Bavil by mladší děti Titanic ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.1.23 15:48

Bavil by mladší deti Titanic ?

Zdravím maminy,
Chtěla bych se zeptat, na jaké filmy rády koukáte společně s dětmi, když jsou většího věkového rozdílu. Mě napadlo, že bychom mohli večer koukat všichni na Titanic, ale nevím jestli by to ty 2 mladší bavilo.
Jedná se o děti ve věku 4, 7 a 14 let. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.1.23 15:51

Asi bych je nechala koukat jen na tu hezkou část, kdy se loď plaví, a pak je nějak elegantně poslala na kutě. Aby z té dramatické části neměly trauma, přeci jen, jak tam odhazuje zmrzlého DiCapria do moře… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59372
2.1.23 15:53

Zrovna Titanic pro malé děti moc film teda není a ani si nemyslím že na to malé dítě bude koukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76249
2.1.23 15:55
@Tereza432 píše:
Zdravím maminy,
Chtěla bych se zeptat, na jaké filmy rády koukáte společně s dětmi, když jsou většího věkového rozdílu. Mě napadlo, že bychom mohli večer koukat všichni na Titanic, ale nevím jestli by to ty 2 mladší bavilo.
Jedná se o děti ve věku 4, 7 a 14 let. Děkuji za rady.

moji 6letou by to nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 15:56
@Tereza432 píše:
Zdravím maminy,
Jedná se o děti ve věku 4, 7 a 14 let. Děkuji za rady.

Ty dvě mladší tak dlouho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.1.23 15:57

My se dívali s dětmi 8 a 11 let a nebavilo to ani jednoho. Pro oba to byla nuda.
A nevím, jestli to na toho 4leteho není ještě moc složité.

• Citovat
  • Upravit
577
2.1.23 16:01

Ne nebavilo. Bud to bude dlooouha nuda, nebo se k tomu budou i bat…
S detmi 4 a 7 bych koukala pouze na pohadky a rodinne komedie, je jich dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8405
2.1.23 16:02

Titanic ma nějak 4 hodiny, to je někdy dost i na dospěláka natož na malé děti. A i ten děj by asi nepochopili ještě + teda ta nahá scéna (na tu mají ještě času dost si myslím :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
2.1.23 16:03

Pust jim něco moderního nebo aspoň vtipnehoneno něčím zajímavého, titanic už je dost za zenitem a pro děti si myslím ze to zajímavé nebude :lol: ctyrletak moc nevydrží u ničeho, to bych neocekavala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 16:05
@izabe píše:
Titanic ma nějak 4 hodiny, to je někdy dost i na dospěláka natož na malé děti. A i ten děj by asi nepochopili ještě + teda ta nahá scéna (na tu mají ještě času dost si myslím :D )

Myslíš tu, jak leží na gauči? Děti nesmí vidět nahé tělo? Já u osmileťáka bych měla zvídavé otázky spíš u toho zapoceného auta. Ale on by na to koukat tak dlouho nevydržel. Šlo to nedávno a ani jsem to nezkoušela. Byl zvědavý, já mu to vymluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8405
2.1.23 16:08
@Russet píše:
Myslíš tu, jak leží na gauči? Děti nesmí vidět nahé tělo? Já u osmileťáka bych měla zvídavé otázky spíš u toho zapoceného auta. Ale on by na to koukat tak dlouho nevydržel. Šlo to nedávno a ani jsem to nezkoušela. Byl zvědavý, já mu to vymluvila.

A to já bych zase čekala ty otázky spíše jak se svlékne :D jasně, každého věc, děti nahé tělo vidět můžou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
2.1.23 16:11

No nevim co by z toho meli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.1.23 16:23

Mám podobné staré děti a je to bavilo od začátku do konce :palec:. Dívali jsme se na to dokonce dvakrát, ne za sebou samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
2.1.23 16:23

Ne, jsi blbá, když chceš pouštět kvanta mrtvol malým dětem. Zahrajte si radši pexeso nebo človíčku nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.1.23 16:26

Moje skoro stejně staré děti to tedy bavilo, minimálně za pokus nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí