Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anupati píše:
Tak já třeba nerozumím tomu, že jste měli rande několik…a když nenapíše on tobě celé vánoce, tak ty taky ne. Ale pak mu řekneš, že takto teda nee. Ale přitom ty jsi udělala to samé? Já si nemyslím, že do xtého rande či jaké události musí vždy psát muž, navrhovat muž… nicméně v tvé konkrétníé situaci bych už zaujala postoj, který jsi napsala: Budu na nej normálně mila, ppzdravim když ho potkam a když se bude chtít ozvat tak se ozve. Jo a dobrá zpráva je, že tě chtěl pozvat k sobě, protože to znamená, že tam nebydlí žádná přítomná minulost
Ja vím mohla jsem napsat, ale zrušil schůzku a očekávala jsem ze třeba napíše ze by mohl mezi svatky ale nenapsal už nic. Jinak ta moje zprava přišla potom co jsme se v praci viděli, já za nim šla abych mu poprala hezky nový rok a vyprávěl mi o Kubě kde byl, byl moc milej. Ale proste nenapise nic. Tak jsem mu večer napsala ze mě tohle asi moc nebaví a ze vidím dvě možnosti no a odpověď už zname, nevybral ani jednu jen napsal ze něco resi.
@Anonymní píše:
Ja vím mohla jsem napsat, ale zrušil schůzku a očekávala jsem ze třeba napíše ze by mohl mezi svatky ale nenapsal už nic. Jinak ta moje zprava přišla potom co jsme se v praci viděli, já za nim šla abych mu poprala hezky nový rok a vyprávěl mi o Kubě kde byl, byl moc milej. Ale proste nenapise nic. Tak jsem mu večer napsala ze mě tohle asi moc nebaví a ze vidím dvě možnosti no a odpověď už zname, nevybral ani jednu jen napsal ze něco resi.
Hm…tak uvidíš. Asi mají holky pravdu, že se ozvala nějaká, co si ho háčkuje…ale ony takové ty předpoklady a očekávání v komunikaci jsou v celku na pytel - obecně. Ale život není černobílý. Já jsem manžela potkala taky velmi krátce po rozchodu…takže též neměl úplně vše srovnané a nějaké boty udělal a podle logiky jsem ho měla kopnout někam…a jsem spolu 8 let a boty dávno nedělá
Někdy je zase začátek pohádkový a za dva roky… nikdy není nic jisté. Určitě bych ho sama dál neřešila a pokud by přišel sám, záleželo by, jak by na mě zapůsobilo nějaké vysvětlení, o čem by vlastně bylo…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,řeším co dělat s jedním chlapem. Hrozne mě balil, sel do toho jak blázen až to ani nebylo úplně prijemne, pak se trochu odmlcel ale kontakt jsme porad měli, vidali jsme se, plánoval se mnou nějaký výlet na víkend…a pak se přes svatky úplně odmlcel, já mu taky nepsala. A pak jsem to nevydržela a po 2 tydnech napsala ze mi tenhle pasivní vztah nevyhovuje a ze začátek byl tedy lepší
A ať mi da vědět jestli to vrátíme na ciste pracovní vztah (zname se z práce) anebo posuneme dal, ale ze pokud dal tak ne takhle pasivně.
Odepsal mi, ze ví a ze resi nějaké zbytky z minulosti a bez nich to nemůže posunout dal a ze z toho nespi a proto teď nepíše.
Už jsem neodepsala.
A asi mě to mrzi, tak nevím jestli to brat jako ze mě odpalkoval a nechat to byt anebo co s tím. V praci jsme se od te doby viděli jednou ale jen jsme se pozdravili, nebyla šance se bavit.
A nespali jsme spolu.
Není to ten ženatý kolega/šéf? Co tu o něm byla diskuze před Vánocema?
@anupati to dává smysl. Budu se zuby nehty drzet abych za nim nesla 😂 ale to zvládnu. Jinak myslím si ze nikoho nemá, max se mu ale mohla ozvat jeho ex, se kterou měli takový slepovany vztah 5 let, to je možné.
@Anonymní píše:
@anupati to dává smysl. Budu se zuby nehty drzet abych za nim nesla 😂 ale to zvládnu. Jinak myslím si ze nikoho nemá, max se mu ale mohla ozvat jeho ex, se kterou měli takový slepovany vztah 5 let, to je možné.
Však nakonec randit na pracovišti taky nemusí být ten nejlepší nápad, tak možná dobře, že to vyšumělo dřív než později…a nebo se třeba pochlapí a … ale ideální by bylo na to nečekat jet si svoje ![]()
Zkusím, já už jsem přes Vánoce měla celkem jasno ze tohle ne ale pak jsem ho viděla a byla zase zpátky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,řeším co dělat s jedním chlapem. Hrozne mě balil, sel do toho jak blázen až to ani nebylo úplně prijemne, pak se trochu odmlcel ale kontakt jsme porad měli, vidali jsme se, plánoval se mnou nějaký výlet na víkend…a pak se přes svatky úplně odmlcel, já mu taky nepsala. A pak jsem to nevydržela a po 2 tydnech napsala ze mi tenhle pasivní vztah nevyhovuje a ze začátek byl tedy lepší
A ať mi da vědět jestli to vrátíme na ciste pracovní vztah (zname se z práce) anebo posuneme dal, ale ze pokud dal tak ne takhle pasivně.
Odepsal mi, ze ví a ze resi nějaké zbytky z minulosti a bez nich to nemůže posunout dal a ze z toho nespi a proto teď nepíše.
Už jsem neodepsala.
A asi mě to mrzi, tak nevím jestli to brat jako ze mě odpalkoval a nechat to byt anebo co s tím. V praci jsme se od te doby viděli jednou ale jen jsme se pozdravili, nebyla šance se bavit.
A nespali jsme spolu.
Hlavně nevolat, nepsat.„Zbytky z minulosti“, to je široký pojem. On je ženatý? Pokud ne, určitě tam je další žena. Svátky zřejmě trávil s ní. No nevím, jestli by se mi chtělo čekat, než si někdo vyřeší nějaké zbytky. Taky by jsi mohla skončit jako převoznice. Řekla bych mu, až si vyřeší minulost, a bude volný, pak ať přijde, že budu třeba ještě taky volná.Do té doby bych se vůči němu chovala spíše pouze pracovně.
@Anonymní píše:
Aha, takže to vypadá, na nekonečný příběh. ![]()
@nostress píše:
Aha, takže to vypadá, na nekonečný příběh.
Je to možný, ale má ji jen jako milenku, vztah spolu nikdy neměli, on byl zadaný, pak ona a porad dokola, celých 5-6 let nebo jak dlouho. To si myslím ze on ji má jen jako snadnou kořist do postele, ona jeho nevím, jak bere. Ale to je jen můj pocit ze by v tom mohla byt znovu ona.
@Anonymní píše:
Je to možný, ale má ji jen jako milenku, vztah spolu nikdy neměli, on byl zadaný, pak ona a porad dokola, celých 5-6 let nebo jak dlouho. To si myslím ze on ji má jen jako snadnou kořist do postele, ona jeho nevím, jak bere. Ale to je jen můj pocit ze by v tom mohla byt znovu ona.
Tak to je to nejhorší, s čím by jsi mohla jít do vztahu s nějakým chlapem. Jen tady na Em je mraky diskusí, kde děvčata píšou, jak si ten jejich pořád píše s bývalou manželkou, partnerkou, milenkou, chodí s ní na kafíčka, na nákupy, a všemožně jí „pomáhá“. A ta dotyčná je mezi nimi pořád, třeba několik let jako zeď. On to neustále omlouvá, že s ním nic nemá, ale co si budeme povídat. Už to by tě mělo varovat, že to tak s ní má 5-6 let.
@nostress píše:
Tak to je to nejhorší, s čím by jsi mohla jít do vztahu s nějakým chlapem. Jen tady na Em je mraky diskusí, kde děvčata píšou, jak si ten jejich pořád píše s bývalou manželkou, partnerkou, milenkou, chodí s ní na kafíčka, na nákupy, a všemožně jí „pomáhá“. A ta dotyčná je mezi nimi pořád, třeba několik let jako zeď. On to neustále omlouvá, že s ním nic nemá, ale co si budeme povídat. Už to by tě mělo varovat, že to tak s ní má 5-6 let.
Souhlasím…tady ty „osudové“ vztahy, kdy spolu nemůžou být ..ale ani bez sebe…teď mě znovu vystoupil ten fakt,že to řešil TAK,že ani nemohl spát… ![]()
Mozna mu napsat, ze az si pochopi, ze „zbytky minulosti“ mu uz nedaji, tak at ti hlavne nechodi plakat na rameno.
Ovsem to jen jako tecku.
@Mrs.bloud píše:
Mozna mu napsat, ze az si pochopi, ze „zbytky minulosti“ mu uz nedaji, tak at ti hlavne nechodi plakat na rameno.Ovsem to jen jako tecku.
Tak to je trapný ![]()
Ahoj zakladatelko,
i kdyby řešil milion problémů, tak přes vánoce a Nový rok byla spousta času, kdy tě mohl vzít aspoň na kafe a probrat s tebou, co že ho to vlastně trápí. Mít tolik volných dnů a nevyužít tu příležitost pro aspoň jednu krátkou schůzku se svojí láskou, to by žádnej chlap neudělal.
I jako chlapa by mne mrzelo, kdyby moje nová známost po 5ti schůzkách nedokázala najít odvahu na to, aby mi vysvětlila, proč hraje dva týdny mrtvého brouka.
Nevnucuj se mu, neposílej mu naštvaný smsky a prostě počkej. Ono se to nějak vybarví. A když se v mezičase objeví novej kluk, tak se tomu nebraň.
To mi dává smysl. Na mě jeho zprava totiž nepůsobí “nechci te”, ale spis ze tu odpověď oddalil, tj teď resi něco/někoho jiného a nechává si možnost mi ještě napsat :-/