Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe píše: Více
Taky nechápu tu ženu.
A představa že manžel může dostat výhradní péči a ona uvidí dítě, jen pár dní v měsíci, musí být frustrující. Vždyť dcerka nebude mít 4eoky pořád a já na to u svých dětí rád vzpomínám. Jaká sranda byla s nimi.
@Steve718 píše: Více
Milenec jí byl milejší než vlastní rodina. Pánovi tu případnou výhradní péči přeji, on rodinu nerozbil.
Víš, to je jako by ta žena (muži ve větším procentu opouštějí kvůli jiné svou ženu i děti současně) prostě ztratila mateřský instinkt, prostě jako máma cítím pouze k dětem ten nejvyšší level lásky, třeba že bych za ně dala život, bráním je vlastním tělem nebo byla schopna zabít člověka, který by jim ublížil. A tohle nikdy žádný muž v mém životě nemůže převzít a naplnit, tenhle nejvyšší stupeň lásky. A u zakladatelky, já bych pochopila, že odejde od manžela, ale že si nechá vzít 4-letou dceru a dá přednost cizímu muži, to je hardcore.
Je to mnohdy jako přes kopírák. Žena se zamiluje, a pálí se mosty. Taky jsem to zažil na vlastní kůži. Syn je o něco starší(měl 16), dostal jsem ho pak do výhradní péče, se souhlasem manželky. Neumím si to představit, to „myšlení“.
Ale jak říkám, je to dnes celkem běžné.
Příšerný příběh…je mi z toho opravdu uzko. Ze se 2 odcizil, skončí manželství, dokážu pochopit, ale ze odejdes od malé dcerky a ještě čas strávený s ni organizujes podle milence je opravdu k zbliti. A největší problem této situace vidíš v tom, jak říct milenci, ze od něj odchazis
ale manželovi to si neměla problem říct, ze jeho a dceru opouštís a jdeš do jine postele, co?
@Dn0712 píše: Více
Přesně tak, na blití. Taková ženská zasluhuje tak akorát nakopat do pr…což milenec udělal.
Co je to za couru, že se vzdá vlastního malého sladkého dítěte.
@884135 píše: Více
To se může stát, ale neznámé jaké má zakladatelka zázemí, OSPOD taky k tomu bude mít, co říci.
@Kuff píše: Více
Ahoj. Četl jsem tvůj příběh.
Tvá ex může v budoucnu litovat až jí dá syn, že ho nezajímá. Taky nic moc.
Víme ovšem co nemá. Morálku, odpovědnost, vkus a lásku k dceři.
@884135 píše: Více
Milenec ji neodkopl, psala jen, že zvažuje odchod kvůli dceři.
Nic nepsala ani o manželovi.
Já ji přeji, aby to nějak slepipi s manželem už kvůli dceři i když si to nezaslouží. Ale dítě potřebuje úplnou rodinu. To je jen můj názor.
Kdyby se manžel zachoval, jak většina žen tady radi v opačných případech, tak už jí šanci nedá. Je zajímavé vidět ten posun, když je to obráceně. To se omlouvá vším možným. Vůbec neřeší, že ublížil i manželovi, jak se asi cítí. Ale jak to říct milenci. Je to strašně. Vůbec neví, zda manžel bude mít ještě zájem ji vzít zpátky. To si je jim tak jistá, když provedla něco, co málo lidí odpustí? To by měla řešit.
@Anonymní píše: Více
A zakladatelka psala, že se chce vrátit zpět k manželovi? Možná jsem to přehlédla.
Za mě je návrat k manželovi k samostatné diskuzi. Tady by pro začátek stačilo odejít od milence, najít si případně vlastní bydlení a tam fungovat - muže se s dcerou vídat, muže u ní spát apod. A jestli se vrátí zpět k manželovi, to pak už bude záležet na obou.
@Parvaneh píše: Více
Já být na jeho místě tak začnu dělat na rozvodu a výhradní péči jen co se za ní zabouchnou dveře. Bohužel ho ukecaná a veme ji zpátky ale v budoucnu zase zdrhne.
@Anonymní píše: Více
Bohužel dvojí metr. Chlap podvádí a opustí dítě kvůli milence tak je to ten největší ----- na světě ale udělá to žena tak je to naopak ona je oběť a chlap se jí určitě nevěnoval atd.
@Petrrrr píše: Více
V dnešním klimatu sociálních sítí může za nevěru vždy muž. ![]()