Odchod ze školky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Janli
22.5.22 15:07
@Anonymní píše:
O tom tedy nic nevím a nikdo mě nepoučil. Ve smlouvě mám zkušební dobu :nevim:

Ty jsi nepodepisovala smlouvu o tom projektu? Nebo co to má být za projekt?

• Upravit
74217
22.5.22 15:11

Ty děláš nejspíš školního asistenta, který je placený ze šablon?
Tam je to problém, že člověk marodí a chybí. Peníze se totiž musí vracet a je to zbytečná komplikace pro vedení školky. Dělala jsem to chvilku. Zrovna mi zastihla hodně akutní operace žlučníku. Neměla jsem na rozmyšlenou, jestli operace nebo rozhánění. Hned operace. A taky byl první dotaz vedení, jestli se stihnu vrátit do dvou týdnů.
Jinak by muselo dojít k vrácení dotace.

• načítám...
Anonymní
22.5.22 15:19
@Janli píše:
Ty jsi nepodepisovala smlouvu o tom projektu? Nebo co to má být za projekt?

Mám podepsanou pracovní smlouvu a náplň práce :nevim: Nikdo mě nepoučil o tom, že když odejdu, bude nějaký problém.

• Upravit
Anonymní
22.5.22 15:20
@Kelsey píše:
Tam je to problém, že člověk marodí a chybí. Peníze se totiž musí vracet a je to zbytečná komplikace pro vedení školky. Dělala jsem to chvilku. Zrovna mi zastihla hodně akutní operace žlučníku. Neměla jsem na rozmyšlenou, jestli operace nebo rozhánění. Hned operace. A taky byl první dotaz vedení, jestli se stihnu vrátit do dvou týdnů.

Ano, je to tak.

• Upravit
101765
22.5.22 16:25
@Janli píše:
Ano, může odejít, ale pokud byla zařazena do nějakýho projektu, tak to může mít důsledky. Třeba se nemůže půl roku registrovat na ÚP nebo nebude pobírat podporu apod. Nevim, o jaký projekt se jedná, proto píšu ať si nejdřív prostuduje podmínky a ví, co ji případně čeká.

Tak podle popisu je to projekt skoly a zen ji muze byt presne tam. Problem by mohla mit pouze, pokud by se jednalo o misto pro ni od UP.

• načítám...
Anonymní
22.5.22 16:34
@j.a.n.i1 píše:
Tak podle popisu je to projekt skoly a zen ji muze byt presne tam. Problem by mohla mit pouze, pokud by se jednalo o misto pro ni od UP.

Nene, od UP to není :)

• Upravit
101765
22.5.22 16:37
@Anonymní píše:
Nene, od UP to není :)

Pak te to nemusi trapit.

• načítám...
3958
22.5.22 17:48
@Anonymní píše:
Dobrý den. Pracuji ve školce na pozici podobné asistentovi. Je to pouze z projektu. Jsem ve zkušební době a již podruhé jsem na neschopence. Ještě nemám vybudovanou imunitu, takže se dá předpokládat, že nemocnost bude teď na začátku častá. Řekla jsem si ale, že mi to za to nestojí a ani se to nevyplatí. Chci využít toho, že jsme ještě ve zkušební době a odejít. Zítra jsem ještě na neschopence, tak to chci vyřídit, ale bojím se reakcí :? Máte nějaké tipy, jak to zvládnout? Děkuji.

A baví tě ta práce? Já bych to kvůli nemoci hned nevzdávala. Moje malá teď od dubna nastoupila do jeslí a byla nemocná skoro pořád, byla tam opravdu jen párkrát. Učitelky řekly, že je to normální a že to bude trvat minimálně 2 měsíce, než si vybuduje imunitu. A teď po měsíci a půl tam konečně byla týden v kuse. To, co platí s imunitou pro děti, zcela jistě platí i pro dospělé, zvlášť teď po době covidové každý chytí kde co. Pokud jsou oni s tebou spokojení, tak bych to opravdu kvůli nemoci nevzdávala, zkus vytrvat ještě alespoň měsíc (nebo teda do konce zkušebky, nevím, kdy ti končí), ono se to srovná ;)

• načítám...
24717
22.5.22 18:00

Pokud vás ta práce baví a nevypadá to, že by se vás samo vedení chtělo zbavit, tak bych ještě počkala. Časem se promoříte určitě, vlastní zkušenost.

• načítám...
Anonymní
22.5.22 18:08

Děkuji za názory. Popravdě ta práce není to, co jsem si představovala. A raději bych něco trochu klidnějšího.

• Upravit
5889
22.5.22 18:26

Pokud bych se rozhodla končit ve školce a neměla bych zas tak vážný důvod, tak bych se ve školce domluvila na ukončení koncem června, abych to úplně nekomplikovala jim. A ten konec června není zase za dlouho.Syn chodí do přípravné třídy, jeho učitelka je těhotná, už by mohla být doma, ale řekla, že to do konce června zvládne a pak prostě o prázdninách porodí.

• načítám...
10425
22.5.22 18:27
@Kelsey píše:

Jojo, ja jsem byla takhle v soku, ze me nepusti na OCR kvuli tomu. Ale to mi samozrejme u pohovoru nikdo nerekl, ze…

• načítám...
24717
22.5.22 18:30
@Anonymní píše:
Děkuji za názory. Popravdě ta práce není to, co jsem si představovala. A raději bych něco trochu klidnějšího.

No tak to je jiná. Neschovávejte se za nemocnost a prostě na rovinu řekněte, že to není pro vás to pravé a že chcete ve zkušební době skončit. Nevidím v tom problém. A jak se píše výše, pokud vám ta zkušebka takto vyjde, bylo by vstřícné gesto vůči MŠ vydržet do konce školního roku.

• načítám...
Anonymní
22.5.22 18:38

Zkušební dobu mám do konce května. Navíc personál tam mají. Já jsem tam dá se říct navíc. A za nemocnost se neschovávám. Opravdu se to nevyplatí a mám určitý zdravotní potíže, kvůli kterým si nemůžu dovolit být často nemocná.

• Upravit
24717
22.5.22 18:43
@Anonymní píše:
Zkušební dobu mám do konce května. Navíc personál tam mají. Já jsem tam dá se říct navíc. A za nemocnost se neschovávám. Opravdu se to nevyplatí a mám určitý zdravotní potíže, kvůli kterým si nemůžu dovolit být často nemocná.

Pracovní poměr ve zkušební době končí doručením výpovědi druhé straně. Stihnout to teda musíte do toho konce května.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat