Mám se na něj vykašlat?

Anonymní
8.1.19 15:05

Mám se na nej vykaslat?

Ahoj holky,

řeším co dělat s jedním chlapem. Hrozne mě balil, sel do toho jak blázen až to ani nebylo úplně prijemne, pak se trochu odmlcel ale kontakt jsme porad měli, vidali jsme se, plánoval se mnou nějaký výlet na víkend…a pak se přes svatky úplně odmlcel, já mu taky nepsala. A pak jsem to nevydržela a po 2 tydnech napsala ze mi tenhle pasivní vztah nevyhovuje a ze začátek byl tedy lepší :) A ať mi da vědět jestli to vrátíme na ciste pracovní vztah (zname se z práce) anebo posuneme dal, ale ze pokud dal tak ne takhle pasivně.

Odepsal mi, ze ví a ze resi nějaké zbytky z minulosti a bez nich to nemůže posunout dal a ze z toho nespi a proto teď nepíše.

Už jsem neodepsala.

A asi mě to mrzi, tak nevím jestli to brat jako ze mě odpalkoval a nechat to byt anebo co s tím. V praci jsme se od te doby viděli jednou ale jen jsme se pozdravili, nebyla šance se bavit.

A nespali jsme spolu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Cvrčínek
8.1.19 15:07

vykaslat.. toto neni skutecny zajem :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.19 15:09

Jinak vím ze na mě muže oči nechat, kouká tak ze si toho všimlo už hodně lidi a ptali se mě jestli o tom vím.

• Citovat
  • Upravit
7478
8.1.19 15:10

Nechala bych ho to vysvětlit. Je fajn, že s chce dořešit co potřebuje, než si opravdu začne s tebou. I když by samo bylo lepší, kdyby to měl dořešené, než tě balil… Záleželo by prostě na tom, s čím by přišel, co by řekl, jak by to na mě působilo. Rozhodně bych netlačila, ani nečekala…nechala bych se případně příjemně překvapit. Pokud zbytky z minulosti myslí to, že se vlastně teprve rozchází, či rozvádí…tak to bych o to moc nestála něco někam posouvat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
8.1.19 15:11
@Anonymní píše:
Jinak vím ze na mě muže oči nechat, kouká tak ze si toho všimlo už hodně lidi a ptali se mě jestli o tom vím.

nemá zájem, a kouká nekouká, to už tu dnes bylo, to bych neřešila, pokus ti není 17, když chlap má zájem, dokáže i nemožné, aby byl s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.1.19 15:14

Twl zase ty jejich deb.ilní kecy :roll: :pocitac: to jsou takový trapáci! Kašli na něj, dobře že ses neozvala, už by ode mě neviděl ani písmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 15:16

Já bych se na něj z fleku vyprdla. Kdyby o tebe stál doopravdy a upřímně, tak mu v kontaktu s tebou nezabrání ani sedmihlavej drak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 15:16

No jenže já se teď trapim a mám tendence mu napsat nebo spis osobně se zeptat jestli mi řekne o co jde anebo proč něco začínal když něco nemá doreseno…sel do toho fakt dost, spis já byla taková ze jsem si dávala pozor.

• Citovat
  • Upravit
3248
8.1.19 15:20
@Anonymní píše:
No jenže já se teď trapim a mám tendence mu napsat nebo spis osobně se zeptat jestli mi řekne o co jde anebo proč něco začínal když něco nemá doreseno…sel do toho fakt dost, spis já byla taková ze jsem si dávala pozor.

Tak si ted dava zas pozor on…treba chtel jen zkusit, zda se chytnes…a jak zjistil, ze by na Tebe mel, tak tim to skoncilo :nevim:

Nektere bavi jen lovit a az ulovi..nemusi byt ani sex ,tak jdou dal

Příspěvek upraven 08.01.19 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A taky mě štve ze nedokáže napsat “ano buďme jen kolegové” anebo ze to posuneme ale ať m dam třeba čas…něco, ne tenhle blábol kterým mi neřekl vlastně nic.

• Citovat
  • Upravit
76904
@Anonymní píše:
No jenže já se teď trapim a mám tendence mu napsat nebo spis osobně se zeptat jestli mi řekne o co jde anebo proč něco začínal když něco nemá doreseno…sel do toho fakt dost, spis já byla taková ze jsem si dávala pozor.

vždyť ti jasně dal najevo, že zájem nemá, tak nedolejzej, je to trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
8.1.19 15:22

kdyby chtel a zalezelo mu na Tobe, vysvetli Ti to sam a neceka, az se zeptas

• Citovat
  • Upravit
106465
@Anonymní píše:

vydrz to ..a nepis … pokud ma opravdu nejaky problem , urcite se ozve a udela maximum pro to , aby to vysvetlil …pokud ne ,zbytecne budes dolejzat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
@Anonymní píše:
A taky mě štve ze nedokáže napsat “ano buďme jen kolegové” anebo ze to posuneme ale ať m dam třeba čas…něco, ne tenhle blábol kterým mi neřekl vlastně nic.

Kolegove budete tak ci tak,nebo myslis,ze chce dat vypoved?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 15:23
@Kralikcek píše:
Tak si ted dava zas pozor on…treba chtel jen zkusit, zda se chytnes…a jak zjistil, ze by na Tebe mel, tak tim to skoncilo :nevim:

Nektere bavi jen lovit a az ulovi..nemusi byt ani sex ,tak jdou dal

Příspěvek upraven 08.01.19 v 15:21

No tak zval se ke mne 2× ale ani jednou jsem nepovolila, ale měli jsme domluveny ten víkend, ten kterého sešlo, protože jsme si nenapsali za cele svatky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová