Odchod ze školky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den. Pracuji ve školce na pozici podobné asistentovi. Je to pouze z projektu. Jsem ve zkušební době a již podruhé jsem na neschopence. Ještě nemám vybudovanou imunitu, takže se dá předpokládat, že nemocnost bude teď na začátku častá. Řekla jsem si ale, že mi to za to nestojí a ani se to nevyplatí. Chci využít toho, že jsme ještě ve zkušební době a odejít. Zítra jsem ještě na neschopence, tak to chci vyřídit, ale bojím se reakcíMáte nějaké tipy, jak to zvládnout? Děkuji.
Tak pokud jsi uz pidruhe nemocna uz ve zkusebce, tak bude treba reditel i rad, ze odchazis. Uplne nevim, co chces zvladat. Prostě das na papir, ze odchazis a je to, ne?
Zvládnout co? Že doneseš papír o zrušení PP ve zkušební době a už nepřijdeš?
Nejsi tam ještě ani tři měsíce a už jsi byla dvakrát nemocná. Nedovolá bych se, kdyby chtěli sami ukončit pracovní poměr.
@Nicole 1234 píše:
Nejsi tam ještě ani tři měsíce a už jsi byla dvakrát nemocná. Nedovolá bych se, kdyby chtěli sami ukončit pracovní poměr. [/citaceVe školce je běžné, že zaměstnanec často marodi, pokud dříve nepracoval s dětmi.
Příspěvek upraven 22.05.22 v 14:18
- Upravit
@vokishka @Nicole 1234 myslíte, že jen děti mají nárok být po nastoupení do školky nemocný? I dospělýho ta nálož různejch virů skolí a ve školkách jsou na to zvyklý.
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Pracuji ve školce na pozici podobné asistentovi. Je to pouze z projektu. Jsem ve zkušební době a již podruhé jsem na neschopence. Ještě nemám vybudovanou imunitu, takže se dá předpokládat, že nemocnost bude teď na začátku častá. Řekla jsem si ale, že mi to za to nestojí a ani se to nevyplatí. Chci využít toho, že jsme ještě ve zkušební době a odejít. Zítra jsem ještě na neschopence, tak to chci vyřídit, ale bojím se reakcíMáte nějaké tipy, jak to zvládnout? Děkuji.
Prostuduj si podmínky projektu, ono není jen tak ukončit pracovní poměr, byť jsi ve zkušební době.
- Upravit
@Nicole 1234 píše:
Nejsi tam ještě ani tři měsíce a už jsi byla dvakrát nemocná. Nedovolá bych se, kdyby chtěli sami ukončit pracovní poměr.
Ano, já totiž za to můžu a nemoc jsem si schválně přivodila. Ve školkách je to prý běžný.
- Upravit
@Janli píše:
Prostuduj si podmínky projektu, ono není jen tak ukončit pracovní poměr, byť jsi ve zkušební době.
Jaké by měly být podmínky?
- Upravit
@Janli píše:
Tak zakon je jen jeden, ne. Ve zkusebce muzes odejit nebo byt odejita. Jinak by ve smlouvě zkusebka nebyla
V naší školce maji kluci taky takovou pani učitelku, co jen chodí vypomahat a je k nezaplacení!! Škoda, že to nechcete dal dělat, i když chápu, že zdraví je přesnější, ale i tak, třeba byste časem proti bacilum byla imunní ![]()
Když mě čekalo něco, co mohlo být nepříjemný, řekla jsem si: „Co je horší? Bejt ve smyku dlouhodobě, nebo udělat třebas nepříjemnej, rychlej řez, který zabere pár chvil!?“ No a bylo jasno. Jo… A většinou se ukázalo, že ty jasný a rychlý řezy ve finále nebejvaly většinou tak strašný jako v mých představách. ![]()
@Tofifea píše:
Když mě čekalo něco, co mohlo být nepříjemný, řekla jsem si: „Co je horší? Bejt ve smyku dlouhodobě, nebo udělat třebas nepříjemnej, rychlej řez, který zabere pár chvil!?“ No a bylo jasno. Jo… A většinou se ukázalo, že ty jasný a rychlý řezy ve finále nebejvaly většinou tak strašný jako v mých představách.![]()
Svatá pravda!
- Upravit
@vokishka píše:
Tak zakon je jen jeden, ne. Ve zkusebce muzes odejit nebo byt odejita. Jinak by ve smlouvě zkusebka nebyla
Ano, může odejít, ale pokud byla zařazena do nějakýho projektu, tak to může mít důsledky. Třeba se nemůže půl roku registrovat na ÚP nebo nebude pobírat podporu apod. Nevim, o jaký projekt se jedná, proto píšu ať si nejdřív prostuduje podmínky a ví, co ji případně čeká.
- Upravit
@Janli píše:
Ano, může odejít, ale pokud byla zařazena do nějakýho projektu, tak to může mít důsledky. Třeba se nemůže půl roku registrovat na ÚP nebo nebude pobírat podporu apod. Nevim, o jaký projekt se jedná, proto píšu ať si nejdřív prostuduje podmínky a ví, co ji případně čeká.
O tom tedy nic nevím a nikdo mě nepoučil. Ve smlouvě mám zkušební dobu ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den. Pracuji ve školce na pozici podobné asistentovi. Je to pouze z projektu. Jsem ve zkušební době a již podruhé jsem na neschopence. Ještě nemám vybudovanou imunitu, takže se dá předpokládat, že nemocnost bude teď na začátku častá. Řekla jsem si ale, že mi to za to nestojí a ani se to nevyplatí. Chci využít toho, že jsme ještě ve zkušební době a odejít. Zítra jsem ještě na neschopence, tak to chci vyřídit, ale bojím se reakcí
Máte nějaké tipy, jak to zvládnout? Děkuji.