde k milenci. Ale opustit 4leté dítě, jít za milencem, co nemá rád děti a doufat, že si na ni zvykne, to je opravdu :poblion: A ještě řešit, jak mu chudáčkovi říct, že ti dcera chybí, aby se z toho nezhroutil… Co takhle „miluju svou dceru, ale ty děti nemáš rád, takže odcházím. Byla chyba kvůli tobě opustit rodinu“. To by nešlo? Co chceš proboha vymejšlet? Mě i zaráží, že o manželovi ani ťuk. Ono je samozřejmé, že tě vezme zpátky? A i kdyby ano, tak se pokusíte vztah napravit, nebo se vracíš jen kvůli dceři, dál budeš milovat milence a manžela budeš jen trpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
10.1.26 18:35
@Petrrrr píše: Více

Já jsem teda diskuzi jen prolétla, ale kolik lidí jí tady tleská? Vidím samé pohoršení nad tím, že opustila dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí