Odchod ze školky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
Ty děláš nejspíš školního asistenta, který je placený ze šablon?
Tam je to problém, že člověk marodí a chybí. Peníze se totiž musí vracet a je to zbytečná komplikace pro vedení školky. Dělala jsem to chvilku. Zrovna mi zastihla hodně akutní operace žlučníku. Neměla jsem na rozmyšlenou, jestli operace nebo rozhánění. Hned operace. A taky byl první dotaz vedení, jestli se stihnu vrátit do dvou týdnů.
Jinak by muselo dojít k vrácení dotace.
@Janli píše:
Ty jsi nepodepisovala smlouvu o tom projektu? Nebo co to má být za projekt?
Mám podepsanou pracovní smlouvu a náplň práce
Nikdo mě nepoučil o tom, že když odejdu, bude nějaký problém.
- Upravit
@Kelsey píše:
Tam je to problém, že člověk marodí a chybí. Peníze se totiž musí vracet a je to zbytečná komplikace pro vedení školky. Dělala jsem to chvilku. Zrovna mi zastihla hodně akutní operace žlučníku. Neměla jsem na rozmyšlenou, jestli operace nebo rozhánění. Hned operace. A taky byl první dotaz vedení, jestli se stihnu vrátit do dvou týdnů.
Ano, je to tak.
- Upravit
@Janli píše:
Ano, může odejít, ale pokud byla zařazena do nějakýho projektu, tak to může mít důsledky. Třeba se nemůže půl roku registrovat na ÚP nebo nebude pobírat podporu apod. Nevim, o jaký projekt se jedná, proto píšu ať si nejdřív prostuduje podmínky a ví, co ji případně čeká.
Tak podle popisu je to projekt skoly a zen ji muze byt presne tam. Problem by mohla mit pouze, pokud by se jednalo o misto pro ni od UP.
@j.a.n.i1 píše:
Tak podle popisu je to projekt skoly a zen ji muze byt presne tam. Problem by mohla mit pouze, pokud by se jednalo o misto pro ni od UP.
Nene, od UP to není ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Pracuji ve školce na pozici podobné asistentovi. Je to pouze z projektu. Jsem ve zkušební době a již podruhé jsem na neschopence. Ještě nemám vybudovanou imunitu, takže se dá předpokládat, že nemocnost bude teď na začátku častá. Řekla jsem si ale, že mi to za to nestojí a ani se to nevyplatí. Chci využít toho, že jsme ještě ve zkušební době a odejít. Zítra jsem ještě na neschopence, tak to chci vyřídit, ale bojím se reakcíMáte nějaké tipy, jak to zvládnout? Děkuji.
A baví tě ta práce? Já bych to kvůli nemoci hned nevzdávala. Moje malá teď od dubna nastoupila do jeslí a byla nemocná skoro pořád, byla tam opravdu jen párkrát. Učitelky řekly, že je to normální a že to bude trvat minimálně 2 měsíce, než si vybuduje imunitu. A teď po měsíci a půl tam konečně byla týden v kuse. To, co platí s imunitou pro děti, zcela jistě platí i pro dospělé, zvlášť teď po době covidové každý chytí kde co. Pokud jsou oni s tebou spokojení, tak bych to opravdu kvůli nemoci nevzdávala, zkus vytrvat ještě alespoň měsíc (nebo teda do konce zkušebky, nevím, kdy ti končí), ono se to srovná ![]()
Pokud vás ta práce baví a nevypadá to, že by se vás samo vedení chtělo zbavit, tak bych ještě počkala. Časem se promoříte určitě, vlastní zkušenost.
Děkuji za názory. Popravdě ta práce není to, co jsem si představovala. A raději bych něco trochu klidnějšího.
- Upravit
Pokud bych se rozhodla končit ve školce a neměla bych zas tak vážný důvod, tak bych se ve školce domluvila na ukončení koncem června, abych to úplně nekomplikovala jim. A ten konec června není zase za dlouho.Syn chodí do přípravné třídy, jeho učitelka je těhotná, už by mohla být doma, ale řekla, že to do konce června zvládne a pak prostě o prázdninách porodí.
@Kelsey píše:
Jojo, ja jsem byla takhle v soku, ze me nepusti na OCR kvuli tomu. Ale to mi samozrejme u pohovoru nikdo nerekl, ze…
@Anonymní píše:
Děkuji za názory. Popravdě ta práce není to, co jsem si představovala. A raději bych něco trochu klidnějšího.
No tak to je jiná. Neschovávejte se za nemocnost a prostě na rovinu řekněte, že to není pro vás to pravé a že chcete ve zkušební době skončit. Nevidím v tom problém. A jak se píše výše, pokud vám ta zkušebka takto vyjde, bylo by vstřícné gesto vůči MŠ vydržet do konce školního roku.
Zkušební dobu mám do konce května. Navíc personál tam mají. Já jsem tam dá se říct navíc. A za nemocnost se neschovávám. Opravdu se to nevyplatí a mám určitý zdravotní potíže, kvůli kterým si nemůžu dovolit být často nemocná.
- Upravit
@Anonymní píše:
Zkušební dobu mám do konce května. Navíc personál tam mají. Já jsem tam dá se říct navíc. A za nemocnost se neschovávám. Opravdu se to nevyplatí a mám určitý zdravotní potíže, kvůli kterým si nemůžu dovolit být často nemocná.
Pracovní poměr ve zkušební době končí doručením výpovědi druhé straně. Stihnout to teda musíte do toho konce května.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty jsi nepodepisovala smlouvu o tom projektu? Nebo co to má být za projekt?