Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak slecna by asi nebyla rada, kdyby mel stridavku (kdyz ted jezdi za klukem na tajnacku).
Jinak zazadat muze a soud to muze odklepnout ![]()
Vzit syna ti nemuze. Klid. Asi te jeho vadi spis vase dite, nez to zes neco udelala a rozhadala je.
Podle mě zažádat může a to je asi tak všechno.
S jeho pracovní dobou a bydlením na ubytovně nemá šanci se o synka starat denně. Držím palce, aby to neudělal a kdyby snad, tak abys to vyhrála. Takovýmu zmetkovi, co by mě kvůli nějaký couře nechal 2 měsíce před porodem, bych nesvěřila ani štěně. ![]()
@Anitramm píše:
Podle mě zažádat může a to je asi tak všechno.S jeho pracovní dobou a bydlením na ubytovně nemá šanci se o synka starat denně. Držím palce, aby to neudělal a kdyby snad, tak abys to vyhrála. Takovýmu zmetkovi, co by mě kvůli nějaký couře nechal 2 měsíce před porodem, bych nesvěřila ani štěně.
@araw Hele, ty si dej odchod a nesleduj, co kde komentuju.
Viz.včerejší příspěvek, kdy chtěla pani poradit s výběrem deníčku pro miminko.
![]()
No já nevím, já myslím,že když otec od dítěte odejde, tak to z něj špatného tátu teda sakra dělá
(pokud k tomu nebyly fakt vážně důvody a jen mu nehráblo z nové pipiny) ale tak můj názor ![]()
@Rosary ahoj..duvod vazny nebyl..Byla jsem s nim 7let. V listopadu otehotnela a v prosinci zjistila,ze se neco deje..uhofila jsem a rekl mi,ze se rozhodl byt se mnou a mit deti,ze at na to nemyslim.Prestala jsem myslet,jenze to neukoncil. V unoru to rekl sve rodine a ja na to pak prisla sama
Me tak napada jestli už je synovi 2,5let tak muz musi byt s tou partnerkou necele tri roky uz. To už zase je sakra dlouhá doba na to,aby zakladatelka delala nejake podrazy
co presne si provedla? ![]()
A proc proboha po trech letech vztahu taji kdy vida dite?
Nicmene to jsou me dotazy ,k veci.pokud ji taji kdy vidí dítě asi je tam nějaký problem
Myslíš,že ona by chtěla střídačku?
@araw píše:![]()
No, co na to napsat. myslíš že to, že se s ní rozešel z něj dělá špatného tátu? A když se zakladatelka bojí, tak asi provedla něco, co nebylo moc košer. A taková má vychovávat dítě? paroduju tvojí kravinu
![]()
![]()
Střídavá péče, pokud je nastavená dobře, může být přínosem pro dítě. nemusí to být týden a týden, ale dítě má právo na oba rodiče, ten kluk miluje tátu určitě stejně, jako mámu. Zakladatelko, při střídavce to není o odebrání dítěte, ale o střídavé péči. Chceš žít v klidu? Nech ho, ať si žije svůj život a nepleť se do něj a nedělej křivárny, stojí ti to pak za ty nervy?
A podle tebe jaká taková?? Za svoje dítě bych dala zivot!! Takže jaká taková? Jsem snad horší povl jako ty „matky“ co hodi novorozene do popelnice?
@Lenisek87 takže mu hráblo z nové pipiny… docela mne děsí jak často se tohle v těhotenství děje… každopádně neměj strach, jak již bylo zmiňováno, té míce, Tvoje - Vaše, dítě podle všeho vadí, jinak by nemusel chodit za VLASTNÍM dítětem tajně. Očividně je pro něj hodně důležitá, že obětuje čas s dítětem. Ona by mu to jen tak nedovolila
Další věc je to, že nevíme, co tak špatnýho si provedla, že mu bylo přednější jít s ní něco urovnávat…
@Rosary píše:
@Lenisek87 takže mu hráblo z nové pipiny… docela mne děsí jak často se tohle v těhotenství děje… každopádně neměj strach, jak již bylo zmiňováno, té míce, Tvoje - Vaše, dítě podle všeho vadí, jinak by nemusel chodit za VLASTNÍM dítětem tajně. Očividně je pro něj hodně důležitá, že obětuje čas s dítětem. Ona by mu to jen tak nedovolilaDalší věc je to, že nevíme, co tak špatnýho si provedla, že mu bylo přednější jít s ní něco urovnávat…
Me vytocilo tohle.. A on to samozrejme nevedel ze to vim..Ma jet pristi tyden do do zahranici,ne s ni..Tak jsem s ciziho cisla napsala,ze si to tam s nim užije nekdo jiny..tohle jsem napsala
@Lenisek87 upřímně si myslím, že by Ti pomohlo si někoho najít. Je vidět, že k ní ještě chováš hodně hlubokou zášť. Možná by jsi to pak přestala tak řešit. Kamarádky z vás teda určitě nebudou, ale aspoň by jsi se neužírala starýma ránama, měla svůj vlastní klid. Docela chápu tu emoci, co tě k tomu vedlo, ale jak se říká, když se pořád vrtáš v raně, bude stále téct hnis.
@Rosary píše:
@Lenisek87 upřímně si myslím, že by Ti pomohlo si někoho najít. Je vidět, že k ní ještě chováš hodně hlubokou zášť. Možná by jsi to pak přestala tak řešit. Kamarádky z vás teda určitě nebudou, ale aspoň by jsi se neužírala starýma ránama, měla svůj vlastní klid. Docela chápu tu emoci, co tě k tomu vedlo, ale jak se říká, když se pořád vrtáš v raně, bude stále téct hnis.
To mas pravdu..
@Lenisek87 píše:
Me vytocilo tohle.. A on to samozrejme nevedel ze to vim..Ma jet pristi tyden do do zahranici,ne s ni..Tak jsem s ciziho cisla napsala,ze si to tam s nim užije nekdo jiny..tohle jsem napsala
Proč tohle děláš, když už spolu nejste? To celé tři roky vedeš takovou válku, ty na ní stále žárlíš?
promiň, ale chováš se jak malá
@araw píše:Špatného tátu to z něj sice automaticky nedělá, nicméně chlap co odejde od těhotné ženy nebo od matky svých malých dětí za nějakou vyzobanou slunečnicí u mě není právě charakter![]()
No, co na to napsat. myslíš že to, že se s ní rozešel z něj dělá špatného tátu? A když se zakladatelka bojí, tak asi provedla něco, co nebylo moc košer. A taková má vychovávat dítě? paroduju tvojí kravinu
![]()
![]()
Střídavá péče, pokud je nastavená dobře, může být přínosem pro dítě. nemusí to být týden a týden, ale dítě má právo na oba rodiče, ten kluk miluje tátu určitě stejně, jako mámu. Zakladatelko, při střídavce to není o odebrání dítěte, ale o střídavé péči. Chceš žít v klidu? Nech ho, ať si žije svůj život a nepleť se do něj a nedělej křivárny, stojí ti to pak za ty nervy?