Odcizení Netflix účtu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.1.23 06:47

odcizení Netflix účtu

Včera mi ukradli účet netflixu. dívali jsme se ma seriál a najednou vyskočilo ze bylo změněno heslo.
jak se taková situace řeší? mám rovnou zrušit předplatné nebo je tu šance ze se účet vrátí když zavolám na podporu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21502
11.1.23 06:53

Já bych okamžitě volala jejich hotline a řešila to s nimi. Tady nic kloudného nevymyslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
11.1.23 07:17

Teď už s tím asi nic neuděláš. Taky se mi to stalo. Měl ti v té chvíli přijít mail s tím že bylo změněno heslo a jestli jsi to byla ty, na ten je třeba okamžitě reagovat a heslo znovu změnit. Pokud to nestihneš, ten kdo ti účet ukradl změní email na který je to navázáno a už s tím nic neuděláš. Stopni si platby a založ nový netflix účet.
Jo a pokud máš stejné, nebo podobně heslo co jsi měla do toho Netflixu i někde jinde, všude to změň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.1.23 07:44
@Anonymní píše:
Včera mi ukradli účet netflixu. dívali jsme se ma seriál a najednou vyskočilo ze bylo změněno heslo.
jak se taková situace řeší? mám rovnou zrušit předplatné nebo je tu šance ze se účet vrátí když zavolám na podporu?

No máš špatné zabezpečení. Buď používáš stejná a jednoduchá hesla nebo jsi ho někde poskytla.
Na každý účet ať je jakýkoliv to chce jiné heslo. Pokud si je nejsi schopná pamatovat tak je mít napsané nejlíp v papírové podobě doma v žádném případě né někde ve složce v PC ;)
V bance stropní platbu a vyřeš hesla u všech ostatních účtu. A hlavně pokud je to možné udělej dvoufázový ověření přes telefon ať už na kód z SMS nebo na otisk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
11.1.23 09:00

Zavolej na podporu. Mne ukradeny ucet vratili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí