Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminy,
Chtěla bych se zeptat, na jaké filmy rády koukáte společně s dětmi, když jsou většího věkového rozdílu. Mě napadlo, že bychom mohli večer koukat všichni na Titanic, ale nevím jestli by to ty 2 mladší bavilo.
Jedná se o děti ve věku 4, 7 a 14 let. Děkuji za rady.
Asi bych je nechala koukat jen na tu hezkou část, kdy se loď plaví, a pak je nějak elegantně poslala na kutě. Aby z té dramatické části neměly trauma, přeci jen, jak tam odhazuje zmrzlého DiCapria do moře… ![]()
Zrovna Titanic pro malé děti moc film teda není a ani si nemyslím že na to malé dítě bude koukat ![]()
@Tereza432 píše:
Zdravím maminy,
Chtěla bych se zeptat, na jaké filmy rády koukáte společně s dětmi, když jsou většího věkového rozdílu. Mě napadlo, že bychom mohli večer koukat všichni na Titanic, ale nevím jestli by to ty 2 mladší bavilo.
moji 6letou by to nebavilo
@Tereza432 píše:
Zdravím maminy,
Ty dvě mladší tak dlouho nevydrží.
My se dívali s dětmi 8 a 11 let a nebavilo to ani jednoho. Pro oba to byla nuda.
A nevím, jestli to na toho 4leteho není ještě moc složité.
Ne nebavilo. Bud to bude dlooouha nuda, nebo se k tomu budou i bat…
S detmi 4 a 7 bych koukala pouze na pohadky a rodinne komedie, je jich dostatek.
Titanic ma nějak 4 hodiny, to je někdy dost i na dospěláka natož na malé děti. A i ten děj by asi nepochopili ještě + teda ta nahá scéna (na tu mají ještě času dost si myslím
)
Pust jim něco moderního nebo aspoň vtipnehoneno něčím zajímavého, titanic už je dost za zenitem a pro děti si myslím ze to zajímavé nebude
ctyrletak moc nevydrží u ničeho, to bych neocekavala ![]()
@izabe píše:
Titanic ma nějak 4 hodiny, to je někdy dost i na dospěláka natož na malé děti. A i ten děj by asi nepochopili ještě + teda ta nahá scéna (na tu mají ještě času dost si myslím)
Myslíš tu, jak leží na gauči? Děti nesmí vidět nahé tělo? Já u osmileťáka bych měla zvídavé otázky spíš u toho zapoceného auta. Ale on by na to koukat tak dlouho nevydržel. Šlo to nedávno a ani jsem to nezkoušela. Byl zvědavý, já mu to vymluvila.
@Russet píše:
Myslíš tu, jak leží na gauči? Děti nesmí vidět nahé tělo? Já u osmileťáka bych měla zvídavé otázky spíš u toho zapoceného auta. Ale on by na to koukat tak dlouho nevydržel. Šlo to nedávno a ani jsem to nezkoušela. Byl zvědavý, já mu to vymluvila.
A to já bych zase čekala ty otázky spíše jak se svlékne
jasně, každého věc, děti nahé tělo vidět můžou ![]()
Mám podobné staré děti a je to bavilo od začátku do konce
. Dívali jsme se na to dokonce dvakrát, ne za sebou samozřejmě
Ne, jsi blbá, když chceš pouštět kvanta mrtvol malým dětem. Zahrajte si radši pexeso nebo človíčku nezlob se.
Moje skoro stejně staré děti to tedy bavilo, minimálně za pokus nic nedáš.