Odebrání 2,5letého syna

1884
9.1.19 07:48

Tak slecna by asi nebyla rada, kdyby mel stridavku (kdyz ted jezdi za klukem na tajnacku).
Jinak zazadat muze a soud to muze odklepnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
9.1.19 07:53

Vzit syna ti nemuze. Klid. Asi te jeho vadi spis vase dite, nez to zes neco udelala a rozhadala je.

• Citovat
  • Upravit
1487
9.1.19 07:58

Podle mě zažádat může a to je asi tak všechno. ;) S jeho pracovní dobou a bydlením na ubytovně nemá šanci se o synka starat denně. Držím palce, aby to neudělal a kdyby snad, tak abys to vyhrála. Takovýmu zmetkovi, co by mě kvůli nějaký couře nechal 2 měsíce před porodem, bych nesvěřila ani štěně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.1.19 08:04
@Anitramm píše:
Podle mě zažádat může a to je asi tak všechno. ;) S jeho pracovní dobou a bydlením na ubytovně nemá šanci se o synka starat denně. Držím palce, aby to neudělal a kdyby snad, tak abys to vyhrála. Takovýmu zmetkovi, co by mě kvůli nějaký couře nechal 2 měsíce před porodem, bych nesvěřila ani štěně. ;)
:mrgreen: :mrgreen: No, co na to napsat. myslíš že to, že se s ní rozešel z něj dělá špatného tátu? A když se zakladatelka bojí, tak asi provedla něco, co nebylo moc košer. A taková má vychovávat dítě? paroduju tvojí kravinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Střídavá péče, pokud je nastavená dobře, může být přínosem pro dítě. nemusí to být týden a týden, ale dítě má právo na oba rodiče, ten kluk miluje tátu určitě stejně, jako mámu. Zakladatelko, při střídavce to není o odebrání dítěte, ale o střídavé péči. Chceš žít v klidu? Nech ho, ať si žije svůj život a nepleť se do něj a nedělej křivárny, stojí ti to pak za ty nervy? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
9.1.19 08:07

@araw Hele, ty si dej odchod a nesleduj, co kde komentuju. :lol: ;) Viz.včerejší příspěvek, kdy chtěla pani poradit s výběrem deníčku pro miminko. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.19 08:12

@araw

No já nevím, já myslím,že když otec od dítěte odejde, tak to z něj špatného tátu teda sakra dělá :D (pokud k tomu nebyly fakt vážně důvody a jen mu nehráblo z nové pipiny) ale tak můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.1.19 08:16

@Rosary ahoj..duvod vazny nebyl..Byla jsem s nim 7let. V listopadu otehotnela a v prosinci zjistila,ze se neco deje..uhofila jsem a rekl mi,ze se rozhodl byt se mnou a mit deti,ze at na to nemyslim.Prestala jsem myslet,jenze to neukoncil. V unoru to rekl sve rodine a ja na to pak prisla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
9.1.19 08:18

Me tak napada jestli už je synovi 2,5let tak muz musi byt s tou partnerkou necele tri roky uz. To už zase je sakra dlouhá doba na to,aby zakladatelka delala nejake podrazy :think: co presne si provedla? :mrgreen:

A proc proboha po trech letech vztahu taji kdy vida dite?

Nicmene to jsou me dotazy ,k veci.pokud ji taji kdy vidí dítě asi je tam nějaký problem :think: Myslíš,že ona by chtěla střídačku?

• Citovat
  • Upravit
326
9.1.19 08:18
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: No, co na to napsat. myslíš že to, že se s ní rozešel z něj dělá špatného tátu? A když se zakladatelka bojí, tak asi provedla něco, co nebylo moc košer. A taková má vychovávat dítě? paroduju tvojí kravinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Střídavá péče, pokud je nastavená dobře, může být přínosem pro dítě. nemusí to být týden a týden, ale dítě má právo na oba rodiče, ten kluk miluje tátu určitě stejně, jako mámu. Zakladatelko, při střídavce to není o odebrání dítěte, ale o střídavé péči. Chceš žít v klidu? Nech ho, ať si žije svůj život a nepleť se do něj a nedělej křivárny, stojí ti to pak za ty nervy? :nevim:

A podle tebe jaká taková?? Za svoje dítě bych dala zivot!! Takže jaká taková? Jsem snad horší povl jako ty „matky“ co hodi novorozene do popelnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.19 08:26

@Lenisek87 takže mu hráblo z nové pipiny… docela mne děsí jak často se tohle v těhotenství děje… každopádně neměj strach, jak již bylo zmiňováno, té míce, Tvoje - Vaše, dítě podle všeho vadí, jinak by nemusel chodit za VLASTNÍM dítětem tajně. Očividně je pro něj hodně důležitá, že obětuje čas s dítětem. Ona by mu to jen tak nedovolila :D Další věc je to, že nevíme, co tak špatnýho si provedla, že mu bylo přednější jít s ní něco urovnávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.1.19 08:31
@Rosary píše:
@Lenisek87 takže mu hráblo z nové pipiny… docela mne děsí jak často se tohle v těhotenství děje… každopádně neměj strach, jak již bylo zmiňováno, té míce, Tvoje - Vaše, dítě podle všeho vadí, jinak by nemusel chodit za VLASTNÍM dítětem tajně. Očividně je pro něj hodně důležitá, že obětuje čas s dítětem. Ona by mu to jen tak nedovolila :D Další věc je to, že nevíme, co tak špatnýho si provedla, že mu bylo přednější jít s ní něco urovnávat…

Me vytocilo tohle.. A on to samozrejme nevedel ze to vim..Ma jet pristi tyden do do zahranici,ne s ni..Tak jsem s ciziho cisla napsala,ze si to tam s nim užije nekdo jiny..tohle jsem napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.19 08:35

@Lenisek87 upřímně si myslím, že by Ti pomohlo si někoho najít. Je vidět, že k ní ještě chováš hodně hlubokou zášť. Možná by jsi to pak přestala tak řešit. Kamarádky z vás teda určitě nebudou, ale aspoň by jsi se neužírala starýma ránama, měla svůj vlastní klid. Docela chápu tu emoci, co tě k tomu vedlo, ale jak se říká, když se pořád vrtáš v raně, bude stále téct hnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
9.1.19 08:39
@Rosary píše:
@Lenisek87 upřímně si myslím, že by Ti pomohlo si někoho najít. Je vidět, že k ní ještě chováš hodně hlubokou zášť. Možná by jsi to pak přestala tak řešit. Kamarádky z vás teda určitě nebudou, ale aspoň by jsi se neužírala starýma ránama, měla svůj vlastní klid. Docela chápu tu emoci, co tě k tomu vedlo, ale jak se říká, když se pořád vrtáš v raně, bude stále téct hnis.

To mas pravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
9.1.19 09:25
@Lenisek87 píše:
Me vytocilo tohle.. A on to samozrejme nevedel ze to vim..Ma jet pristi tyden do do zahranici,ne s ni..Tak jsem s ciziho cisla napsala,ze si to tam s nim užije nekdo jiny..tohle jsem napsala

Proč tohle děláš, když už spolu nejste? To celé tři roky vedeš takovou válku, ty na ní stále žárlíš? :roll: promiň, ale chováš se jak malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
9.1.19 09:30
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: No, co na to napsat. myslíš že to, že se s ní rozešel z něj dělá špatného tátu? A když se zakladatelka bojí, tak asi provedla něco, co nebylo moc košer. A taková má vychovávat dítě? paroduju tvojí kravinu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Střídavá péče, pokud je nastavená dobře, může být přínosem pro dítě. nemusí to být týden a týden, ale dítě má právo na oba rodiče, ten kluk miluje tátu určitě stejně, jako mámu. Zakladatelko, při střídavce to není o odebrání dítěte, ale o střídavé péči. Chceš žít v klidu? Nech ho, ať si žije svůj život a nepleť se do něj a nedělej křivárny, stojí ti to pak za ty nervy? :nevim:
Špatného tátu to z něj sice automaticky nedělá, nicméně chlap co odejde od těhotné ženy nebo od matky svých malých dětí za nějakou vyzobanou slunečnicí u mě není právě charakter :poblion: Pokud žena není šílená semetrika/alkoholička atd. (pak se nabízí otázka, proč jí to dítě dělal, ale to by bylo na delší debatu) tak jsem toho názoru, že problémy ve vztahu se mají řešit a ne utíkat, případně neudržet „mozek“ v kalhotách a hned ničit rodinu…Protože s dítětem, i nenarozeným už to rodina prostě je…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová